Εδώ τα άσχετα...

Reaction score
15.548
Απάντηση: Εδώ τα άσχετα...

Σωτο......παρε εναν χ35 και ενα lumagen mini3d και ασε τους αλλους να αναρωτιουνται......

εννοειτε και με ενα φακουδακι αλλο......:414:

ο νεος prismasonic θα ειναι μια χαρα.....

δλδ με ενα ταλαρο εισαι σουπερ.......

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

και θα βλέπει στην μισή οθόνη, την άλλη μισή πως θα την γεμίσει;..... :136:
ίσως να το σώσει το gain 1.3 αλλά για πόσο;

Reaction score
150
Re: Εντυπώσεις από τους νέους Espon EH-TW9100 και ΕΗ-ΤW6100 στην Avart

Μέχρι να έρθει η ώρα να πάρω προβολέα θα παίρνω τον X75 στην τιμή του 35:116:

Κάτσε ν'αλλάξω όλα τα ηχεία, να τελειώσω μ'ενισχυτές και βλέπουμε. Εκτός κι αν ανοίξουν οι δουλειές. Λες να μην είχα αλλάξει προβολέα αν ήταν ακόμα 2008+!?

Α. Και μου έχει καρφωθεί άσχημα να φτιάξω το χώρο. Θα φέρω κάποιον να κάνουμε μια σοβαρή μέτρηση και μετά πάω για absorbers, diffusers κτλ. Θα τα φτιάξω μόνος μου αλλά πρέπει πρώτα να έχω τις μετρήσεις και κάτι μου λέει ότι το XTZ Room Analyze doesn;t cut it!

Reaction score
15.548

και θα βλέπει στην μισή οθόνη, την άλλη μισή πως θα την γεμίσει;..... :136:
ίσως να το σώσει το gain 1.3 αλλά για πόσο;
δεν πας να φτιαξεις κανα pc βρε χαμενε...μουγινες και ειδικος στα προβολια.....:116:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.433

Κάτσε ν'αλλάξω όλα τα ηχεία, να τελειώσω μ'ενισχυτές και βλέπουμε
Υπαρχουν και πιο πανω απ'αυτα:118::116:

Reaction score
15.548

να ξερεις οτι ο συνδιασμος που ανεφερα παραπανω παιρνεις πααααααρα πολυ καλη απεικονιση χωρις να χαλασεις λεφτα......

dlp το ξεχνας αν θελεις να ευχαριστηθεις* ταινια......

jvc κανα 3αρι
lumagen με 1.5
και prismasonic ενα διφραγκο

δλδ 6.5

δινεις τα παλια 1.5-2 και με το ταληρο που βαζεις εισαι αρχοντας.....

με τα ηχητικα δυσκολα θα ξεμπερδεψεις οπως σε κοβω....

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
Re: Απάντηση: Εδώ τα άσχετα...

Σωτο......παρε εναν χ35 και ενα lumagen mini3d και ασε τους αλλους να αναρωτιουνται......

εννοειτε και με ενα φακουδακι αλλο......:414:

ο νεος prismasonic θα ειναι μια χαρα.....

δλδ με ενα ταλαρο εισαι σουπερ.......
Δεν ξέρω πόσο καλά δουλεύει το e-shift γι' αυτό είπα τον 55 που έχει και cms εκτός των άλλων. Τον prismasonic γιατί να τον πάρει; Μια χαρά lens memory έχουν οι jvc. Και για να σε προλάβω με θέματα φωτεινότητας σου υπενθυμίζω τις μετρήσεις του 30άρι και υπογραμμίζω ότι η νέα σειρά θα έχει πιο ισχυρή λάμπα.

Υ.Γ. By the way, η πτώση φωτεινότητας του 30άρη δεν ξεπερνάει το 5% μετά απο 100 ώρες καλιμπραρισμένος.

Reaction score
150

loggeo έχω είδη αναμορφικό για καινούριο μιλάει ο κεφάλας και το lens memory με ζουμ ΔΕΝ. Έχω κυρτή οθόνη= χωρίς φακό-------> χάλι.

Reaction score
150

με τα ηχητικα δυσκολα θα ξεμπερδεψεις οπως σε κοβω....
Άστα, ίσως έχεις δίκιο αν υπολογίσεις ότι μόνο για τα surround θέλω 14,000 Ευρώ και μετά να συνεχίσω με τα sub σιγά μην τελειώσω.

Να σου πω κάτι όμως? Δεν θα βάλω και νταλκά. Σιγά σιγά κι όποτε ολοκληρωθεί όπως το θέλω.

Όταν με το καλό φύγουν τα τελευταία B&W (800D, HTM1D) θα πάω σε 5.1 αντί 7.1 (προκόψαμε τόσα χρόνια με back surround) και θα κάτσω να φτιάξω το χώρο. Μετά ίσως πρέπει να δω την εικόνα γιατί όπως λες με τα ηχητικά έχω πολλά λεφτά μέλλον και θα καταντήσει αηδία μέχρι τελειώσω. Είπαμε όμως, εκτός κι αν ανοίξουν η δουλειές γιατί μέχρι τώρα έχουν πέσει γερές φάπες.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εδώ τα άσχετα...

Δεν ξέρω πόσο καλά δουλεύει το e-shift γι' αυτό είπα τον 55 που έχει και cms εκτός των άλλων. Τον prismasonic γιατί να τον πάρει; Μια χαρά lens memory έχουν οι jvc. Και για να σε προλάβω με θέματα φωτεινότητας σου υπενθυμίζω τις μετρήσεις του 30άρι και υπογραμμίζω ότι η νέα σειρά θα έχει πιο ισχυρή λάμπα.

Υ.Γ. By the way, η πτώση φωτεινότητας του 30άρη δεν ξεπερνάει το 5% μετά απο 100 ώρες καλιμπραρισμένος.
δεν χρειαζεται e-shift.....με τον φακο και την τριμετρη οθονη δεν υπαρχει θεμα......

μα οι jvc εχουν την δυνατοτητα χειροκινητης ιριδας.....βαζεις οτι φωτεινοτητα θες να βλεπεις.

λογικα θα παιζει και με κλειστει ιριδα για να καλυψη την τριμετρη οθονη.......
....εχει να κανει με την αποσταση προβολεα οθονης κ.λ.π.....μην το αναλυσουμε τωρα...

σημασια εχει οτι υπερκαλυπτει ο jvc χ35 σε φωτεινοτητα το καδρο που εχει ο Σωτος και θα του μεινει και ο scaler σε περιπτωση που αλλαξει προβολεα.......
..απλα να εχει την δυνατοτητα ο scaler και για 4κ

Reaction score
15.548

Άστα, ίσως έχεις δίκιο αν υπολογίσεις ότι μόνο για τα surround θέλω 14,000 Ευρώ και μετά να συνεχίσω με τα sub σιγά μην τελειώσω.

Να σου πω κάτι όμως? Δεν θα βάλω και νταλκά. Σιγά σιγά κι όποτε ολοκληρωθεί όπως το θέλω.

Όταν με το καλό φύγουν τα τελευταία B&W (800D, HTM1D) θα πάω σε 5.1 αντί 7.1 (προκόψαμε τόσα χρόνια με back surround) και θα κάτσω να φτιάξω το χώρο. Μετά ίσως πρέπει να δω την εικόνα γιατί όπως λες με τα ηχητικά έχω πολλά λεφτά μέλλον και θα καταντήσει αηδία μέχρι τελειώσω. Είπαμε όμως, εκτός κι αν ανοίξουν η δουλειές γιατί μέχρι τώρα έχουν πέσει γερές φάπες.
ετσι.....:615:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
Ναι είχα ξεχάσει ότι έχει κυρτή οθόνη, οπότε σίγουρα δεν. Δυστυχώς χωρίς αναμορφικό δεν γίνεται.
Δε θα αγόραζα πάντως scaler τώρα. Το 4k είναι κοντά και δυστυχώς οι ενδείξεις δείχνουν ότι με αναβάθμιση firmware (όπως είχε γίνει με το 3d) δε θα γίνει δουλειά.

Reaction score
15.548

ο scaler εχει καλυτερη διαχειριση εικονας απο οποιοδηποτε προβολεα....εαν μιλαμε για πιστοτητα εικονας.....

γιατι εδω μεσα εχουμε ισοπεδωσει τα παντα :116:
ολοι βλεπουν σουπερ με προβολεις που δεν εχουν σχεση με κινηματογραφο
πιθανον εχουν μπερδεψει την τν με τον κινηματογραφο :116:

απο την αλλη το e-shift και χωρις να το εχω δει......πιστευω οτι η εικονα θα χανει σε contrast
....πιθανον να κανω και λαθος βεβαια......

Reaction score
150

Και μην ξεχνάς ότι πλέον έχω κατάμαυρο τοίχο πίσω από την οθόνη και πολύ σκοτεινά χρώματα σε τοίχους και ταβάνι που είδη κάνει τεράστια διαφορά σε σχέση με πριν.

Όταν βλέπω ταινία δεν φαίνεται τίποτα πια πίσω από την οθόνη και δεξιά-αριστερά. Άλλη αίσθηση σε σχέση με το "white dream" σαλόνι που έπαιζα πριν.

Reaction score
150

ο scaler εχει καλυτερη διαχειριση εικονας απο οποιοδηποτε προβολεα....εαν μιλαμε για πιστοτητα εικονας.....

απο την αλλη το e-shift και χωρις να το εχω δει......πιστευω οτι η εικονα θα χανει σε contrast

Θα δούμε τι παίζει όταν θα είμαι έτοιμος. Πάντως να βρίσκεις είδη Sony 1000 4K στο κουτί με 12,000 Ευρώ κάτι δείχνει κι έχω ακούσει και για αρκετά χαμηλότερες τιμές.

Θα δείξει.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833

Ασφαλώς κι έχει. Αυτή είναι η δουλειά του. Το θέμα είναι ότι δε θα μπορούν τα υπάρχοντα μοντέλα να διαχειριστούν 4k εικόνα.
Σε αντίθεση με τους προβολείς, τηλεοράσεις κλπ ένας scaler "διατηρεί" τη δύναμη του για πολλά χρόνια.
Αρκεί βέβαια να έχει υποστήριξη. Για παράδειγμα ο lumagen radiance xd είναι μοντέλο που κυκλοφόρησε πριν το 2007. Κάνει τα πάντα ωστόσο, ακόμα κι αυτά που δε θα πίστευε κανείς λόγω αδυναμίας hardware.
Δυστυχώς όμως τα ψωμιά του θα τελειώσουν μόλις εμφανιστεί το 4k. Πρέπει να δούμε νέο μοντέλο. Μακάρι να ήταν τόσο απλό, όπως με το 3d, που πλήρωνες 400 δολάρια κι ο scaler σου μετατρεπόταν σε 3d μοντέλο με ένα απλό firmware update.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833

Θα δούμε τι παίζει όταν θα είμαι έτοιμος. Πάντως να βρίσκεις είδη Sony 1000 4K στο κουτί με 12,000 Ευρώ κάτι δείχνει κι έχω ακούσει και για αρκετά χαμηλότερες τιμές.

Θα δείξει.
Τι μου λες!!!!:139:

Reaction score
15.548

Ασφαλώς κι έχει. Αυτή είναι η δουλειά του. Το θέμα είναι ότι δε θα μπορούν τα υπάρχοντα μοντέλα να διαχειριστούν 4k εικόνα.
Σε αντίθεση με τους προβολείς, τηλεοράσεις κλπ ένας scaler "διατηρεί" τη δύναμη του για πολλά χρόνια.
Αρκεί βέβαια να έχει υποστήριξη. Για παράδειγμα ο lumagen radiance xd είναι μοντέλο που κυκλοφόρησε πριν το 2007. Κάνει τα πάντα ωστόσο, ακόμα κι αυτά που δε θα πίστευε κανείς λόγω αδυναμίας hardware.
Δυστυχώς όμως τα ψωμιά του θα τελειώσουν μόλις εμφανιστεί το 4k. Πρέπει να δούμε νέο μοντέλο. Μακάρι να ήταν τόσο απλό, όπως με το 3d, που πλήρωνες 400 δολάρια κι ο scaler σου μετατρεπόταν σε 3d μοντέλο με ένα απλό firmware update.
γι'αυτο Γιωργο αναφερθηκα σε scaler που να μπορει να υποστηριξει 4Κ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.521
Members