Στο Ηράκλειο Kρήτης το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο!

Reaction score
60
Είναι και με τη...βούλα το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο και βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου, απέναντι από τη Λότζια!
Δεν το λέμε εμείς αλλά ο διεθνής οίκος πιστοποίησης Τουριστικών Υπηρεσιών Τripadvisor και προέκυψε μέσα από ψηφοφορία των εκατομμύρια χρηστών του, που με βάση την ποιότητα, το σέρβις και την καθαριότητα, εκεί που τη λαμβάνουν, ψηφίζουν τα καλύτερα εστιατόρια, μαγαζιά, μπαρ και χώρους υπηρεσιών, δίνοντας με τα..κλικ τους τα ιδιότυπα βραβεία!

Μέσα λοιπόν από αυτή τη ψηφοφορία, το ψητοπωλείο "Πολιτεία" που διατηρεί ο κ. Πέτρος Ανωπολιωτάκης στο κέντρο του Ηρακλείου, ανακηρύχτηκε ως το καλύτερο σουβλατζίδικο του κόσμου, όπως του κοινοποίησαν οι διοργανωτές της ψηφορίας και του απένειμαν και το βραβείο το οποίο κοσμεί ως παράσημο τους τοίχους του σουβλατζίδικου!

"Είμαι βαθειά συγκινημένος γι΄αυτή τη διάκριση που έρχεται λίγο πριν συνταξιοδοτηθώ και που επιβραβεύει μια προσπάθεια και μια φιλοσοφία ζωής, που είχα από τότε που ξεκίνησα για πρώτη φορά", τονίζει ο ιδιοκτήτης.

Και συνεχίζει μιλώντας στο Cretalive : "Ποτέ δεν έριξα και δεν ρίχνω βάρος στο κέρδος, αλλά στην προσφερόμενη ποιότητα. Όταν μου χτύπησε την πόρτα η κούριερ για να μου δώσει το βραβείο, στην αρχή νόμισα πως ήταν κανένα μπιλιτάκι της Εφορίας. Όταν άνοιξα το φάκελο και είδα τη διάκριση, δεν πίστευα στα μάτια μου"

"Αυτή η βράβευση, όταν γίνεται και από έναν ξένο έχει άλλη βαρύτητα γιατί στέλνει κι ένα μήνυμα σ΄όλους αυτούς που μας πολεμάνε, πως ναι ρε μπορούμε κι εμείς, αρκεί να είμαστε σωστοί και επαγγελματίες"

Όμως η βραβευμένη "Πολιτεία" της Κρήτης δεν έχει μόνο νοστιμότατες γυρόπιτες, αλλά διεκδικεί ένα ακόμη βραβείο: στο μαγαζί, από το αφεντικό, αλλά και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι είναι πτυχιούχοι, δίνοντας μια άλλη ταυτoτητα και φυσιογνωμία στο ταχυφαγείο του κέντρου της πόλης.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης τελειώσε πριν 35 χρόνια Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες, αλλά δεν εξάσκησε ποτέ το επάγγελμα, καθώς ο έρωτας με το...γύρο ήταν κεραυνοβόλος!

Ο γαμπρός του που σερβίρει έχει τελειώσει Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος, ο ψήστης του μαγαζιού έχει σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων και ο βοηθός σερβιτόρου σπουδάζει πληροφορική.

Η "Πολιτεία" λοιπόν δεν καταχωρήθηκε μόνον ως το καλύτερο σουβλατζίδικο του κόσμου, αλλά θα μπορούσε να μπει και στο βιβλίο Γκίνες, ως το πιο μικρό ταχυφαγείο....ΑΕΙ!

cretalive.gr

Reaction score
7.117
Απάντηση: Στο Ηράκλειο Kρήτης το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο!

αποδειξεις κοβει ή εχει την προστασια του τοπικου εφορα-κομματοσκυλου?

Reaction score
27.315

ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.
ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΛΑΚΑ Η ΣΕ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ?

ΕΧΩ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Reaction score
1.458

Απο τον Κάβουρα μακριά παιδιά,ούτε για αστέιο να πλησιάσετε!

Reaction score
27.315

ΓΙΑΤΙ? ΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ?

Reaction score
1.458

Έχουν συμβεί πολλά περιστατικά στον Καβουρα στα Εξαρχεια,αρκετά χρόνια τώρα.Και έιναι και παθών η αδερφή μου,οπότε το ξερω απο 1ο χέρι!Δεν μπορώ να γράψω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους,για κάτι περισόοτερο με pm!Πάντως μακριά,να με ακούτε για τα σουβλατζιδικα γιατί τα ξέρω καλά!:116:

Reaction score
29.773

Θα συμφωνήσω με τον Λεωνίδα.

Reaction score
2.054

Όλα τα σουβλάκια ωραία είναι! :116:

Reaction score
7

Έχουν συμβεί πολλά περιστατικά στον Καβουρα στα Εξαρχεια,αρκετά χρόνια τώρα.Και έιναι και παθών η αδερφή μου,οπότε το ξερω απο 1ο χέρι!Δεν μπορώ να γράψω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους,για κάτι περισόοτερο με pm!Πάντως μακριά,να με ακούτε για τα σουβλατζιδικα γιατί τα ξέρω καλά!:116:
Μειώθηκαν οι αδέσποτες γάτες και τα σκυλιά :116:της περιοχής???

Reaction score
4.522

Παρόμοιο είχε μέσα στα 10 καλύτερα bar του κόσμου , ένα παρακμιακό στην Κάλυμνο!

D

Deleted member 23222

Guest

Είναι και με τη...βούλα το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο και βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου, απέναντι από τη Λότζια!
Δεν το λέμε εμείς αλλά ο διεθνής οίκος πιστοποίησης Τουριστικών Υπηρεσιών Τripadvisor και προέκυψε μέσα από ψηφοφορία των εκατομμύρια χρηστών του, που με βάση την ποιότητα, το σέρβις και την καθαριότητα, εκεί που τη λαμβάνουν, ψηφίζουν τα καλύτερα εστιατόρια, μαγαζιά, μπαρ και χώρους υπηρεσιών, δίνοντας με τα..κλικ τους τα ιδιότυπα βραβεία!

Μέσα λοιπόν από αυτή τη ψηφοφορία, το ψητοπωλείο "Πολιτεία" που διατηρεί ο κ. Πέτρος Ανωπολιωτάκης στο κέντρο του Ηρακλείου, ανακηρύχτηκε ως το καλύτερο σουβλατζίδικο του κόσμου, όπως του κοινοποίησαν οι διοργανωτές της ψηφορίας και του απένειμαν και το βραβείο το οποίο κοσμεί ως παράσημο τους τοίχους του σουβλατζίδικου!

"Είμαι βαθειά συγκινημένος γι΄αυτή τη διάκριση που έρχεται λίγο πριν συνταξιοδοτηθώ και που επιβραβεύει μια προσπάθεια και μια φιλοσοφία ζωής, που είχα από τότε που ξεκίνησα για πρώτη φορά", τονίζει ο ιδιοκτήτης.

Και συνεχίζει μιλώντας στο Cretalive : "Ποτέ δεν έριξα και δεν ρίχνω βάρος στο κέρδος, αλλά στην προσφερόμενη ποιότητα. Όταν μου χτύπησε την πόρτα η κούριερ για να μου δώσει το βραβείο, στην αρχή νόμισα πως ήταν κανένα μπιλιτάκι της Εφορίας. Όταν άνοιξα το φάκελο και είδα τη διάκριση, δεν πίστευα στα μάτια μου"

"Αυτή η βράβευση, όταν γίνεται και από έναν ξένο έχει άλλη βαρύτητα γιατί στέλνει κι ένα μήνυμα σ΄όλους αυτούς που μας πολεμάνε, πως ναι ρε μπορούμε κι εμείς, αρκεί να είμαστε σωστοί και επαγγελματίες"

Όμως η βραβευμένη "Πολιτεία" της Κρήτης δεν έχει μόνο νοστιμότατες γυρόπιτες, αλλά διεκδικεί ένα ακόμη βραβείο: στο μαγαζί, από το αφεντικό, αλλά και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι είναι πτυχιούχοι, δίνοντας μια άλλη ταυτoτητα και φυσιογνωμία στο ταχυφαγείο του κέντρου της πόλης.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης τελειώσε πριν 35 χρόνια Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες, αλλά δεν εξάσκησε ποτέ το επάγγελμα, καθώς ο έρωτας με το...γύρο ήταν κεραυνοβόλος!

Ο γαμπρός του που σερβίρει έχει τελειώσει Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος, ο ψήστης του μαγαζιού έχει σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων και ο βοηθός σερβιτόρου σπουδάζει πληροφορική.

Η "Πολιτεία" λοιπόν δεν καταχωρήθηκε μόνον ως το καλύτερο σουβλατζίδικο του κόσμου, αλλά θα μπορούσε να μπει και στο βιβλίο Γκίνες, ως το πιο μικρό ταχυφαγείο....ΑΕΙ!

cretalive.gr
Μηχανολόγος μηχανικός ψάχνει για δουλειά,για καιρό αλλά μάταια.
Κάποια στιγμή,ξεφυλλίζοντας τις αγγελίες,βλέπει αγγελία που ζητά θηριοδαμαστή σε τσίρκο...
Μια και δυό πηγαίνει και το βράδυ περιχαρής,ανακοινώνει στην γυναίκα του ότι βρήκε δουλειά!!.
- Θα έρθεις να με καμαρώσεις στην πρεμιέρα μου? τη ρωτά.
-Ναι βρε αγάπη μου,αλλά έχω τρομερό άγχος,είναι πολύ επικίνδυνη δουλειά,πως θα τα καταφέρεις που είσαι ανεκπαίδευτος?
-Μη φοβάσαι,το αφεντικό είπε ότι δεν απαιτούνται ιδιαίτερες ικανότητες,απαντά.

Ξεκινάει λοιπόν η πρεμιέρα και έρχεται η ώρα για το νούμερο του συζύγου...
Η σύζυγος,στην εξέδρα,αντικρύζοντας τον άντρα της μόνο απέναντι στα άγρια θηρία με όπλο μόνο ένα μαστίγιο,καταλαμβάνεται από κρίση πανικού!!
-Αχ καλέ,ο άντρας μου μόνος του στα λιοντάρια,ωρύεται,καλέ αυτός δεν ξέρει από ζώα,είναι ένας απλός Μηχανολόγος,εξακολουθεί ωρυόμενη...

Οπότε,με τα πολλά,ένα λιοντάρι την πλησιάζει επικίνδυνα,και ανοίγει το πελώριο στόμα του,ξεπροβάλλοντας ένα....κεφάλι ανδρός!!!!

-Μη φωνάζεις κυρά μου,κι εμείς Αρχιτέκτονες είμαστε!!!

Reaction score
0

τωρα να πω την αληθεια στο ηρακλειο μονο καλο θρακοψωμο με γυρο φτιαχνεται στα λιονταρια αλλα εφοσον δεν το εχει γεμισει με πατατες.καλα δεν το συζηταω να φαω σουβλακι στην αθηνα......θα εχει μεσα οτι περπαταει,σερνεται,πεταει και οχι μονο.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

Noμιζεις.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

το σουβλακι λοιπον ειναι σαν το λαδι
αλλου αρεσει το κρητικο, αλλου του λιγουριου .......
Προσωπικα οταν λεμε σουβλακι τι ειδους εννοουμε ?
γιατι αλλη ειναι μαστορες στο γυρο, αλλοι στο κεμπαπ,αλλοι στην πιτα, και αλλοι στο ντομπερμαν ........
οποτε για τι ειδους σουβλακι ?
Πριν κανα 8ρι χρονια (οταν ακομα στο μακαριτικο hitech) εγραφε ο γειτονας βακχος , μου ειχε πει για το ζαχο......
Οκ ενα απλο σουβλακι ηταν.......
αν μιλαμε για μπιφτεκι ο λευτερης στο κεντρο σαχνει ωραιο πραμα, αλλιως προσεχουμε που τρωμε τι .....
γιατι τις ωρες που πανε να φαμε δεν κανει διανομη ο σλοτερ .......με τα αιματα και το γυρο επ ομου........
και τις μυγες να σβουριζονται ολογυρα..................

Reaction score
89
ρε συ cinegear δε μας στελνεις 3 διπιττα μαζι με τιποτα μπλου ρευ για μας τους αθηναιους????? :)

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Στο Ηράκλειο Kρήτης το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο!

Παρόμοιο είχε μέσα στα 10 καλύτερα bar του κόσμου , ένα παρακμιακό στην Κάλυμνο!

περιμενα κ γω να διαβασω καμμια εξωτικη ονομασια μπαρας αλλλου που...... Ελα ρε Μπαμπηηηηηη εγραψες χαχαχαχααααα!!!! :)

Reaction score
1.772

τωρα να πω την αληθεια στο ηρακλειο μονο καλο θρακοψωμο με γυρο φτιαχνεται στα λιονταρια αλλα εφοσον δεν το εχει γεμισει με πατατες.καλα δεν το συζηταω να φαω σουβλακι στην αθηνα......θα εχει μεσα οτι περπαταει,σερνεται,πεταει και οχι μονο.
μονο αυτο ξερεις.

οσο για το παραπανω ειναι το καλυτερο στα λιονταρια.

Reaction score
29.773

Καλά ελα εσυ και θα σε πάμε σε τουλάχιστον 10 σουβλατζίδικα , που είναι μακράν τα καλύτερα.
Μόνο και μόνο λόγω πλυθησμού στην αθήνα θα βρείς περισότερα καλά σουβλατζίδικα απο όλη την ελλάδα.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound