lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.427
Απάντηση: Ενδιαφέροντα plugin κτλ. για δέκτες linux.
Εγινε κι αυτο - ντακενσεν (λογω...Μπαγιερν!)
Εγινε κι αυτο - ντακενσεν (λογω...Μπαγιερν!)
-Θα το δοκιμασω.Λοιπον να σας σφυρίξω κι εγω ενα plugin που με ενθουσίασε, αν και δεν ειμαι γερμανομαθής.
Πρόκειται για το Mediaportal, δηλαδή ενα plugin-πορταλ που εμπεριέχει μέσα πολλά plugins και εφαρμοφες για στρημιγκ βιντεο χωρισμένες σε κατηγορίες και που όσες δοκίμασα επαιζαν αψογα και γρηγορα (εχει μεσα και το 1Channel σαν απλή εφαρμογή). Το εβαλα στον Vu+ solo2 απο τον server του Open Vix και θα επισημάνω για τους ....εχοντες αυπνίες που ενδιαφέρονται για μεταμεσονύχτια εκπαιδευτικά προγράμματα να δουν στην κατηγορία fun tv (το βρισκεις παντως και απο τους σερβερς του TS panel)
Επανεφερα τα νεα channels στον solo2 με μεταφορα απο τον dm8000
Σε openvix 3.0 στο mediaportal λειτουργουν σχεδόν ολα και αψογα, αλλα εχω βαλει την unofficial βερσιόν και όχι την κανονική 3.2, μαλλον αυτό ειναι το προβλημα σου γιατι βεβαια στην κανονικη εχουν μόνο τα απολύτως νομιμα στην Γερμανία...
Τελος να αναφερω οτι δοκίμασα και το project valerie με τα ίδια προβλήματα που ειχες αναφερει, δηλαδή εχω μόνο το αρχικό μενού και τίποτε αλλο...(πεταχτηκε ήδη)
Eιχα διαβασει οτι ειχε καποιες δυνατοτητες στο media player .Αν και δεν έχω αυτή τη στιγμή το project valerie (μετά από διάφορες αλλαγές image) στο OpenPli λειτουργούσε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα (αν και δεν έχει σχέση με streaming). Θα το βάλω ξανά να δω...
Για δες αυτήν (v3.5)Για βοηθησε λιγο.
Που βρισκω την unofficial για Vu+ ?