SVS. Νέα φθηνά subs

Reaction score
766
Απάντηση: SVS. Νέα φθηνά subs

αν εκτος απο ταινίες ακούγατε και μουσική σε ποσοστό 50-50 σ ένα χώρο γύρω στα 20 κάτι τετραγωνικά, θα "σκοτώνατε" δυο PV1 (με καλύτερα αποτελέσματα, το παραδέχομαι, στη μουσική παρά στις ταινίες), για να πάτε σε 2 sb12-nsd?....

σε μουσική πραγματικά τα μικρά PV1 είναι το λιγότερο πολύ καλά...και δε πιάνουν και χώρο:116:

και λέω αν θα τα "σκοτώνατε" γιατί έτσι που είναι τα πράγματα τώρα στο Ellada, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σκοτώσεις κατι προκειμένου να πουληθεί...

εν τέλει όμως, μήπως σε μικρότερους χώρους ακούς καλύτερα πράγματα με αναλόγου μεγέθους ηχεία-σαμπ κλπ? (εκτός φυσικά και έχεις dedicated και μπορείς να το κάνεις όπως πρέπει με διαχυτές - μπασοπαγίδες κλπ κλπ)...

Reaction score
766

μάλιστα...είπαμε...ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο...αλλά

αλλά να μπορέσουμε να το δούμε στη πράξη το καλύτερο...έτσι δεν είναι?...

πριν λίγο καιρό σκεφτόμουν να τα δώσω (το χα βάλει αγγελία), και σκεφτόμουν να πάρω τη προσφορά που έχει για τα διπλά sub η svs...

τα sb12-nsd....ακόμα το σκέφτομαι δηλαδή, αλλά νομίζω οτι με μια καλή ρύθμιση και τα υπάρχοντα στέκονται αξιοπρεπώς...

με δελέασαν βέβαια το οτι τα nsd είναι 12άρια και σε σχετικά καλή τιμή για 2 κομμάτια...ίσως και αυτά με μια ακριβέστερη ρύθμιση-τοποθέτηση, κατάπιναν τα PV1 και σε μουσικη και σε ταινίες για πλάκα...

ξέρω γω?:203:

Reaction score
766

και επανέρχομαι...

το svs sb 13 ultra, έχει την ικανότητα να μη μου "βρωμίσει" τη μουσική?...ή θα τα κάνει μπάχαλο?...

ακαριαίο ξεκίνημα και σταμάτημα κώνου υπάρχει?...ή μόνο σε servo δλδ velodyne...

πείτε μου αν θέλετε γιατί άρχισε να με τρώει...:biggrin:

δλδ το svs να μπορεί να κροσαριστεί ψηλά και να συνοδεύσει τα main σε μουσική.... αυτό είναι το ζητούμενο...

Reaction score
15.548

εαν σε τρωει παρε το pb13 ultra :tongue:

......παιζει και ταπωμενο ....δλδ διαλεγεις τι θες.

πλερωνεις ενα 500αρικο + για το pb για να παιζεις οπως σου κατσει καλυτερα....ανοιχτο η κλειστο
.....ειναι ντουλαπα ομως....εχε το νου σου....

και σαφως καλυτερο απο τα 2 pv1 το sb 13 ultra

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

εαν σε τρωει παρε το pb13 ultra :tongue:

......παιζει και ταπωμενο ....δλδ διαλεγεις τι θες.

πλερωνεις ενα 500αρικο + για το pb για να παιζεις οπως σου κατσει καλυτερα....ανοιχτο η κλειστο
.....ειναι ντουλαπα ομως....εχε το νου σου....

και σαφως καλυτερο απο τα 2 pv1 το sb 13 ultra
Συμφωνω!!!

Reaction score
15.548

ειναι γεγονος ομως πως οσο πιο ψηλα θες να κοψεις τα l-r χρειαζεσαι πανω απο ενα sub

πιθανοτατα με ενα να καταλαβαινεις απο που ερχεται ο ηχος.

Reaction score
15.548

υπαρχει και αυτο ετσι....που κανεις την δουλεια σου μαματα

η svs εχει φροντισει για ολα τα γουστα....:tongue:

Reaction score
766

είμαι σε διαδικασία πώλησης των 2 PV1 και θέλω να πάω σε sealed πάλι, με αξιοπρεπέστερες επιδόσεις, όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα...

το ported είναι τέρας...δε το συζητώ καθόλου...για το sealed μιλάμε μόνο....

είναι και πιο φτηνό και πιο μαζεμένο...δηλαδή Κώστα το μόνο πρόβλημα θα είναι το οτι θα εντοπίζεται η θέση του γούφερ?...κατά τ άλλα θα παίζει και στη μουσική?..

αν έβρισκα κάνα μεταχειρισμένο velo σειρά DD με servo κλπ?...πχ το 12αρι...καλύτερα το svs?...

δε θέλω να με περιορίσει το γούφερ που θα πάρω τώρα ως προς την επιλογή των ηχείων L-R...δηλαδή αν δε βρω τα φράγκα τελικά να πάω στα Gold GX300, να μπορέσει να παίξει σαν πακέτο και με τα GX100....πολλά ζητάω ε?

Reaction score
766

Γιάννη υπάρχει μόνο για ένα κομμάτι τώρα...αργότερα το βλέπουμε....και πάλι αφού είναι πιο φτηνό απο το ported, αν βρω και κανα μεταχειρισμένο sb 13 στη πορεία το τσιμπάω....velodyne να μην το ψάχνω έτσι?...

ο PPG μου είπε ένα site για παραγγελία με τελικές τιμές (ΦΠΑ κλπ)....

Reaction score
15.548

αφου ταπαμε βρε...τα GX100 δεν ειναι ομοια με το κεντρικο που πηρες.....αλλα μπορει να μην σε ενδιαφερει(αν και πρεπει)

svs sb13 ultra

Reaction score
766

αφου ταπαμε βρε...τα GX100 δεν ειναι ομοια με το κεντρικο που πηρες.....αλλα μπορει να μην σε ενδιαφερει(αν και πρεπει)

svs sb13 ultra
όπως και δήποτε με ενδιαφέρει Κώστα...απλά τα ρημάδια τα 300αρια θα με γονατίσουν για να τα πάρω...έχω βάλει πλώρη για εκεί...και γω μαζί σου είμαι:smile:

μπορεί βέβαια να βαρεθεί και ο flash το klipsch και να μου το δώσει:biggrin::biggrin:....3 χιλιάρικα πάει αυτό μου φαίνεται?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.748
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88