Sony VPL-HW50ES

Reaction score
2
Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

Άρα καλά είπα 100". Παιδιά, η εικόνα του είναι φανταστική! Τουλάχιστον εμένα έτσι μου φαίνεται...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Εντυπωσιαστήκατε στην παρουσίαση του '50άρη' από το φως του,παρόλο που η λάμπα που χρησιμοποιείτε είναι UHP ισχύος 200W και είναι η ίδια όπως και στα άλλα μοντέλα της Sony...γράφει ο Μανώλης Καστρουνής στο site του σε ένα quick view του προβολέα.

...'Εντυπώσεις' κάποια άλλη στιγμή μόλις βρει χρόνο...προλαβαίνω την απάντησή του:105:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Φυσικά,ψάχνω λάμπα για τον LED...είναι και Sony,γιατί όχι:126:

Reaction score
15.548

στον 50αρη ειδα μονο λιγο 3D και ειχα την εντυπωση οτι δεν εχασε πααααρα πολυ φωτεινοτητα...

για μενα το 3d και οπως αναπαραγεται ειναι λανθασμενο και με πολλα προβληματα....δεν βλεπετε.

2D δεν ειδα αλλα δεν εχει σημασια καταλαβα απο το 3d πως παιζ.....

στα 3.2κ που κοστολογειται ειναι καλος.....ταχει ολα
....μπορει να παιξει αρκετες ιντσες και με πολυ καλο μενου ωστε να φερεις την εικονα εκει που θελεις.

πρεπει να ειναι ο νικητης στην κατηγορια 3κ προβολεων σε οβερολ απεικονιση.

Reaction score
123
Re: Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

στον 50αρη ειδα μονο λιγο 3D και ειχα την εντυπωση οτι δεν εχασε πααααρα πολυ φωτεινοτητα...

για μενα το 3d και οπως αναπαραγεται ειναι λανθασμενο και με πολλα προβληματα....δεν βλεπετε.

2D δεν ειδα αλλα δεν εχει σημασια καταλαβα απο το 3d πως παιζ.....

στα 3.2κ που κοστολογειται ειναι καλος.....ταχει ολα
....μπορει να παιξει αρκετες ιντσες και με πολυ καλο μενου ωστε να φερεις την εικονα εκει που θελεις.

πρεπει να ειναι ο νικητης στην κατηγορια 3κ προβολεων σε οβερολ απεικονιση.
Στα 3κ ειναι και ο 35......

Reaction score
15.548

ναι....αλλα δεν εχει cms ο 35....

ειναι ενα μειον το οποιο η παιρνεις συνοδευτικα και ενα scaler η παιρνεις απευθειας τον 55 :403:

δεν ειναι τυχαιο που εβγαλε και τον 55 η jvc .....κατι ξερουν :116:

Reaction score
123
Re: Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

ναι....αλλα δεν εχει cms ο 35....

ειναι ενα μειον το οποιο η παιρνεις συνοδευτικα και ενα scaler η παιρνεις απευθειας τον 55 :403:

δεν ειναι τυχαιο που εβγαλε και τον 55 η jvc .....κατι ξερουν :116:
Εδώ δεν έχει ίριδα, cms θα είχε; :135:
Είδα τον sony 30....μου φάνηκε πολύ flat η εικόνα του....

Reaction score
1

Καλησπέρα παιδιά !

Έχω ένα πρόβλημα με τον καινούργιο μου HW50 και θα ήθελα την γνώμη σας.

Μου ξερυθμιζεται το οριζόντιο Lensshift από μόνο του. Ο προβολέας είναι κρεμασμένος με σταθερή βάση στην οροφή. Το κάθετο Lensshift δεν έχει κανένα πρόβλημα, παραμένει αμετάβλητο.

Η πρώτη φωτο είναι χθεσινή αμέσως μετά την ρύθμιση η οποία έγινε μετά από ζέσταμα του μηχανήματος (45 λεπτά). Η δεύτερη φωτο σήμερα, 24 ώρες αργότερα και πάλι μετά από 45' λειτουργίας. Η Εικόνα βρίσκεται τώρα 6χιλ πιο αριστερά, χωρίς να έχω ακουμπήσει καθόλου τον προβολέα από τότε.

