- Reaction score
- 15.548
Απάντηση: Sony VPL-HW50ES
χεχε..! την πατησες....καλα να παθεις...
χεχε..! την πατησες....καλα να παθεις...

πες οτι πηρες τον 1000es ιδια βαθμολογια πηρανΗ ψηλότερη βαθμολογία που έχει πάρει ποτέ προβολέας από το Home Theater Magazine! Άντε να δούμε.... Την άλλη εβδομάδα θα είναι στο ταβάνι μου![]()

Καλησπέρα παιδιά !
Έχω ένα πρόβλημα με τον καινούργιο μου HW50 και θα ήθελα την γνώμη σας.
Μου ξερυθμιζεται το οριζόντιο Lensshift από μόνο του
βρε κάτσε φρόνιμα....στό'χα πειιιιιιιί

Ο 30 ήταν μια χαρά απλά είχε μέτριο 3d. Οταν βγήκε ο 35 όλοι είπαν ότι έφτιαξε το 3d, οπότε τον άλλαξα για να έχω και τα 2 καλά (συν το γεγονός ότι το καινούργιο μοντέλο θεωρητικά πάει ένα βήμα μπροστά). Ο 35 για μένα είναι μετά τον epson 9000 ο χειρότερος προβολέας που έχει μπει σπίτι μου. Τα θετικά του είναι: εξαιρετικό μαύρο (καλύτερο του 30), ποιότητα κατασκευής, ευκρίνια φακού, 3d χωρίς ghosting σχεδόν. Τα κακά του είναι: Με την λάμπα στο lοw σε 120" όλες οι μέρες μοιάζουν βροχερές ή στην καλύτερη απόγευματινές. Με την λάμπα στο high η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά αλλά ο θόρυβος πρέπει να είναι κοντά στα 36-38 db. Η κίνηση ήταν χειρότερη του 30. Θόρυβος εικόνας. Είπα 3d χωρίς ghosting? γιατί και να υπήρχε που να το δεις? (στο βράδυ ή στο απόγευμα). Τα χρώματα επίσεις δεν μου αρέσουν καθόλου (αλλά σε αυτό μπορεί να παίζει ρόλο και η σύγκλιση στο κομμάτι μου).Ο 'Χ35' σαπάκι,τον 'Χ30' τον άλλαξες αγνώστου λόγου και αιτίας,ο '9000' με προβλήματα focus,σύγκλισης,ανομοιομορφίας φωτεινότητας(βάλε και ό,τι άλλο θες !!!),ο '50es' με:
...θα δεις που στο τέλος θα ξαναπάρεις τον Optoμάκο που πούλησες....και δεν θα τον βρίσκειςβρε κάτσε φρόνιμα....στό'χα πειιιιιιιί
![]()
Σε ευχαριστώ! Αν υπάρξουν προβλήματα θα το ξέρουμε πριν το πέρας δεκαημέρου αρχή γενόμενη την μέρα παραλαβής του 50.Καλορίζικος ο 50! Εύχομαι και χωρίς προβλήματα.