Ενδιαφέροντα plugin κτλ. για δέκτες linux.

Reaction score
4.910
Απάντηση: Ενδιαφέροντα plugin κτλ. για δέκτες linux.

Δεν έχει κανάλια live παντως οπως νόμιζα, μονο catch up tv και VOD.

Reaction score
114

Αυτος ο mFaraj57 αυτες τις εκδοσεις για το TsOnline ηθελα να 'ξερα που τις δοκιμαζει ?
Αντι να γινονται καλυτερες και για ολους τους δεκτες, αυτες γινονται τρισχειροτερες.
Η 1.8 μπλοκαρει τον δεκτη .

Reaction score
114

Αληθεια που ειναι το Live στο ΟΝDemand ? Eιχα και εγω αυτην την εντυπωση .......
Παντως ενω εγκατασταθηκε κανονικα και ωραια , περιμενεις να ξεκινησει να παιζει οτι επιλεγεις και απλα περιμενεις .
Mαλλον φταιει ο player του Blackhole 2.0
Επισης με αυτο το image βλεπω καποια θεματα με τα emu .
Θα βαλω το επομενο η' το Vix .
Μετα βλεπουμε τι γινεται.

Reaction score
114

Τελικα αργα το βραδυ εβαλα το Vix .
Μπουταρει γρηγορα,ειδα οτι εχει πολυ λεπτομερεια ,το θεμα ειναι οτι πηγα να εγκαταστησω το ddamir subtitle player και υπαρχει προβλημα.
Δεν το βρηκα στο TSPanel ,οποτε το εβαλα χειροκινητα.
Εμφανιζει το προβλημα ''bad number'' στο αρχειο plugin.pyo
Αυτο γενικα δουλευει η' σε αυτο το image δεν παιζει ?

Reaction score
4.910

Αυτος ο mFaraj57 αυτες τις εκδοσεις για το TsOnline ηθελα να 'ξερα που τις δοκιμαζει ?
Αντι να γινονται καλυτερες και για ολους τους δεκτες, αυτες γινονται τρισχειροτερες.
Η 1.8 μπλοκαρει τον δεκτη .
Ακριβώς! Το δοκίμασα στον 8000 και το κατάργησα αμέσως! Μολις παταγα να ανοίξει το plugin ο δέκτης κράσαρε!

Reaction score
4.910

Τελικα αργα το βραδυ εβαλα το Vix .
Μπουταρει γρηγορα,ειδα οτι εχει πολυ λεπτομερεια ,το θεμα ειναι οτι πηγα να εγκαταστησω το ddamir subtitle player και υπαρχει προβλημα.
Δεν το βρηκα στο TSPanel ,οποτε το εβαλα χειροκινητα.
Εμφανιζει το προβλημα ''bad number'' στο αρχειο plugin.pyo
Αυτο γενικα δουλευει η' σε αυτο το image δεν παιζει ?
Απο που το έβαλες;
Παντως κι εγω το πέρασα χειροκίνητα σαν .ipk και δουλευει μια χαρα αλλα δεν ηταν η τελευταια βερσιον. Μετα μαλιστα έβαλα και την βερσιόν 3.26 να ταπώσει την παλιά στο /enigma2/extensions/plugins και δουλεψε κι αυτή μια χαρα.
Στο Vix του solo2 παιζει μια χαρα δηλαδη

Reaction score
4.910

Αληθεια που ειναι το Live στο ΟΝDemand ? Eιχα και εγω αυτην την εντυπωση .......
Παντως ενω εγκατασταθηκε κανονικα και ωραια , περιμενεις να ξεκινησει να παιζει οτι επιλεγεις και απλα περιμενεις .
Mαλλον φταιει ο player του Blackhole 2.0
Επισης με αυτο το image βλεπω καποια θεματα με τα emu .
Θα βαλω το επομενο η' το Vix .
Μετα βλεπουμε τι γινεται.
Στο Vix τα emu δουλευουν μια χαρα αλλα δεν τα δουλευω απο το emu control του ιματζ (εκει φαινεται σαν να μην έχω καθόλου emu!) αλλά απο το control panel του TS panel
Στο On Demand τα 9 στα 10 που δοκίμασα ανοιγαν και μαλιστα πολύ γρηγορα. Χτες βραδυ χαζευα ενα ντοκιμαντερ για αρκούδες στην Αλασκα απο το BBC HD replay που ειχε και καλή ποιότητα εικόνας (δηλαδή περιπου σαν δορυφορική εκπομπή sd)

Reaction score
114

Απο που το έβαλες;
Παντως κι εγω το πέρασα χειροκίνητα σαν .ipk και δουλευει μια χαρα αλλα δεν ηταν η τελευταια βερσιον. Μετα μαλιστα έβαλα και την βερσιόν 3.26 να ταπώσει την παλιά στο /enigma2/extensions/plugins και δουλεψε κι αυτή μια χαρα.
Στο Vix του solo2 παιζει μια χαρα δηλαδη
To βρηκα σε .ipk ,την εκδοση 3.24 ,και την περασα με telnet .
Moυ εβγαζε το μηνυμα που ανεφερα πριν, οταν πηγαινα στο menu-plugins.
Μετα προσπαθησα να περασω την 3.18 .ipk και σε telnet μου εβγαζε μηνυμα οτι εχει περαστει η 3.24 και δεν γινοταν.
Θυμαμαι οτι οι εκδοσεις ηταν ΟΕ 1.6 και ισως αυτο να εφταιγε.
Αν μπορεις,ανεβασε το αρχειο .ipk που εχεις περασει και σου δουλευει.

Reaction score
114

Στο Vix τα emu δουλευουν μια χαρα αλλα δεν τα δουλευω απο το emu control του ιματζ (εκει φαινεται σαν να μην έχω καθόλου emu!) αλλά απο το control panel του TS panel
Στο On Demand τα 9 στα 10 που δοκίμασα ανοιγαν και μαλιστα πολύ γρηγορα. Χτες βραδυ χαζευα ενα ντοκιμαντερ για αρκούδες στην Αλασκα απο το BBC HD replay που ειχε και καλή ποιότητα εικόνας (δηλαδή περιπου σαν δορυφορική εκπομπή sd)
Και εγω απο το TSPanel κατεβασα το oscam και ενω φαινεται να δουλευει ,δεν υπαρχει το αρχειο του στην διαδρομη usr/bin
Εγω αλλαζα στα προηγουμενα image ,την εκδοση του oscam με μια καινουρια ,πιο σταθερη, αντικαθιστωντας το υπαρχον αρχειο με το καινουριο της νεοτερης εκδοσης που ηθελα.
Βεβαια αυτο το θεμα δεν το πολυκοιταξα,μιας και η ωρα ηταν περασμενη.
Περισσοτερα σημερα και αυριο.

Reaction score
4.910

To βρηκα σε .ipk ,την εκδοση 3.24 ,και την περασα με telnet .
Moυ εβγαζε το μηνυμα που ανεφερα πριν, οταν πηγαινα στο menu-plugins.
Μετα προσπαθησα να περασω την 3.18 .ipk και σε telnet μου εβγαζε μηνυμα οτι εχει περαστει η 3.24 και δεν γινοταν.
Θυμαμαι οτι οι εκδοσεις ηταν ΟΕ 1.6 και ισως αυτο να εφταιγε.
Αν μπορεις,ανεβασε το αρχειο .ipk που εχεις περασει και σου δουλευει.
http://netload.in/dateiOjQNHIWbhf/enigma2-plugin-extensions-subtitleplayer_3.24_mips32el.ipk.htm
Αυτην την 3.24 εβαλα
http://www.netload.in/dateifQIE60Mju8/DD_Subt.rar.htm
και με αυτην την 3.26 ταπωσα τα αρχεια της προηγούμενης για αναβαθμιση
Και τα δυο μου τα ειχε στειλει ο sotos65

Reaction score
4.910

Και εγω απο το TSPanel κατεβασα το oscam και ενω φαινεται να δουλευει ,δεν υπαρχει το αρχειο του στην διαδρομη usr/bin
Εγω αλλαζα στα προηγουμενα image ,την εκδοση του oscam με μια καινουρια ,πιο σταθερη, αντικαθιστωντας το υπαρχον αρχειο με το καινουριο της νεοτερης εκδοσης που ηθελα.
Βεβαια αυτο το θεμα δεν το πολυκοιταξα,μιας και η ωρα ηταν περασμενη.
Περισσοτερα σημερα και αυριο.
Μαλλον έγινε το ίδιο με μενα...κι εγω αρχικά δεν τα έβρισκα που πήγαν! Τα σεταρα ομως απο το emu control center του TS και δουλεψαν μια χαρα.
Μετα ειπα να τα κάνω σωστά και τα εβαλα απο καπου αλλού και μπαινοντας στο κανονικό emu control του ιματζ...εκαναν κοφλικτ με τα προηγούμενα και βρηκα πιο ευκολο να κρατησω τα πρωτα για τα οποία δεν ειχα επιλογή αυτόματης διαγραφής και έπρεπε να την κάνω χειροκίνητα...

Reaction score
114

http://netload.in/dateiOjQNHIWbhf/enigma2-plugin-extensions-subtitleplayer_3.24_mips32el.ipk.htm
Αυτην την 3.24 εβαλα
http://www.netload.in/dateifQIE60Mju8/DD_Subt.rar.htm
και με αυτην την 3.26 ταπωσα τα αρχεια της προηγούμενης για αναβαθμιση
Και τα δυο μου τα ειχε στειλει ο sotos65

-Το 2ο αρχειο ,το εστειλα στην καταλληλη διαδρομη και τωρα δουλευει.
Ευχαριστω .

-Κατεβασα το media player ,και ενω δοκιμαζω 2 διαφορετικα usb stick ,δεν μου τα αναγνωριζει και δεν μπορω να δοκιμασω τα διαφορα αρχεια, ταινιες,τραγουδια ......
Υπαρχει κανα κολπο που δεν αντιλαμβανομαι ?
Στο Blackhole δεν ειχα προβλημα.

Reaction score
4.910

Ευχαριστω .

-Κατεβασα το media player ,και ενω δοκιμαζω 2 διαφορετικα usb stick ,δεν μου τα αναγνωριζει και δεν μπορω να δοκιμασω τα διαφορα αρχεια, ταινιες,τραγουδια ......
Εννοείς σε open vix?
Ομολογω πως δεν έχω ξαναδοκιμάσει λειτουργία media player περα απο εκείνη την αποτυχημένη οταν δοκίμασα για κάτι αλλο που ήθελες να δω (δες προηγουμενο ποστ). Απ όσο θυμάμαι δεν μου εβλεπε καν τον δυομισαρη δισκο που έχω τις ταινίες, ενω ουτε και απο στικ εβλεπε και ετσι δεν ξερω ουτε τι γινεται και με αρχεια μουσικής (ολα αυτα τα δουλευω απο το....ειδικό media player, πρεπει όμως να το ξαναδω το θεμα το Σαβ/κο)

Reaction score
114

Ναι σε open vix μιλαω.
Πηγα menu-plugins και βρηκα το media player .
Το εκανα εγκατασταση και δοκιμασα και 2 usb stick που εχω με καποια αρχεια .
Φαινεται ο media player να μην τα αναγνωριζει .
Καλα ο σκληρος δισκος ουτε με Blackhole ειχε αναγνωριστει.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.017

Ευχαριστω .

Δεν φαίνονται τα στικάκια στο Menu>Παραμετροποίηση>ViX>Mount Manager;

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.017

Με το πλήκτρο που βρίσκεται ανάμεσα στο Menu και το Audio έχεις άμεση πρόσβαση στον media player, και κατόπιν με το Κίτρινο μπορείς να επιλέξεις και την τοποθεσία που έχεις τα βίντεο για αναπαραγωγή...

Reaction score
114

Δεν φαίνονται τα στικάκια στο Menu>Παραμετροποίηση>ViX>Mount Manager;
Οχι, unavailable λεει .
Και στο 2ο ποστ σου με το EMC ,το ξερω γιατι το ειχα χρησιμοποιησει και στο Blackhole ,δεν μπορω να το βρω .

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.017

Αν εννοείς το Enhanced Movie Center (EMC) δεν είναι εγκατεστημένο, είναι η στάνταρ λειτουργία "Movie List" (αν δεν κάνω λάθος, πάντως αυτό το όνομα εμφανίζεται στις ρυθμίσεις του) η οποία ενεργοποιείται με το συγκεκριμένο πλήκτρο (νομίζω ότι υπάρχει σε όλα τα image από την αρχή).

Για τα στικάκια, μήπως είναι πρόβλημα με το φορμάρισμα τους;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Προβλημα αναγνωρισης usb εχω κι εγω (ΒΗ 2.0) παρ΄ολο που λεει πως το φορμαρει.Ακομη, ο ddamir subtitle player 3,26 πολλες φορες βγαζει μηνυμα οτι το αρχειο, που κατεβαζει, ειναι σε μορφη zip ή rar, που δε νομιζω να ειναι σωστο.
Τι ειδους προβλημα υπαρχει και στις δυο περιπτωσεις;

Reaction score
114

Αν εννοείς το Enhanced Movie Center (EMC) δεν είναι εγκατεστημένο, είναι η στάνταρ λειτουργία "Movie List" (αν δεν κάνω λάθος, πάντως αυτό το όνομα εμφανίζεται στις ρυθμίσεις του) η οποία ενεργοποιείται με το συγκεκριμένο πλήκτρο (νομίζω ότι υπάρχει σε όλα τα image από την αρχή).

Για τα στικάκια, μήπως είναι πρόβλημα με το φορμάρισμα τους;
To ιδιο usb stick το εχω και περναω τα image .
Αλλα και το 2ο (ειναι cruzer blade) .
Με το Blackhole ,χωρις να εχω κανει κατι ,το αναγνωριζε αμεσως,δεν υπηρχε καποιο προβλημα .
Ειναι fat32 και τα ξαναφορμαρω στο PC αλλα δεν γινεται κατι.
Επισης στον δεκτη ,παω να κανω mount και βγαζει μηνυμα failed .

*Bρηκα και ενα 3ο, και αυτο τα ιδια.
Δεν γινεται να φταινε και τα τρια αρα κατι αλλο μου διαφευγει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop