benq w 1070

Reaction score
15.548
Απάντηση: benq w 1070

Καλησπέρα, καινούριος στο φόρουμ αλλά έχοντας διαβάσει επιμελώς τα προαναφερθέντα. Έχω αποφασίσει κι εγώ πως θέλω να αγοράσω τον Benq W1070 και το κοιτάω να το παραγγείλω απο την comtech. Προσπαθώντας να κάνω την αγορά απο το site τους με paypal μου έγραφε πως δε γίνεται αποστολή ούτε στην Ελλάδα (ούτε στην Αγγλία που είναι ο αδερφός μου). Τώρα θα προσπαθήσω κι εγώ με ένα mail να διαλευκάνω το ζήτημα καθώς το θέλω άμεσα το προτζεκτόρι και η τιμή φαίνεται φανταστική. Όσον αφορά την εγγύηση δεν το φοβάμαι. Όσον αφορά όμως την αυθεντικότητα και αξιοπιστία της comtech δεν ήμουν σίγουρος και θα ήθελα να ρωτήσω αν εσείς γνωρίζετε απο παλαιότερες συναλλαγές αν είναι εντάξει.. Πάντως όσον αφορά το μοντέλο νομίζω πως υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου (προβολές στο σπίτι και μερικές φορές στη δουλειά για κάποιο σεμινάριο ή παρουσίαση) ενώ η benq φαίνεται σαν εταιρεία αρκετά αξιόπιστη, απ όσα έχω διαβάσει τουλάχιστον.
καλη περιπτωση ......και δουλεια και διασκεδαση.....

Reaction score
171

Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να έχουμε κάτι νεότερο, τόσο για το πότε θα είναι διαθέσιμος στην Ελλάδα, όσο και για το πόσο κάτω από τα 1000€ θα τιμάται.
Η φράση "κάτω από 1000 €" που αναφέρθηκε ξανά, με προϊδεάζει για τιμή περί τα 900 με 950 €.

Reaction score
1

Η φράση "κάτω από 1000 €" που αναφέρθηκε ξανά, με προϊδεάζει για τιμή περί τα 900 με 950 €.
Εγώ γιατί έχω επιφυλάξεις?
μακάρι να μη βγω αληθινός...

Reaction score
0

Παιδιά μας απάντησε στο μέηλ ο account manager της comtech.de και είναι έλληνας. Συγκεκριμένα ο κύριος Μπουρσανίδης ο οποίος μου είπε πως όντως τα μεταφορικά είναι 30€ και αν του στείλουμε διεύθυνση θα κάνει ο ίδιος την παραγγελία εκ μέρους μας. Με παραξένεψε λίγο αλλά μου φαίνεται ταυτόχρονα και βολικό. Παραγγέλνω λοιπόν και περιμένω να δω τι θα μου απαντήσει.

melina

Cargo 200
Reaction score
46.632
Re: Απάντηση: benq w 1070

Παιδιά μας απάντησε στο μέηλ ο account manager της comtech.de και είναι έλληνας. Συγκεκριμένα ο κύριος Μπουρσανίδης ο οποίος μου είπε πως όντως τα μεταφορικά είναι 30€ και αν του στείλουμε διεύθυνση θα κάνει ο ίδιος την παραγγελία εκ μέρους μας. Με παραξένεψε λίγο αλλά μου φαίνεται ταυτόχρονα και βολικό. Παραγγέλνω λοιπόν και περιμένω να δω τι θα μου απαντήσει.
Αν δεν σου κάνει κόπο ρώτα τον σε παρακαλώ αν συνοδεύεται και από γραπτή εγγύηση και πόση διάρκεια έχει (1-2 έτη);

Ακουσα ότι η Benq δεν έχει service στην Ελλάδα και ότι ναι μεν η αντιπροσωπεία αναλαμβάνει την εγγύηση αλλά το μηχάνημα πάει σε κάποια άλλη χώρα για επισκευη αν χρειαστεί όπως οι epson πάνε στη Γαλλία. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό; μπορεί να επιβεβαίωσει την πληροφορία;
Και τελικά ποια μάρκα προβολέων παρέχει service-επισκευή εντός της χώρας;

Reaction score
1

Εγώ γιατί έχω επιφυλάξεις?
μακάρι να μη βγω αληθινός...
Δυστυχώς βγήκα αληθινός..επικοινωνία με την CPI μου είπαν τιμή 950€ χωρίς ΦΠΑ!!!!!!!!!! δηλαδή 1170€ τελική..να υποθέσουμε κάποιες εκπτώσεις από τα μαγαζιά αντε να πάει στα 1100€..χαώδες διαφορά με τα 750 ιντερνετικά ευρώ,σε αυτό το ποσό..
Αναρωτιέται κανείς,με ενδιαφερει ή όχι η εγγύηση εάν δεν υπάρχει?σε αυτό το ποσό ?μάλλον οχι...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: benq w 1070

off topic ...κάτι κουλά για κακοβουλη σελίδα το avsite και άλλα πολλά...τι γίνεται?

Reaction score
152

ειδικα σε αυτους τους καιρους που ζουμε αλλα και παντοτε,δινουμε τα λεφτα μας εκει που θα πιασουν περισσοτερο τοπο.....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.157

Reaction score
1

ειδικα σε αυτους τους καιρους που ζουμε αλλα και παντοτε,δινουμε τα λεφτα μας εκει που θα πιασουν περισσοτερο τοπο.....
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και εγώ στο εμπόριο είμαι και θέλω να στηρίζω τον τόπο μου και γιαυτό ακόμη δεν τον παρήγγειλα (εκτός του θέματος με το rainbow) αλλά και γιαυτό επιμένω και ρωτάω εδώ αλλά δυστυχώς η διαφορά είναι τεράστια και μάλιστα αυτή την εποχή...
off topic

Reaction score
1

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και εγώ στο εμπόριο είμαι και θέλω να στηρίζω τον τόπο μου και γιαυτό ακόμη δεν τον παρήγγειλα (εκτός του θέματος με το rainbow) αλλά και γιαυτό επιμένω και ρωτάω εδώ αλλά δυστυχώς η διαφορά είναι τεράστια και μάλιστα αυτή την εποχή...
off topic

Reaction score
1

Το έστειλα δύο φορές,πήγα να το διορθώσω αλλα το κακοβουλο ον δεν με άφησε..:)
Απο το κινητο όμως όλα καλα..

Reaction score
171

Παρέλαβε κανείς να μας πει εντυπώσεις?
Πλέον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα πουθενά. Στην καλύτερη περίπτωση αναφέρεται παράδοση μετά από 3 εβδομάδες.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

No $1000 projector should be able to calibrate this tightly. Note that the color temperature varies only by 80 degrees. Most projectors calibrated vary by 200 to 400 degrees. Even $10,000 projectors. Sweet! The result is excellent color.
:111:

Reaction score
15.548

δωσε φως στον λαο.....

οτι πρεπει για μεγαλες ιντσες nelson....ε ?

αντε καλοριζικος....

cinema - gaming - TV - 3D

ολα ταχει το εργαλειο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.219
Members
38.669
Νεότερο μέλος
Andreas79