ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.967
Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

Ζήτω το χάλι εντ!!!

Σελίδες και σελίδες.... Φακιν ανμπιλιβαμπλ!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

Ζήτω το χάλι εντ!!!

Σελίδες και σελίδες.... Φακιν ανμπιλιβαμπλ!
Άσε μας και εσύ.Έχεις πάρει χαμπάρι ότι αν σταματήσει το χαλι εντ θα κλείσουν το 99,9% των fora και περιοδικών(εντύπων ή ηλεκτρονικών) του πλανήτη;
Προβοκάτορα..

Reaction score
5.722
Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗ

Ώπα ρε Μάκη. Το να θίγεις προσωπικά τον άλλο με χαρακτηρισμούς όπως κουφός ή να λες ότι πίνει και γράφει δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την ευθυξία των καλωδίων όταν τα αποκαλούν καβλώδια.ρε παιδια ωπα γιατι εαν δεν κανω λαθος οι ιδιοι εγραψαν οτι ειναι κουφοι .
κανω λαθος ?

Αλλά είπαμε, πήξαμε σε γκουρού με χρυσά αυτιά που εκτελούν από χρέη ντεσιμπελόμετρου μέχρι και οποιουδήποτε μετρητικού. Και αν κάποιος του απαντήσει όπως πρέπει, τότε το φόρουμ χάνει κόσμο.

εγω ειπα γενικα οτι δεν τολμαει κανεις να αναφερει κατι για ματζουνια και τον βαρατε με τον τροπο σας

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα ματζούνια, μου θυμίζει την ελληνική ταινία "Η κυρά μαμή".
αποψη σου κα δικαιωμα σου ...

Reaction score
5.722
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡ

Την γνώμη όχι.Το θέσφατο ναι.

το θεμα ειναι αν γινεται να γραψει καποιος κατι η οχι .
εγραψα εγω καπου εγω για θεσφατα ?

Επίσης και η επιστήμη δεν κάνει καλό στην εκκλησία αλλά η δεύτερη ούτε το hi-fi ανακάλυψε,ούτε το internet για να γράφουμε το μακρύ μας και το κοντό μας..
ουτα εκκλησια ανεφερα ουτε τιποτα .
εαν δεν μπορω να αποδειξω κατι γιατι δεν ξερω πως , παει να πει οτι δεν ειναι σωστο ?
και εγω δεν συμφωνω με την τιμολογιακη πολιτικη των αντιπροσωπων αλλα δεν τον κραζω.
εαν κρινω οτι δεν αξιζει τα λεφτα του δεν το παιρνω , τοσο απλα .
και εγω προτεινα σε οποιον θελει να ερθει σπιτι μου να ακουσει (χωρις να σκυψει για να αλλαξει η πιεση στο κεφαλι του εαν διακοπτη θα παταγα χωρις να ξερει ποτε ) υποψιν δεν πουλαω τιποτα αλλα κανεις δεν τολμησε να μου στειλει πμ .

πρεπει δηλαδη να ξερω πωε δουλευει και γιατι ?
το θεμα ειναι οτι κανει δουλεια .
εσ εισαι σε θεση να το ακουσεις ?
θα το παραδεκτεις η θα σου χαλασει το ιματζ ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡ

προτεινοντας να δοκιμασει καθενας οτιδηποτε πριν αγορασει ?
Το παραπάνω αποτελεί την μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ των εμπόρων hi fi.

...

Reaction score
5.722
κυριε Διαχειριστα μπορειται να το αναλυσετε για να μαθαινουμε και εμεις οι ασχετοι ?

Reaction score
5.722

υποψιν οτι θα μπω παλι μεσα στο φορουμ αργα το απογευμα οποτε μην πειτε οτι την εκανα με ελαφρα ...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ

πρεπει δηλαδη να ξερω πωε δουλευει και γιατι ?
Όχι απαραίτητα.Αλλά θα σε βοηθούσε.
το θεμα ειναι οτι κανει δουλεια .
Σε ελάχιστες περιπτώσεις και αυτό κατά τύχη.
εσ εισαι σε θεση να το ακουσεις ?
θα το παραδεκτεις η θα σου χαλασει το ιματζ ?
Ναι Μάκη,είμαι.Όσο καιρό ήμουν εκεί που ήμουν δεν μπορείς να φανταστείς τι πέρασε απ τα αυτία μου και τι γέλιο έριχνα με ορισμένα πράγματα.Που όμως σε κάποιους άρεσαν(και καλά έκαναν,δικά τους τ αυτία).
Αυτό τι πάει να πει;Ότι πρέπει να διαφημίζω τον εαυτό μου ως χρυσαυτία και γκουρού;

Βρε συ ποιό ιματζ να μου χαλάσει;Πλάκα κάνεις;:142:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.974
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ

Στο δικό μου ποστ απαντάς έτσι:

αποψη σου κα δικαιωμα σου ...
Στο ποστ του Σωτήρη?

Αργύρη το τι ΝΟΜΙΖΩ ότι άκουσα και χωρίς να έχω πειστεί (μια δραχμή δεν θα ξόδευα) μην το κάνεις ότι άκουσαμε διαφορές προς το καλύτερο. Συνεχίζω να πιστέυω ότι ΚΑΝΕΝΑ καλώδιο ρευματος δεν κάνει διαφορές. Το μόνο που συμβαίνει είναι να παίζει το μυαλό παιχνίδια ειδικά όταν έχεις κάποιον από πάνω σου να σου λέει άκου άκου.

Καλώδια εγώ δεν πιστέυω. ΠΟΤΕ. Για να είμαστε ξεκάθαροι και πιστέυω ότι είναι χειρότερο πέταμα χρημάτων ακόμα και από το να τα κάψεις με τον αναπτήρα.

Ένα άκυρο τεστ, χωρίς level matching, χωρίς μετρήσεις είναι κουραφέξαλα. Ο ΜΟΝΟΣ λόγος να υπάρχουν διαφορές είναι ΛΑΘΟΣ ηλεκτρικά χαρακτηριστικά σε τέτοιο βαθμό που να δημιουργούν άλλοίωση.

Τα καλώδια δεν πρέπει να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ άλλο από το να περνούν το σήμα όπως έχει. ΤΙΠΟΤΑ όμως.

ΚΑΙ όχι δεν εμπιστεύομαι όυτε τ'αυτιά σου ούτε τα δικά μου ούτε κανενός.

Μη μου πατάς τον κάλο με τα καλώδια και μην γράφεις ότι άκουσα. Αν άκουσα κάτι θα το πω μόνος μου.

Όχι μόνο θεωρώ γελοία όλη τη φάση με τα καλώδια, αλλά και το γεγονός ότι θεωρούν μερικοί πως μπορούν να διακρίνουν διαφορές της τάξης του 2-5% και σε κάθε σοβαρό MONO ΑΒΧ DBT που έχει γίνει ποτέ γελάνε τα ταβάνια με αυτά που παθαινουν.

Ούτε ένα ΣΟΒΑΡΟ τεστ δεν υπάρχει επί του πλανήτη, επιστημονικά τεκμηριωμένο που να δείχνει ότι αξίζουν αυτά τα καλώδια. ΟΥΤΕ ΕΝΑ.

*********Μην Πετάτε Λεφτά Σε Καλώδια High-End***********

Σοβαρό αντίλογο στο ποστ του Σωτήρη δεν είδα μέχρι στιγμής. Μόνο χαρακτηρισμούς υπό μορφή αστεϊσμού. Πέρα από το γεγονός ότι κάποια καλώδια ακούγονται διαφορετικά, ποιός θα μας πει ποιό ακούγεται σωστά ή μάλλον ποιό δεν παρεμβάλλεται καθόλου στην αλυσίδα αναπαραγωγής? Αυτός με τα "χρυσά αυτιά"?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

Βελτιώστε τον ήχο του συστήματος σας όπως ποτέ άλλοτε

Είναι ο ήχος του συστήματος σας καλυμένος απο ένα πέπλο?
Το cd σας ακούγεται πολύ ψηφιακό?
Ο λαμπάτος σας εχει πολλές μέσες?
Ο ήχος σας εχει γρέζι?
Εχουμε τη λύση!

Οι πέτρες URDEAF θα διορθώσουν όλα τα προβλήματα σας!

Διαλεγμένες μία μία απο νταμάρι στο οποίο είχε πέσει το 2150 π.Χ. μετεωρίτης με άγνωστες στους επιστήμονες ιδιότητες, εχουν την ικανότητα να ευθυγραμμίζουν τα κινούμενα ηλεκτρόνια των ηλεκτρικών σήματων με τον αστερισμό του Αλφα Ιριδανού από τον οποίο πιθανόν προέρχονται.

Αποτέλεσμα ο πιό γλυκός, καθαρός, αναλυτικός, αγγελικός ήχος που έχετε ακούσει ποτέ. Είτε έχετε ενα ταπεινό ραδιοκασετόφωνο είτε ενα συστημα πολλών χιλιάδων ευρώ δεν θα το ευχαριστηθείτε ποτέ πραγματικά, αν δεν αποκτήσετε τις πέτρες URDEAF.

Για να μεγιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα των URDEAF τις επεξεργαζόμαστε με το πατενταρισμένο μας σύστημα G.O.D.B.L.E.S.S. (οι πέτρες εχουν ευλογηθεί απο ορθόδοξο Ιερέα, μωαμεθανό ιμάμη, θιβετιανό μοναχό και τον Χαϊλέ Σελασιέ για να ενισχυθεί το αποτέλεσμα του με την θετική ενέργεια της θρησκείας.)
Ετσι, σε οποια θρησκεία και να πιστεύετε οι URDEAF είναι για εσάς!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι πέτρες URDEAF έχουν πολικότητα, εμπρός, πίσω, πάνω και κάτω πλευρά!!!
Αν τις τοποθετήσετε λάθος δεν θα δείτε βελτίωση!
Η πολικότητα τους βρίσκεται πειραματικά κατά την εγκατάσταση.
Για μόνιμο αποτέλεσμα συνιστάται να απομακρύνετε κάθε βράδυ τις πέτρες απο το σακκουλάκι τους και να τις πλένετε με οδοντόκρεμα για ευαίσθητα ούλα.

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 99 ευρώ το σακουλάκι με 4 πέτρες.

Προτεινόμενη χρήση: 18 πέτρες URDEAF ανα καλώδιο σήματος και 26 ανα καλώδιο ρεύματος.

Reaction score
2.054

Πάμε άλλη μία λοιπόν, ναι το 99% των καλωδίων είναι απάτη και δεν αξίζουν τα λεφτά τους, τα λίγα όμως πραγματικά καλά - κοστίζουν.

Τα περί πηνιοσύρματος, καλώδια απλώματος ρούχων, ηλεκτρολογικά είναι απλά ανέκδοτα και δεν πρέπει να λέγονται.

Ignorance is Bliss για τη τσέπη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗ

...ναι το 99% των καλωδίων είναι απάτη και δεν αξίζουν τα λεφτά τους...
Άντε ρε άσχετε! Μήπως πρόλαβες να τα ακούσεις όλα στα 31 χρόνια της παρουσίας σου στον μάταιο τούτο κόσμο κι έχεις άποψη;
Στο κάτω κάτω πάρτα στο σπίτι άκουσέ τα και διάλεξε! :116:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Είναι ο ήχος του συστήματος σας καλυμένος απο ένα πέπλο?
Το cd σας ακούγεται πολύ ψηφιακό?
Ο λαμπάτος σας εχει πολλές μέσες?
Ο ήχος σας εχει γρέζι?
Εχουμε τη λύση!
Οι πέτρες URDEAF θα διορθώσουν όλα τα προβλήματα σας!
Διαλεγμένες μία μία απο νταμάρι στο οποίο είχε πέσει το 2150 π.Χ. μετεωρίτης με άγνωστες στους επιστήμονες ιδιότητες, εχουν την ικανότητα να ευθυγραμμίζουν τα κινούμενα ηλεκτρόνια των ηλεκτρικών σήματων με τον αστερισμό του Αλφα Ιριδανού από τον οποίο πιθανόν προέρχονται.
Φίλε στην ανεμοβλογιά κάνει δουλειά;

...

Reaction score
2.054
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ

Άντε ρε άσχετε! Μήπως πρόλαβες να τα ακούσεις όλα στα 31 χρόνια της παρουσίας σου στον μάταιο τούτο κόσμο κι έχεις άποψη;
Στο κάτω κάτω πάρτα στο σπίτι άκουσέ τα και διάλεξε! :116:

...
Σε ένα μήνα 32, χέσε μέσα! :116:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

Φίλε στην ανεμοβλογιά κάνει δουλειά;

...
Δεν εχει γινει γνωστο ακομα ποσες πετρες χρειαζονται για προληψη,μερικοι λενε οτι πρεπει να πας ο ιδιος για μια βδομαδα στο νταμαρι που επεσε ο μετεωριτης ,αλλοι λενε για τον αστερισμό του Αλφα Ιριδανού!!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Καλως η κακως τα καλωδια συμμετεχουν στο αποτελεσμα. Τα περι υπερτιμολογησης ειναι χιλιοειπωμενα και εμπεδωμενα.
Δυστυχως υπαρχουν πολλα συστηματα τα οποια αδικουνται απο την μαμ@καλωδιωση. Εδω στον προβολεα της πλακας που εχω, αλλαξα το καλωδιο ρευματος της συσκευασιας και εφυγε ενα κλικ πεπλο. Βεβαια χυμα καλωδιο εβαλα με βυσματα αξιοπρεπη αλλα τι σημασια εχει. Τεχνικη εξηγηση σιγουρα υπαρχει αλλα δεν εχω καταφερει να την εντοπισω. Μπορει να φταιει το γεγονος οτι σπουδασα οικονομικα και οχι ηλεκτρονικα. Ομως νομιζω οτι αφου ολοι συμφωνουν πως καθε καλωδιο ακουγεται, θα ηταν χρησιμη μια καταγραφη των επιπτωσεων αναλογα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα καθε καλωδιου. πχ γιατι ενα καλωδιο ακουγεται πιο δυνατα απο το αλλο. Γιατι το ενα τονιζει τις χαμηλες ενω το αλλο κοβει τις αψηλες. Γιατι το ενα φερνει την μεσαια μπροστα και το αλλο την στελνει πισω.
Καλη καλωδιακη χρονια σε ολους.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.974
Απάντηση: Re: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗ

Εδω στον προβολεα της πλακας που εχω, αλλαξα το καλωδιο ρευματος της συσκευασιας και εφυγε ενα κλικ πεπλο.
Βουτ, σε ζητάνε!!! :116::136:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.339

Βουτ, σε ζητάνε!!! :116::136:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.339
Απάντηση: Re: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗ

Εδω στον προβολεα της πλακας που εχω, αλλαξα το καλωδιο ρευματος της συσκευασιας και εφυγε ενα κλικ πεπλο.
Άμα βάλεις κάποιο του χιλιάρικου και πάνω, θα βλέπεις και 3D! :136:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.145
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound