Ricardo και αξιοπιστια... πανε μαζι???

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Ricardo και αξιοπιστια... πανε μαζι???

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ 2-3 ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΑΙΤ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΛΠΟ "ΑΓΚΙΣΤΡΙ" ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.
ΕΧΩ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
για θυμησε μου ποια ειναι η μεθοδοος αγκιστρι γιατι εμενα το μυαλο μου παει σε μασαμπουκα σιναγριδας χαχαχααααα :)

Reaction score
89

Και κατι ακομη σχετικα με τις μικρες αγγελιες σε εφημεριδες ή σάητ:
Εβαλα χτη δικτυακη Χρυση Ευκαιρια, αγγελια για τον Χαρμαν και με ταραξαν στα ξενογλωσσα ημεηλ. Αλλος ειναι γιατρος, αλλος καθηγητης, αλλη...Τουρκαλα αρεοσυνοδινα!!! Το μονο που λενε ειναι να στειλουν ανθρωπο να παρει το αντικειμενο και μετα θα μου βαλουν τα λεφτα σε λογαριασμο που θα τους δωσω. Νομιζω οτι δεν σκοπευουν στο αντικειμενο πωλησης αλλα στον τραπεζικο λογαριασμο. Βρε τι γινεται!

καλα ρε λακη αμα ειναι να ερθει η τουρκαλα αεροσυνοδινα να το παρει γιατι να της το στερησεις??? Οι πορτες ανοιχτες πες της κερναμε κ φραπεδια με αφρογαλο μανταμ!!! Προφυλαξη να φερεις μονο πες της για να μη ψαχνομαι μεσημεριατικα!!!!! :204::204::204:

Reaction score
27.272
Απάντηση: Ricardo και αξιοπιστια... πανε μαζι???

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΙΓΗΡΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΝΤΙΛΙΤ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

ΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ....

Reaction score
89

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΙΓΗΡΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΝΤΙΛΙΤ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

ΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ....

μιααα χαρα λοιπον κ μακρια απτοα αγκιστριαααα!!!! :)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Βρε ntetari καλα τα λες, αν ερθει η ιδια θα κερασω ο,τι δει. Φανταζεσαι ομως να στειλει κανα τουρκο μουστακαλη και βαρβατο - που να τρεξω να χωθω μεγαλος ανθρωπος;;):):)

Λοιπον,

Reaction score
89

Βρε ntetari καλα τα λες, αν ερθει η ιδια θα κερασω ο,τι δει. Φανταζεσαι ομως να στειλει κανα τουρκο μουστακαλη και βαρβατο - που να τρεξω να χωθω μεγαλος ανθρωπος;;):):)

Λοιπον,

χαχαχαχαχααα μην στεναχωριεσαι ρε οι τουρκαλαδες αντρακλες δε προλαβαινουν αφου παιζουν στις σειρες που βλεπουμε καθε μερα στη τηλεοραση!!!! :204::204: Kαμμια παλιογρια θα σου ρθει κ θα θελει κ τσαι χαχαχχααααα!!!

Το αστειο ειναι οτι το ενα παλικαρι στο πειραια που του στειλα μηνυμα να του δωσω τα λεφτα οταν θα βρεθουμε να μου δωσει το κινητο μου απαντησε οτι δεν θελει χαχαχαχαχαααα θα τον κλεψουν μετα μαλλον κ δε θελει να κυκλοφορησει με λεφτα στη τσεπη!!
ρεεεεεε θα μας κλεισουν μεσα με αυτα που ακουμε κ βλεπουμε σας λεω!!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Εμπειρια προσωπικη:
Τυπος τις πωλουσε τηλεορασεις (κ.α.) πολυ κατω απο την τιμη της αγορας, προϊοντα παραεισαγωγης ηταν αλλα δεν το ελεγε. Αφου εκανε μερικες πωλησεις και πηρε θετικη αξιολογηση, λιγουρευτηκε φαινεται το "ευκολο" χρημα, και αποφασισε να μαζεψει φραγκα απο παραγγελιες και να τα "φαει'. Ετυχε να παραγγειλω κι εγω τοτε μια 42αρα LG (σημειωση: οσες αγορες ειχα κανει ΜΕΣΩ Ρικαρντο ηταν ΟΚ) και εστειλα τα 450€ αναμενοντας. Πότε σε δεκα, πότε σε δεκαπέντε μερες και παει λεγοντας. Με μερικα ημεηλ και τηλεφωνα μαζευτηκαμε καμια 20αρια ριγμενοι, καταγγελια στο Ρικαρντο που ανελαβε την ποινικη διωξη του λεγαμενου και η υποθεση εκκρεμει (αναβληθηκε μια φορα, ως συνηθως). Το κακο ειναι οτι δεν βρηκα την αποδειξη αποστολης των χρηματων μεσω Τραπεζας και μαλλον ειμαι στην... απ΄εξω. Ο λεγαμενος λεγεται Μποζατσιδης προς Περιστερι μερια, νομιζω.
Αρα το ιδιο το "Ρικαρντο" ειναι ενας απλος μεσολαβητης, που στεκεται ομως διπλα στον πελατη του.
Και ποια αγορα μεσω ιντερνετ δεν ενεχει κινδυνο;
Να εισαι καλα που μας ενημερωσες!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Και εμενα μου ετυχε το ιδιο με την μηχανη τρελο ετσι?

