- Reaction score
- 0
Γνωριζετε τον συγκεκριμενο επεξεργαστη? Συνδιαζεται με dac k laptop σαν πηγες?
Άστοχο τελείως δεν είναι μιας και το ψηφιακό κρος του RP1 λογικά επιτρέπει μεγαλύτερες κλίσεις στα φίλτρα αλλά δεν νομίζω να κερδίσεις κάτι ουσιαστικό.Δες το ως παιχνίδι μάθησης.Εξ όσων γνωρίζω, εφόσον συνεχίζω να λειτουργώ τα crossovers των ηχείων, σημαίνει (χονδρικά) ότι το συχνοτικό φάσμα διαχωρίζεται στο crossover και από εκεί στέλνεται στα αντίστοιχα μεγάφωνα. Άρα, μήπως είναι άστοχο να προσπαθώ να κάνω αυτό που εκφράζω στην πρώτη απορία,
Μια (ακριβή) κουβέντα είναι! Άντε και τα ξήλωσα, μετά;:609:Ξύλωσε τα cross να τελειώνεις..:116:
Μάλλον εκεί θα καταλήξω, στο παιχνίδι μάθησης!Άστοχο τελείως δεν είναι μιας και το ψηφιακό κρος του RP1 λογικά επιτρέπει μεγαλύτερες κλίσεις στα φίλτρα αλλά δεν νομίζω να κερδίσεις κάτι ουσιαστικό.Δες το ως παιχνίδι μάθησης.
Δεν κατάλαβα τίποτα!:107: Σε πειράζει να μου εξηγήσεις τι εννοείς;Οι δυνατότητες κροσ του lyngdorf είναι δύο δρόμων. Η μεγαλύτερη χρησιμότητα μάλλον είναι να κάνεις πλήρη αποκοπή στα 40Ηz, και το υπόλοιπο σήμα να πάει σε sub.
και τη λειτουργία του RP-1 ως Room Correction μόνο (όπως επισημαίνεις).[...] Δεν εχει νοημα να κροσαρεις ενεργα πριν αφου ακολουθη παθητικο κρος. [...]