Απάντηση: Εκλεισε ο Λημναιος στη στοα Φεξη.
Κύριε Χατζηστάμου αυτός ήταν ο λόγος δυστυχώς ή ευτυχώς. Έγραψα όμως πως μετά με κέρδισε η εξυπηρέτηση, η άμεση επικοινωνία και με σας και με τους υπαλλήλους και σε κάθε περίπτωση σαν πρώτη σκέψη h AthensProAudio η πρώτη μου επιλογή. ΚΑΙ επειδή είναι ελληνική επιχείρηση. Το περιστατικό με την μεταφορική εταιρία δεν το ανέφερα καν τότε. Απλώς μου έμεινε μια κακή εικόνα. Και φυσικά, σε συνδυασμό με το ποστ που λέει πως δεν ενημέρωσα την επιχείρηση είπα πως δυστυχώς κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Πιστέψτε με, θα ήθελα να μαστε ανταγωνιστικοί και να μπορέσουμε να πουλάμε και έξω. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως αν δώσω 1 ευρώ στο γείτονά μου θα γυρίσει κάποτε σε μένα ως υπηρεσία ένα κλάσμα του ποσού. Έτσι θα πάμε μπροστά. Όταν όμως υπάρχουν κοτέτσια που αφήνουν κιβώτια με ακριβό περιεχόμενο σε βρεγμένο δάπεδο και γυρνάνε με ποδήλατο για να πουν πως έχω δέμα τότε και εμένα παίρνει η μπάλα και όποιον εν αγνοία του συνεργάζεται με αυτόν. Δυστυχώς έτσι είναιΔεν δέχομαι πως ψωνίζει κάποιος απο μας επειδή είμαστε φτηνότεροι (και είμαστε σχεδόν στο 50% των προιόντων) απο τον Thomann.
Κ (!)