Ο προτζεκτορας είναι αγορασμένος από την AV Art, εδω στην Αθηνά.

Έχετε ξανά δει κάτι τέτοιο ? Τι θα κάνατε στη θέση μου ?

Φιλικά, Drak

Reaction score
15.548

θελει ανοιγμα και φτιαξιμο....καποια χαλαρωση ειναι στον μηχανισμο.

επικοινωνησε με avart να το φτιαξεις

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

On/Off contrast 45.100:1....ANSI Contrast 375:1....φωτεινότητα(κάδρο 84''-απόσταση 3,20-λάμπα στο high-mode reference,cinema film1) 795 ANSI Lumens...με max 985.

''Δυνατό μηχανάκι,καλή ευκρίνεια,επάρκεια φωτός και σχεδόν ακριβή χρώματα...
το motion flow έδωσε πολύ καλά δείγματα γραφής,που μάλιστα σε πολλά σημεία φάνηκε να είναι βελτιωμένο,σε σχέση με τον VW90...
Η συμπεριφορά της ίριδας είναι υποδειγματική και πολύ δύσκολα θα γίναι αντιληπτή και αυτό μόνο από πολύ επαγγελματικά μάτια...
Το reality creation θα ικανοποιήσει την πλειονότητα των θεατών,ενώ ο τρόπος επεξεργασίας,αν και είναι διαφορετικός από αυτόν της JVC,φέρνει στην εικόνα σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα...''

Αυτά και άλλα πολλά αναφέρει ο Μανώλης Καστρουνής στο τελευταίο τεύχος του ''ήχος-εικόνα'' που κυκλοφορεί...για το 3D του ας μας τα πει ο ίδιος:biggrin:....α ναι και τι εννοείς Μανώλη όταν λες ότι η ευκρίνειά του δεν θυμίζει Sony;;;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.367

....α ναι και τι εννοείς Μανώλη όταν λες ότι η ευκρίνειά του δεν θυμίζει Sony;;;
Μήπως εννοεί τον... προηγούμενο 50άρι; :whistling:

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075

On/Off contrast 45.100:1....ANSI Contrast 375:1....φωτεινότητα(κάδρο 84''-απόσταση 3,20-λάμπα στο high-mode reference,cinema film1) 795 ANSI Lumens...με max 985.

''Δυνατό μηχανάκι,καλή ευκρίνεια,επάρκεια φωτός και σχεδόν ακριβή χρώματα...
το motion flow έδωσε πολύ καλά δείγματα γραφής,που μάλιστα σε πολλά σημεία φάνηκε να είναι βελτιωμένο,σε σχέση με τον VW90...
Η συμπεριφορά της ίριδας είναι υποδειγματική και πολύ δύσκολα θα γίναι αντιληπτή και αυτό μόνο από πολύ επαγγελματικά μάτια...
Το reality creation θα ικανοποιήσει την πλειονότητα των θεατών,ενώ ο τρόπος επεξεργασίας,αν και είναι διαφορετικός από αυτόν της JVC,φέρνει στην εικόνα σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα...''

Αυτά και άλλα πολλά αναφέρει ο Μανώλης Καστρουνής στο τελευταίο τεύχος του ''ήχος-εικόνα'' που κυκλοφορεί...για το 3D του ας μας τα πει ο ίδιος:biggrin:....α ναι και τι εννοείς Μανώλη όταν λες ότι η ευκρίνειά του δεν θυμίζει Sony;;;
Το 3D είναι πολύ καλό καλύτερο από του Χ35 και ελαφρα χειρότερο αυτού του 9000.
Το θεμα φακού δεν θυμιζε SONY. Εδειχνε ολίγον φτηνός.

Reaction score
15.548

45000:1 on/off που το βρηκε ο sony ρε Μανωλη ?

εννοεις μαλλον με δυναμικη ιριδα οπως ο benq 6000 που βγαζει 40000:1 on/off :biggrin:

χωρις δυναμικη ιριδα ποσο βγαζει ?

κανα 6αρι ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.458

Και τι σε νοιάζει πόσο on-off έχει κάποιος προβολέας;
Ασπρόμαυρα καρέ θα βλέπεις ή ταινίες;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302