Sony VPL-HW50ES

Reaction score
123
Με τον 35 εννοείς? Πάει το σαπάκι... Ο 50 μου αρέσει πιο πολύ από την υποβάθμιση(μετά τον 30) που είχα κάνει με το καντήλι που φώναζε σαν ανεμοστρόβιλος... Μόνο στο 3d ήταν καλύτερος του 30... Και με επιφύλαξη στα μαύρα (μπορεί να οφείλεται στο ότι με την λάμπα στο high παίζει όπως ο 30 στο low)

Reaction score
123
Πίσω στο σπίτι του... για καλή μου τύχη είχε ένα θέμα με την σύγκλιση :biggrin: Ευχαριστώ για τα καλορίζικα!!! Από εβδομάδα screenshots!!!

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Sony VPL-HW50ES

Η ψηλότερη βαθμολογία που έχει πάρει ποτέ προβολέας από το Home Theater Magazine! Άντε να δούμε.... Την άλλη εβδομάδα θα είναι στο ταβάνι μου :thumbsup:
πες οτι πηρες τον 1000es ιδια βαθμολογια πηραν :tongue:

Reaction score
123
4κ σε δύο χρόνια που ίσως????? υπάρχει και λίγο υλικό να δούμε..... Προς τονπαρών έναν ταπεινό 50 πήρα :rolleyes:

Reaction score
123
Δεν με χαλάει βέβαια να είχα 4κ από τώρα.... Αλλά τα λεφτα που μου επιστραφησαν απο το σαπακι νούμερο 35 δεν αρκουσαν για 1000!!! :cry:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

Ο 'Χ35' σαπάκι,τον 'Χ30' τον άλλαξες αγνώστου λόγου και αιτίας,ο '9000' με προβλήματα focus,σύγκλισης,ανομοιομορφίας φωτεινότητας(βάλε και ό,τι άλλο θες !!!),ο '50es' με:

Καλησπέρα παιδιά !

Έχω ένα πρόβλημα με τον καινούργιο μου HW50 και θα ήθελα την γνώμη σας.

Μου ξερυθμιζεται το οριζόντιο Lensshift από μόνο του

...θα δεις που στο τέλος θα ξαναπάρεις τον Optoμάκο που πούλησες....και δεν θα τον βρίσκεις:biggrin:βρε κάτσε φρόνιμα....στό'χα πειιιιιιιί:tongue:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.803

Σαπάκι ο 35? :geek:

Καλορίζικος ο 50! Εύχομαι και χωρίς προβλήματα.

Reaction score
123
Re: Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

Ο 'Χ35' σαπάκι,τον 'Χ30' τον άλλαξες αγνώστου λόγου και αιτίας,ο '9000' με προβλήματα focus,σύγκλισης,ανομοιομορφίας φωτεινότητας(βάλε και ό,τι άλλο θες !!!),ο '50es' με:

...θα δεις που στο τέλος θα ξαναπάρεις τον Optoμάκο που πούλησες....και δεν θα τον βρίσκεις:biggrin:βρε κάτσε φρόνιμα....στό'χα πειιιιιιιί:tongue:
Ο 30 ήταν μια χαρά απλά είχε μέτριο 3d. Οταν βγήκε ο 35 όλοι είπαν ότι έφτιαξε το 3d, οπότε τον άλλαξα για να έχω και τα 2 καλά (συν το γεγονός ότι το καινούργιο μοντέλο θεωρητικά πάει ένα βήμα μπροστά). Ο 35 για μένα είναι μετά τον epson 9000 ο χειρότερος προβολέας που έχει μπει σπίτι μου. Τα θετικά του είναι: εξαιρετικό μαύρο (καλύτερο του 30), ποιότητα κατασκευής, ευκρίνια φακού, 3d χωρίς ghosting σχεδόν. Τα κακά του είναι: Με την λάμπα στο lοw σε 120" όλες οι μέρες μοιάζουν βροχερές ή στην καλύτερη απόγευματινές. Με την λάμπα στο high η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά αλλά ο θόρυβος πρέπει να είναι κοντά στα 36-38 db. Η κίνηση ήταν χειρότερη του 30. Θόρυβος εικόνας. Είπα 3d χωρίς ghosting? γιατί και να υπήρχε που να το δεις? (στο βράδυ ή στο απόγευμα). Τα χρώματα επίσεις δεν μου αρέσουν καθόλου (αλλά σε αυτό μπορεί να παίζει ρόλο και η σύγκλιση στο κομμάτι μου).
Επίλογος για τον 35..... Μετάνιωσα που πούλησα το 30 και ξυλόθηκα για να υποβαθμηστώ.
Ο Runco vx1000 μαζί με τον Optoma hd87 και τον Jvc x30 Είναι τα καλύτερα μηχανήματα που είχα..Ο Runco πουλήθηκε γιατί έπρεπε να αναβαθμιστώ σε 1080, ο Optoma για να δω 3d και ο 30 γιατί είχε κακό 3d. Ελπίζω ο 50 να κάνει καλά την δουλειά του...... Εντυπώσεις και screenshots στο τέλος της άλλης εβδομάδας που θα τον παραλάβω... Μέχρι τότε την βγάζω με έναν sony vpl hw30 ο οποίος με έχει εκπλήξει πάρα πολύ ευχάριστα! Που ήταν αυτό το μηχανάκι πέρυσι κρυμμένο?

Reaction score
123

Καλορίζικος ο 50! Εύχομαι και χωρίς προβλήματα.
Σε ευχαριστώ! Αν υπάρξουν προβλήματα θα το ξέρουμε πριν το πέρας δεκαημέρου αρχή γενόμενη την μέρα παραλαβής του 50. :biggrin:

Reaction score
123

Ρε Μανώλη έχω μια απορία.... Τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν έναν 87 με το 3d του benq 7000 και την ίριδα της sony? αν έβαζαν και dark chip 4..... Game Over :imtheking:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

'Ελα ντε...πολύ θα το ήθελα...και δεν νομίζω να κόστιζε αρκετά πλέον(αφού όλα υπάρχουν εδώ και καιρό)....και θα του έλεγα εγώ μετά του Κεφάλα:biggrin:

Reaction score
15.548

εριξα μια ματια στο τεστ....

Using the same technique, with the Advanced Iris turned off and the manual iris set for an onscreen brightness of 17.55 ft-L, the black level increased to 0.0065 ft-L, and the full-on/full-off contrast ratio dropped to 2,710:1.

ωραια μετρηση ....:smoke:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito