- Reaction score
- 766
Απάντηση: Φώτα...κάμερα...γύρισμα...πράξη 1η
το σύστημά σου?.....:404::404::404:
Στάθη?....
το σύστημά σου?.....:404::404::404:
Στάθη?....
ρε φίλε....όντως εμφανισιακά μαμ@νε τα 300αρια...ΤΣΟΥ!:135:
λες?...Ο Στάθης δε μας το δείχνει το δικό του μην το ματιάσουμε... :141:
με τα 300αρια,ειχα το κεντρικο πρωτα ναι,ρε φίλε....όντως εμφανισιακά μαμ@νε τα 300αρια...
εχεις πάρει το κεντρικό και εσύ, έτσι δεν είναι?....
με τι L-R το παίζεις?...τετραγωνικά?....
δεν εχω φωτογραφικη γμτ ακομα!Ο Στάθης δε μας το δείχνει το δικό του μην το ματιάσουμε... :141:
όπα όπα....εδώ είμαστε...με τα 300αρια,ειχα το κεντρικο πρωτα...
+ αυτό...300άρια και 2 σαμπ στο χώρο που είδατε...Συγνώμη,αλλα απ την στιγμή που έχεις τα pv1 τι να τα κάνεις τα 300άρια;
Ψηφίζω λύση ala Zizik.
:204::204:Να φτιάξουμε ένα poll? :105:
μάλιστα...τώρα το πιασαXμμμ,μάλλον δεν έγινα κατανοητός.
2 κεντρικά για L-R με κάθε ένα pv1 συνδεδεμένο σε ένα από αυτά.
ναι Γιάννη...είναι λίγο...Μπορεί να ακούγεται τολμηρό το εγχείρημα, τρία ίδια "κεντρικά" για μπροστά, αλλά στέκει σαν ιδέα στο home cinema.
Αντί για 800 το κομμάτι GX100, δίνεις 1200 για την κεντρικάρα με το mid του και τα διπλά τα woofer του, επιτυγχάνοντας τέλεια αρμονία στην μπροστινή τριάδα.
Μην ξεχνάμε ότι το ίδιο προτείνει και η XTZ με τα mini Divine της που έβγαλε τώρα.
ωχ...ρε συ Γιάννη, δε μου πέρασαν απ το μυαλό καθόλου...Αν είχες πάρει τα mini Divine θα άλλαζε το πράγμα και θα πρότεινα καρφί τρία ίδια.
με ισοστάθμιση του denon....Αν ακούς stereo με ισοστάθμιση, θα παιζ τέλεια! :126:
1600 το κομμάτι κάνουν, ακόμη πιο υψηλή κατηγορία. 4800 η μπροστινή τριάδα.ωχ...ρε συ Γιάννη, δε μου πέρασαν απ το μυαλό καθόλου...
λες να κανα μ@λακία?....δεν θα χαν και τεράστια διαφορά στη τιμή...
και φοράνε κ κορυφαία μεγάφωνα....μα δε μου πέρασαν καθόλου μιλάμε:111: