Δοκιμή των Dune HD Tv-101/301

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Tv-101/301

οχι, θελω ν ακουω απο ολοκληρο τον κοσμο!

γενικα το dune με βασανιζει παντως. Παιζει καλα αλλα δεν εχω καταφερει να δει δικτυο ακομα ουτε internet radio.

Reaction score
1.460
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Tv-101/301

Περίμενε λιγο δεν βλέπεις καθόλου δίκτυο με το dune ή μόνο έχεις πρόβλημα με το ιντερνετικό ραδιο?

Reaction score
0

οχι! θελω να ακουω απο ολοκληρο τον κοσμο!

Reaction score
0
δικτυο καταφερα να δει το ανοιχτο PC αλλα το θεωρει αδειο. Δεν βρισκει αρχεια μεσα.

Internet Radio παταω το εικονιδιο και μου απανταει there's no internet radio configuration...

you tube κλπ κανονικα ομως. Δεν ειναι οτι δε βλεπει το ρουτερ.

Μπελαλιδικο ειναι. Αν ηξερα οτι επρεπε να εχω παει στα ΤΕΙ για να το δουλεψω θα επαιρνα το ποπκορν που μου φανηκε ακριβο.

Reaction score
1.460

Αν πας στα Applications/Radiotime ή Shoutcast δεν παίζουν οι σταθμοί?Επιλέγεις (μαρκάρεις) κατηγορία και μετά σταθμό και μετά enter το σταθμό στο remote.Κάποιοι σταθμοί δεν εκπέμπουν όλες τις ώρες.
Ωστόσο αν δε σου παίζει το σταθμό που επέλεξες κάνε ακόμη μια προσπάθεια να είσαι σίγουρος,πήγαινε back με το remote και επέλεξε τον πάλι,θα παίξει.Εννοείτε ότι το Dune έχει κανονική σύνδεση με το internet χωρίς προβλήματα.
Πες μου αν έγινε κάτι με επιτυχία,αλλιώς να δοκιμάσουμε άλλους τρόπους.

Reaction score
0

ενταξει ειμαι τραγικος...
δεν πατουσα radiotime, πατουσα internet radio. Ναι δουλευει κανονικα...

Ομως για το δικτυο δεν ειμαι τραγικος! Δεν βλεπει τιποτα!

Τωρα δηλ βλεπει το pc αλλα το βλεπει empty.

Reaction score
1.460

Ακολούθησε τις οδηγίες στο link του gkontoletas και θα φτιάξεις και το δίκτυο στο σπίτι.
Οτι άλλο χρειαστείς,εδώ είμαστε όλοι!

Reaction score
33

Καλησπερα στο φορουμ.Φιλε Λεωνιδα το παραγγελνω αυριο το πρωι,ελπιζω μεθαυριο να το εχω στα χερια μου.Η αγωνια μου ειναι πως θα ανταποκριθει σε ''βαρια'' αρχεια μεσω δικτυου.

Reaction score
1.460

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Θα τα βρουμε όλα όπως και νάχει!

Reaction score
0
Ξαναμπαινω για να σας ξανα ευχαριστησω!

Το internet radio ειπαμε ΟΚ.

Η δικτυωση επισης ΟΚ, βλεπει το πισι και βλεπει τα αρχεια που μοιραζονται. Επαιξε τις μουσικες (που δεν με ενδιαφερει, μουσικη ακουω αλλιως, πιο...κανονικα) αλλα στο mkv, ενω το ειδε κανονικα δεν ειχαμε αποτελεσμα.
Ηταν απελπιστικααααα αρρργοοοο. Δεν μπορεσε να ανεβασει bitrate μεγαλυτερο απο 1.2Mb/sec. φανταζομαι δε φταιει το dune αλλα το ρουτερ η΄κατι τετοιο. Θα πειραματιστω και αυριο γιατι τωρα ειναι αργα.
Η αληθεια εναι οτι δεν ενδιαφερομαι προς το παρον να παιζει ταινιες μεσω δικτυου αλλα, πως να το κανουμε, ειναι θεμα ταξεως!

Ευχαριστω και παλι.

ΥΓ. Αν ποτε θελησετε να κανετε συγκριτικο το δικο μου dune στη διαθεση σα για οσο θελετε.

Reaction score
1.460

Κάποιο firewall μήπως δημιουρrγεί το πρόβλημα με το Dune?

Reaction score
0

Το router ποιο είναι?(μάρκα,μοντέλο)

το router ειναι NETGEAR αλλα μοντελο δεν θυμαμαι και θα ξερω κατα τα μεσανυχτα που γυριζω στο σπιτι.

Ειναι πιθανο να φταιει το οτι χτες που το δοκιμασα και σερνοταν, ταυτόχρονα το μtorrent δουλευε υπερωριες "κατεβαζοντας" πραματα και θαματα;

Θα δοκιμασω και σημερα που το ρουτερ δεν θα ειναι υπεραπασχολημενο.

Reaction score
1.460

Δεν νομίζω να φταίει το μTorrent.Πιθανό έχεις ενεργό κάποιο firewall στο router ή στον υπολογιστή?Ο υπολογιστής συνδέεται με καλώδιο στο router ή wifi?

Reaction score
0
wifi.

Σημερα παντως, αφου το dune δικτυωθηκε και παιζει και internet radio θα δωσω την υπερτατη μαχη: θα προσπαθησω να δω τι διαολο κανει το εικονιδιο torrent client!!

ΥΓ. Εννοειται οτι δεν ξερω ουτε τι ειναι το firewall ουτε πως ανοιγει ή κλεινει!! Αλλα θα μαθω, που θα παει!!

Reaction score
1.460

Αν θες πες μου το μοντέλο του router της Netgear.Αν δεν υποστηρίζει Ν στο wifi είναι λογικό να υπάρχει πρόβλημα σε βαριά αρχεία.Το torrent client του Dune δεν είναι και τόσο καλό,είναι βασισμένο στο demon btpd που έχει πολύ καιρό να ανανεωθεί (κάνα 2 χρόνια μάλλον) και στους περισσότερους private trackers είναι ban.Αν κατεβάζεις από public trackers δε θα έχεις πρόβλημα.Από τους δικούς μας private trackers που ξέρω,δουλεύει χωρίς προβλήματα στο blue white αν τυχόν είσαι μέλος.

Reaction score
0

το ρουτερ ειναι NETGEAR DGN2000.

Τα υπολοιπα, private και publick trackers μου φαινονται κινεζικα...

Παντως εξακολουθει το mkv να ερχεται σε slow motion. χωρις να κατεβαζω τιποτα σημερα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.658
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale