benq w 1070

Reaction score
1
Απάντηση: benq w 1070

Ξαναβάζω τα δύο emails από εξωτερικό που δώσανε στις προηγούμενες σελίδες άλλα μέλη:
http://m.comtech.de//item/3936313239
http://www.beamershop24.net/benq-beamer/benq-w1070/
επίσης να ενημερώσω πως έστειλα email για τρόπο πληρωμής,μεταφορικά,εγγύηση και όταν έχω απάντηση θα σας την κοινοποιήσω..
Όσο για την τιμή εδώ αποκλείεται ούτε να την πλησιάσει (προσωπική εκτίμηση)

Reaction score
1

Απάντηση από comtech σε 14΄:111:

Dear customer,

the shipping costs to Greece are 29,99 EUR. The shippment are insured yes. You can pay with paypal or money transfer. Many thanks.

Mit freundlichen Grüßen aus Aspach,

Christian Zott
Kundenservice Team

για εγγύηση μηχανήματος δεν αναφέρθηκαν και τους ξαναέστειλα..
ίδωμεν

Reaction score
1

Ήρθε και η άλλη απάντηση:

Hello,

manufacturers warranty is 2 years

Mit freundlichen Grüßen aus Aspach,

Michael Ihde

Kundenservice Team

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.651

Οπότε να σου πούμε τα καλορίζικα; Ποιά είναι η τιμούλα στη Γερμανία;

Reaction score
1

Οπότε να σου πούμε τα καλορίζικα; Ποιά είναι η τιμούλα στη Γερμανία;
Φίλε μου όχι ακόμη..βασικά παραδίδεται αρχές Δεκέμβρη αλλα φοβάμαι το αναθεματισμενο rainbow κ λόγω απόστασης δν μπορώ να το τσεκαρω..

Reaction score
1

Sorry η τιμη ειναι 750€
Επίσης μου απάντησαν για την εγγύηση:

Hello,

manufacturers warranty is 2 years.
Και για τυχόν βλάβη:

Hello,

in this case you can sent the product directly to Benq.*

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.651

Φίλε μου όχι ακόμη..βασικά παραδίδεται αρχές Δεκέμβρη αλλα φοβάμαι το αναθεματισμενο rainbow κ λόγω απόστασης δν μπορώ να το τσεκαρω..
Δεν έχει τύχει ποτέ να δεις προβολέα dlp?

melina

Cargo 200
Reaction score
46.632
Re: Απάντηση: benq w 1070

Sorry η τιμη ειναι 750€
Επίσης μου απάντησαν για την εγγύηση:

Hello,

manufacturers warranty is 2 years.
Και για τυχόν βλάβη:

Hello,

in this case you can sent the product directly to Benq.*
τι σημαίνει directly to Benq, στην εδώ αντιπροσωπεία ή έξω κάπου αλλού; Ρώτησες μήπως στην εδώ αντιπροσωπεία αν καλύπτουν την εγγύση εφόσον αγοραστεί από το ιντερνετομάγαζο;

Reaction score
1

Δεν έχει τύχει ποτέ να δεις προβολέα dlp?
Μία φορά πριν χρόνια αλλά δεν αντιληφθηκα κατι σε αποσπάσματα όμως και όχι κανονική θέαση..γιαυτό και είμαι λιγο διστακτικός...
Θα την βρω την λύση όμως που θα παει??? :107:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: benq w 1070

τι σημαίνει directly to Benq, στην εδώ αντιπροσωπεία ή έξω κάπου αλλού; Ρώτησες μήπως στην εδώ αντιπροσωπεία αν καλύπτουν την εγγύση εφόσον αγοραστεί από το ιντερνετομάγαζο;
Το directly to Benq είναι μια καλή ερώτηση..:107:
τους είχα στείλει ηδη 4 emails και ειπα να μην γινω κιάλλο κουραστικος :105:
προφανως θα εννοουν την κατα τοπους..
μαλλον θα γινω λιγο κουραστικος με την εδω αντιπροσωπεια :105:και εαν βρω ακρη θα ενημερωσω...

Reaction score
1

off topic
καλό θα ήταν πάντως η κάθε αντιπροσωπεια να έχει σε αυτά τα φόρουμ κάποιον αντιπρόσωπο για να ενημερωνει (και μονο) το κοινο...
Τι ειπα τωρα βραδιατικα ε???:105::105:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.447

Tην υποχρέωση για το service εντός εγγύησης την αναλαμβάνει ο πωλητής,δλδ το κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε.Ο εκάστωτε αντιπρόσωπος δεν είναι υποχρεωμένος να σας καλύψει εάν το πάτε σε αυτόν χωρίς την διαμεσολάβηση του πωλητή,εκτός και αν μαζί με το προϊόν υπάρχει γραπτή εγγύηση.

melina

Cargo 200
Reaction score
46.632
Κάτι δεν πάει καλά όμως με αυτή τη λογική. Καταρχήν σε κάθε περίπτωση το κόστος της εγγύησης καταλήγει στον κατασκευαστή, τουλάχιστον αυτό ισχύει στα βιομηχανικά προιόντα βλ. αυτοκίνητα, οικιακές συσκευές.
Εστω ότι αγοράζω ένα προτζέκτορα ή ενισχυτή σήμερα στην Ελλάδα και αύριο μετακομίζω στη Γερμανία. Αν πάθει κάτι εκεί το μηχάνημα μένω χωρίς κάλυψη; Που είναι η υποχρεωτική πανευρωπαϊκή εγγύηση του ενός ή δύο ετών από τον κατασκευαστή;
Γραπτή εγγύηση δεν έχουν όλα τα προιόντα; Είναι δυνατόν να είναι προφορική;

Ο αντιπρόσωπος, και όχι ο κάθε dealer, αντιπροσωπεύει την κατασκευάστρια εταιρεία στη χώρα που λειτουργεί και ως εκ τούτου θα πρέπει να υποστηρίζει αντίστοιχα τα προιόντα της κατασκευάστριας. Αυτά στη θεωρία, στην πράξη ο καθένας μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα αλλά αυτό δεν είναι και δουλειά δική μας των καταναλωτων, και του φόρουμ εν προκειμένω, να καταδεικνύουμε τις εταιρείες και τους συνεργάτες που υποστηρίζουν τους πελάτες τους στη νέα εποχή και αυτούς που όχι;

Reaction score
1

Καλησπέρα σε όλους,
γνωρίζει κανεις τηλέφωνο επικοινωνίας της Benq μήπως βγάλουμε κάποια άκρη;
Λίγο που το έψαξα δεν δίνουν τηλέφωνα..

Reaction score
1

Εδώ
πήρες τηλέφωνο;
Φίλε Nelson νά΄σαι καλά για το link..
Λοιπόν απάντησε μια ευγενέστατη κυρία και αφού το έψαξε κιόλας,κάποιον ρώτησε,μου είπε τα εξής:
Εαν συνοδεύεται απο απόδειξη αγοράς και γραπτή εγγύηση θα κοιτάξουν εαν ο σειριακος αριθμός υπάρχει και στο σύστημα τους και τότε ισχύει κανονικά η εγγύηση..κατα μεγάλη πιθανότητα θα υπάρχει ο αριθμός αλλα δεν μπορούν να το ξέρουν εκ των προτέρων..πολυ σωστά όλα αυτα θα έλεγα..μπράβο τους..
Οποτε ξανά email στους γερμανούς μέχρι να με βρίσουν :)

melina

Cargo 200
Reaction score
46.632
Απ: benq w 1070

Περιμενω σχετικη απαντηση απο beamershop24.de. Εσυ απο comtech αν δεν κανω λαθος;
Οταν λενε για ελεγχο του serial number εννοουν να ειναι γνησιο benq ή να το εχουν εισαγει οι ιδιοι;

Από το κινητό μου τηλέφωνο.

Reaction score
1
Απάντηση: Απ: benq w 1070

Περιμενω σχετικη απαντηση απο beamershop24.de. Εσυ απο comtech αν δεν κανω λαθος;
Οταν λενε για ελεγχο του serial number εννοουν να ειναι γνησιο benq ή να το εχουν εισαγει οι ιδιοι;

Από το κινητό μου τηλέφωνο.
Έστειλα και στους δύο αλλα μόνο απο comtech πήρα απάντηση..
Προφανώς να τσεκαρουν την γνησιότητα του μηχανήματος..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.219
Members
38.669
Νεότερο μέλος
Andreas79