Reaction score
95

Αν θυμάσαι ημερομηνία που κατέθεσες τα λεφτά μπορείς να ζητήσεις την απόδειξη απο την τράπεζα..ενδεχομένως με χρέωση.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Λοιπον,
Χαχαχαχχαχαχαχα!!!

Reaction score
89
ρε παιδες μια ερωτηση οχι για το ricardo αλλα για το ebay απλα να μην ανοιγω καινουργιο νημα......

αγορα απο ebay και πληρωμη οχι με paypal αλλα μεσω ιντερνετ banking το χει δοκιμασει κανεις??? μας καλυπτει το ebay σε περιπτωση που κατι στραβωσει? ο πωλητης αποτι βλεπω εχει 100% απλα δε δεχεται paypal. To ποσο δεν ειναι τιποτα υπερογκο 45 ευρουλακια.....

θανκς μποιζ!! :)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.800
Δε σε καλύπτει το eBay, αλλά αν έχει 100% με μεγάλο feedback είσαι μάλλον ΟΚ.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Απάντηση: Re: Ricardo και αξιοπιστια... πανε μαζι???

ρε παιδες μια ερωτηση οχι για το ricardo αλλα για το ebay απλα να μην ανοιγω καινουργιο νημα......

αγορα απο ebay και πληρωμη οχι με paypal αλλα μεσω ιντερνετ banking το χει δοκιμασει κανεις??? μας καλυπτει το ebay σε περιπτωση που κατι στραβωσει? ο πωλητης αποτι βλεπω εχει 100% απλα δε δεχεται paypal. To ποσο δεν ειναι τιποτα υπερογκο 45 ευρουλακια.....

θανκς μποιζ!! :)
Βρηκες τιποτα steelbook?????????

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.868

Δεν καλύπτει, το κάνω κατά κόρον με γερμαναράδες ιδιώτες (δεν δέχονται πέηπαλ), δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Με άλλους δεν θα το έκανα όμως.

Reaction score
89
Δε σε καλύπτει το eBay, αλλά αν έχει 100% με μεγάλο feedback είσαι μάλλον ΟΚ.
και γω εκει βασιζομαι τουλαχιστον αμα στραβωσει κατι θα του χαλασω τη παρθενια χαχαχααααα!!!

Κατι ακομα τελευταιο αν τη κανω τη συναλλαγη με το ebanking τι χρεωνομαστε για τη μεταφορα??? Λογικα παιζει αναλογα τη τραπεζα οποτε με τη Eurobank εχει δοκιμασει κανεις????

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.868

Στην Πειραιώς το έμβασμα μέσω winbank είναι 30 ή 40 λεπτά, εάν θυμάμαι καλά.

Reaction score
89
Mε Eurobank είναι 0.80

οντως τωρα βρηκα το pdf της eyrobank 0.80!! τα τρωνε καλα οι ατιμοι χαχαχαχααα σε σχεση με τη πειραιως.... Καλα ειναι εχω περιμενα κανα 5ευρω 10ευρω κ ετοιμαζα τις μουτζες ετσι να τις εχω ετοιμες χαχαχααα :)

να στε καλα παλικαρια ευχαριστω κ παλι για τις πληροφοριες!!!

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Ricardo και αξιοπιστια... πανε μαζι???

ασε ρε φιλε πονεμενη ιστορια.... αν και αμα κατσουν οι δουλειες οπως θελω (αμην να το δω κ αυτο) θα ξαναρχισω σιγα σιγα :)

Reaction score
89
τελικα του φτασε το χρημα του γερμαναρα οποτε τωρα κανουμε το σταυρο μας να δουμε τι θα στειλει!!! :)

Mια ασχετη απορια ρεσεις τωρα που το σκεφτομαι.... Οταν στειλεις ενα χρηματικο ποσο μεσω paypal υπαρχει καποια προμηθεια που πληρωνει καποιος απ τους δυο??

ρωταω γιατι εκανα μια αγορα μεσω ebay αλλα αυτος εχεις δηλωσει οτι η πληρωμη θα γινει χερι με χερι. Εχω δε το χα παρει χαμπαρι πανω στη φουρια μου οποτε μετα που τον ρωτησα δεχτηκε κ μου στειλε το εμαιλ του για πληρωμη μεσω paypal. Αλλα στο τελικο ποσο χρεωσεις μου βαλε κ αλλα 5 ευρουλακια κ καλα οτι η χρεωση του paypal! Ρωταω γιατι ειχα την εντυπωση αλλα αλλη μια φορα που ειχα στειλει ενα ποσο δε μου χε ζητησει κατι ο παραληπτης.... Μηπως ειναι κανα λαμογιο ή εχει τα δικια του????

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON