benq w 1070

melina

Cargo 200
Reaction score
46.696
just arrived

the price for shipping is 39,99 €.
The full Price will be 829,- for the projector plus the shipping costs.
The projector is now available and could be in greece within the end of next week.
Finally guarantee is 2 years. Support will run through benq in greece: http://benq.gr/

If you have any further questions, do not hesitate to contact us.

πες μου ότι σου λένε τα ίδια!

όφου, όφου, έχω μια φαγούρα...στα χέρια...τι λέτε;

melina

Cargo 200
Reaction score
46.696
Ευτυχώς που είναι παρασκευή βράδυ και δεν δέχονται πληρωμή από το site παρά μόνο bank transfer :144:

να διαβάσουμε 1-2 reviews από χρήστες και πάταω τη σκανδάλη, έχω στήσει καρτέρι στο Avsforums, όπου να΄ναι μερικοί παραλαμβάνουν...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.286
Απάντηση: benq w 1070

Πιστεύω ότι με τα χαρακτηριστικά που έχουμε διαβάσει, και με τα χρήματα που κάνει,

δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος καλύτερος!

melina

Cargo 200
Reaction score
46.696
Αυτούς που το κάνουν εκεί, τους ξέρουμε?
Βασικά όχι, αλλά δεν είναι θέμα γνωριμίας γιατί στην τελική είμαστε οι καλύτεροι και σε όποιον γουστάρει.
Η αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 101 γίνεται; (για να δέσουμε με το δίπλα τόπικ :) )

Reaction score
1
Απάντηση: Re: benq w 1070

just arrived

the price for shipping is 39,99 €.
The full Price will be 829,- for the projector plus the shipping costs.
The projector is now available and could be in greece within the end of next week.
Finally guarantee is 2 years. Support will run through benq in greece: http://benq.gr/

If you have any further questions, do not hesitate to contact us.

πες μου ότι σου λένε τα ίδια!
όφου, όφου, έχω μια φαγούρα...στα χέρια...τι λέτε;
Απο που ήρθε αυτη η απάντηση και γιατί 829;
Εγω να δεις τι φαγούρα έχω!!!!lol

melina

Cargo 200
Reaction score
46.696
από beamershop24.de
829 το έχει http://www.beamershop24.net/advanced_search_result_.php?keywords=w1070&x=0&y=0
+ 40 τα μεταφορικά....μου κάνει εντύπωση που δεν βάζουν και τη διαφορά του ΦΠΑ όπως κάνει το amazon.

Για πάρε τιμούλα από comtech τελική να δούμε που έρχεται από εκεί;

Κανά εγχώριο μαγαζί θα παίξει στο παιχνίδι;

melina

Cargo 200
Reaction score
46.696
Re: Απάντηση: Re: benq w 1070

Α, το καθυστερείς και ανησυχώ. :116:
για να δούμε γιατί ο comtech που χάζευα δέχεται και amazon payments και credit card....αλήθεια γιατί να προτιμήσει κανείς amazon payments που από ότι είδα χρεώνει 15 ευρώ προμήθεια;

Reaction score
1
Απάντηση: Re: benq w 1070

Πριν λιγες ημέρες και οι δύο το είχαν 749€ με το comtech να συνεχίζει αλλα να μην απαντάει ακόμη σε email για γραπτη εγγύηση και αποδειξη..
Εδω μαγαζί λογικά απο τη νέα εβδομάδα αν και θα ρωτήσω Δευτέρα και θα ενημερώσω..

Reaction score
0

Καλησπέρα, καινούριος στο φόρουμ αλλά έχοντας διαβάσει επιμελώς τα προαναφερθέντα. Έχω αποφασίσει κι εγώ πως θέλω να αγοράσω τον Benq W1070 και το κοιτάω να το παραγγείλω απο την comtech. Προσπαθώντας να κάνω την αγορά απο το site τους με paypal μου έγραφε πως δε γίνεται αποστολή ούτε στην Ελλάδα (ούτε στην Αγγλία που είναι ο αδερφός μου). Τώρα θα προσπαθήσω κι εγώ με ένα mail να διαλευκάνω το ζήτημα καθώς το θέλω άμεσα το προτζεκτόρι και η τιμή φαίνεται φανταστική. Όσον αφορά την εγγύηση δεν το φοβάμαι. Όσον αφορά όμως την αυθεντικότητα και αξιοπιστία της comtech δεν ήμουν σίγουρος και θα ήθελα να ρωτήσω αν εσείς γνωρίζετε απο παλαιότερες συναλλαγές αν είναι εντάξει.. Πάντως όσον αφορά το μοντέλο νομίζω πως υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου (προβολές στο σπίτι και μερικές φορές στη δουλειά για κάποιο σεμινάριο ή παρουσίαση) ενώ η benq φαίνεται σαν εταιρεία αρκετά αξιόπιστη, απ όσα έχω διαβάσει τουλάχιστον.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.764

Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να έχουμε κάτι νεότερο, τόσο για το πότε θα είναι διαθέσιμος στην Ελλάδα, όσο και για το πόσο κάτω από τα 1000€ θα τιμάται.

Reaction score
1

Σχόλια από AVS:

1) I don't see how the W1070 could be better, except for form factor!

dark chip 3 instead of 2, 6x color wheel instead of 4x, brighter in both 2D and 3D, large improvement in native contrast. I DO see how it could be better! almost sounds too good to be true so I'm eagerly awaiting reviews.

2) The only obvious advantage from what we know is that W7000 has dynamic iris, which I turned off all the time..

3)I know, right? That's why it seems to good to be true. All the "problems" of the w7000 (loud iris, poor native contrast, rainbows) seem to be improved on the w1070 and the price cut in half to boot. It looks like they just cut out the stuff everyone doesnt use (frame interpolation, detail enhancement, the iris, etc) but kept all the really good stuff and improved upon it. Is this possible? I hope so!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.270
Members
38.674
Νεότερο μέλος
JAndronikos