Αν πας στα Applications/Radiotime ή Shoutcast δεν παίζουν οι σταθμοί?Επιλέγεις (μαρκάρεις) κατηγορία και μετά σταθμό και μετά enter το σταθμό στο remote.Κάποιοι σταθμοί δεν εκπέμπουν όλες τις ώρες.
Ωστόσο αν δε σου παίζει το σταθμό που επέλεξες κάνε ακόμη μια προσπάθεια να είσαι σίγουρος,πήγαινε back με το remote και επέλεξε τον πάλι,θα παίξει.Εννοείτε ότι το Dune έχει κανονική σύνδεση με το internet χωρίς προβλήματα.
Πες μου αν έγινε κάτι με επιτυχία,αλλιώς να δοκιμάσουμε άλλους τρόπους.
Καλησπερα στο φορουμ.Φιλε Λεωνιδα το παραγγελνω αυριο το πρωι,ελπιζω μεθαυριο να το εχω στα χερια μου.Η αγωνια μου ειναι πως θα ανταποκριθει σε ''βαρια'' αρχεια μεσω δικτυου.
Η δικτυωση επισης ΟΚ, βλεπει το πισι και βλεπει τα αρχεια που μοιραζονται. Επαιξε τις μουσικες (που δεν με ενδιαφερει, μουσικη ακουω αλλιως, πιο...κανονικα) αλλα στο mkv, ενω το ειδε κανονικα δεν ειχαμε αποτελεσμα.
Ηταν απελπιστικααααα αρρργοοοο. Δεν μπορεσε να ανεβασει bitrate μεγαλυτερο απο 1.2Mb/sec. φανταζομαι δε φταιει το dune αλλα το ρουτερ η΄κατι τετοιο. Θα πειραματιστω και αυριο γιατι τωρα ειναι αργα.
Η αληθεια εναι οτι δεν ενδιαφερομαι προς το παρον να παιζει ταινιες μεσω δικτυου αλλα, πως να το κανουμε, ειναι θεμα ταξεως!
Ευχαριστω και παλι.
ΥΓ. Αν ποτε θελησετε να κανετε συγκριτικο το δικο μου dune στη διαθεση σα για οσο θελετε.
Δεν νομίζω να φταίει το μTorrent.Πιθανό έχεις ενεργό κάποιο firewall στο router ή στον υπολογιστή?Ο υπολογιστής συνδέεται με καλώδιο στο router ή wifi?
Σημερα παντως, αφου το dune δικτυωθηκε και παιζει και internet radio θα δωσω την υπερτατη μαχη: θα προσπαθησω να δω τι διαολο κανει το εικονιδιο torrent client!!
ΥΓ. Εννοειται οτι δεν ξερω ουτε τι ειναι το firewall ουτε πως ανοιγει ή κλεινει!! Αλλα θα μαθω, που θα παει!!
Αν θες πες μου το μοντέλο του router της Netgear.Αν δεν υποστηρίζει Ν στο wifi είναι λογικό να υπάρχει πρόβλημα σε βαριά αρχεία.Το torrent client του Dune δεν είναι και τόσο καλό,είναι βασισμένο στο demon btpd που έχει πολύ καιρό να ανανεωθεί (κάνα 2 χρόνια μάλλον) και στους περισσότερους private trackers είναι ban.Αν κατεβάζεις από public trackers δε θα έχεις πρόβλημα.Από τους δικούς μας private trackers που ξέρω,δουλεύει χωρίς προβλήματα στο blue white αν τυχόν είσαι μέλος.