- Reaction score
- 15.548
Απάντηση: Sony VPL-HW50ES
.....οποτε καλα ελεγα οτι παιζει στα ιδια επιπεδα με τον epson 9000
.....οποτε καλα ελεγα οτι παιζει στα ιδια επιπεδα με τον epson 9000

Ο 30 ήταν μια χαρά απλά είχε μέτριο 3d. Οταν βγήκε ο 35 όλοι είπαν ότι έφτιαξε το 3d, οπότε τον άλλαξα για να έχω και τα 2 καλά (συν το γεγονός ότι το καινούργιο μοντέλο θεωρητικά πάει ένα βήμα μπροστά). Ο 35 για μένα είναι μετά τον epson 9000 ο χειρότερος προβολέας που έχει μπει σπίτι μου. Τα θετικά του είναι: εξαιρετικό μαύρο (καλύτερο του 30), ποιότητα κατασκευής, ευκρίνια φακού, 3d χωρίς ghosting σχεδόν. Τα κακά του είναι: Με την λάμπα στο lοw σε 120" όλες οι μέρες μοιάζουν βροχερές ή στην καλύτερη απόγευματινές. Με την λάμπα στο high η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά αλλά ο θόρυβος πρέπει να είναι κοντά στα 36-38 db. Η κίνηση ήταν χειρότερη του 30. Θόρυβος εικόνας. Είπα 3d χωρίς ghosting? γιατί και να υπήρχε που να το δεις? (στο βράδυ ή στο απόγευμα). Τα χρώματα επίσεις δεν μου αρέσουν καθόλου (αλλά σε αυτό μπορεί να παίζει ρόλο και η σύγκλιση στο κομμάτι μου).
Επίλογος για τον 35..... Μετάνιωσα που πούλησα το 30 και ξυλόθηκα για να υποβαθμηστώ.
Ο Runco vx1000 μαζί με τον Optoma hd87 και τον Jvc x30 Είναι τα καλύτερα μηχανήματα που είχα..Ο Runco πουλήθηκε γιατί έπρεπε να αναβαθμιστώ σε 1080, ο Optoma για να δω 3d και ο 30 γιατί είχε κακό 3d. Ελπίζω ο 50 να κάνει καλά την δουλειά του...... Εντυπώσεις και screenshots στο τέλος της άλλης εβδομάδας που θα τον παραλάβω... Μέχρι τότε την βγάζω με έναν sony vpl hw30 ο οποίος με έχει εκπλήξει πάρα πολύ ευχάριστα! Που ήταν αυτό το μηχανάκι πέρυσι κρυμμένο?
Σεβαστή η άποψη! Στο θέμα των χρωμάτων μπορεί να έφταιγε και η κακή σύγκλιση του προβολέα μου...Εδώ θα διαφωνήσω με τον cl7gr. Ο X35 έχει περίπου την ίδια φωτεινότητα (-5%). Αυτό που έλειπε από τον cl7gr είναι το φως στα χρώματα ο υπερκορεσμός τους πολλές φορές. Νομίζω ότι μια επιλογή Wide μέσα από το μενού θα ταίριαζε στα γούστα του. Από τις επιλογές που έχει η std είναι πιο κοντά στα std αλλά με πρόβλημα φωτεινότητας ενώ οι άλλες δύο (Wide & Off) έχουν περισσότερο κορεσμένα χρώματα.
Είναι νομίζω θέμα γούστου-προτιμήσεων και όχι κάτι άλλο.
Στο θέμα του θορύβου είναι ελαφρά αυξημένος σε σχεση με τονν 30άρη αλλά όχι και 36db. Κίνησης στα ίδια επίπεδα.
Ποια είναι τα ιντερνετικα νούμερα? Είχα και τον 30 και για να πάρω τον 35 προφανώς και ήμουν ευχαριστημένος. Η φωτεινότητα, ο θόρυβος (με την λάμπα high), η έλειψη λαμπρότητας (σε low lamp) και η θολούρα με χαλάγανε. Ο 30 αν εξαιρέσουμε το 3d μου άρεσε πολύ περισσότερο! Το είχα πει και στον φίλο σου με το που παρέλαβα το σαπάκιη συγκλιση δεν κανει λαθος χρωματα.....αλλα προβληματα βγαζει η εικονα
.....λαθος χρωματα κανουν τα ιντερνετικα νουμερα που εβαλες στον χ35

Δεν ανοίγει το λινκ!Το θέμα είναι να θριαμβεύσει στο www.Kostaskefalas.com![]()