Ενδιαφέροντα plugin κτλ. για δέκτες linux.

Reaction score
4.910
Απάντηση: Ενδιαφέροντα plugin κτλ. για δέκτες linux.

Λοιπον να σας σφυρίξω κι εγω ενα plugin που με ενθουσίασε, αν και δεν ειμαι γερμανομαθής.
Πρόκειται για το Mediaportal, δηλαδή ενα plugin-πορταλ που εμπεριέχει μέσα πολλά plugins και εφαρμοφες για στρημιγκ βιντεο χωρισμένες σε κατηγορίες και που όσες δοκίμασα επαιζαν αψογα και γρηγορα (εχει μεσα και το 1Channel σαν απλή εφαρμογή). Το εβαλα στον Vu+ solo2 απο τον server του Open Vix και θα επισημάνω για τους ....εχοντες αυπνίες που ενδιαφέρονται για μεταμεσονύχτια εκπαιδευτικά προγράμματα να δουν στην κατηγορία fun tv (το βρισκεις παντως και απο τους σερβερς του TS panel)

Reaction score
114

Λοιπον να σας σφυρίξω κι εγω ενα plugin που με ενθουσίασε, αν και δεν ειμαι γερμανομαθής.
Πρόκειται για το Mediaportal, δηλαδή ενα plugin-πορταλ που εμπεριέχει μέσα πολλά plugins και εφαρμοφες για στρημιγκ βιντεο χωρισμένες σε κατηγορίες και που όσες δοκίμασα επαιζαν αψογα και γρηγορα (εχει μεσα και το 1Channel σαν απλή εφαρμογή). Το εβαλα στον Vu+ solo2 απο τον server του Open Vix και θα επισημάνω για τους ....εχοντες αυπνίες που ενδιαφέρονται για μεταμεσονύχτια εκπαιδευτικά προγράμματα να δουν στην κατηγορία fun tv (το βρισκεις παντως και απο τους σερβερς του TS panel)
-Θα το δοκιμασω.
Εχω τα stream για τα filmon αν θες να ανεβασω.Απλα τα προσθετεις στο .xml του Stream TV .

-Τωρα μονο για Vix 3.0 , για την ωρα ,αυτο το plugin εχει τα BBC iPlayer, ITV Player, RTE Player & 3 Player και λενε οτι ξεπερναει το θεμα με τις IP και μπορει να χρησιμοποιηθει απο ολους.
Kλασικα, ξεζιπαρεις,αντιγραφεις τον φακελο :

/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/

http://www.sendspace.com/file/af87ma

Reaction score
4.910

Τα stream για filmon μαλλον ειναι ηδη μέσα αφού στο filmon του mediaportal εχει πολύ πραμα...
Το On Demand το εβαλα αλλα μου βγάζει: Plugin On Demand Not Available, no module named dns.resolver (προφανώς θελει να μπει καποιο dyn.dns?)
Παντως το RTE player μου παιζει κανονικά, το BBC i player δεν παίζει (δηλαδη δεν κρασαρει αλλα δεν τα ανοίγει αφου δεν βλέπει αγγλική IP, ομως μερικά βγαινουν και στο TS Online), θα βαλω τωρα και τον αυτόνομο ITV Player να δω αν δείχνει...

Reaction score
4.910

Λιγο πριν πεσω για τον υπνο του δικαιου...
Το ITV Player απλα δεν ανοιγει τα στρημ
Ομως μεσα σε 10 λεπτα εβαλα και εφαγα γκολ! O DM8000 εγκατεστησε για πρωτη φορα και επαιξε αψογα την βερσιόν 1.7 του TS Online! Ετσι, αφου μπηκε το γκολ πηγα και στον solo2 και αναβαθμισα το TS Online απο βερσιόν 1.5 που επαιζε αψογα στην νεότερη 1.7 η οποία...παλι κρασάρει, οπότε θα επανελθω για αντεπίθεση αύριο ...ξαναπερνώντας την 1.5 στον solo2!
Αντε τωρα να βγαλεις ακρη με αυτά!

Reaction score
4.910

Πρωί πρωί επανέφερα στην τάξη το TS Online στον Solo2, πετώντας την 1.7 και ξαναβάζοντας την 1.5 και δεν κρασάρει τωρα.
Μονο που δεν γίνεται channels update (ουτε στην 1.7 γινόταν, εβγαζε σφαλμα, οπότε το απόγευμα θα παρω την λίστα απο τον 8000 και θα την περασω στον solo2 και...ας δοκιμάζουν αλλοι τις νέες βερσιόν...μας έφαγε η περιέργεια, γιατι να αλλάξεις κάτι που δουλεύει άψογα;

Reaction score
114

-Για το ONDEΜΑND με τα ΒΒC θα πρεπει μαλλον να περιμενουμε καποια αναβαθμιση.
Κανονικα το προγραμμα θα επρεπε να ξεπερναει το θεμα με την ΙP και να παιζουν.

-Για το TSONLINE ,εμενα ειχε προβλημα και η 1.5 και τωρα η 1.7
Μαλλον θα πρεπει και εγω να γυρισω στην πιο πισω και να βαλω το αρχειο .xml
H' να περιμενω την καινουρια εκδοση.

Aυτο ειναι του TSONLINE 1.7
http://www.sendspace.com/file/q9xhjx

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.023

Το πρόβλημα του TS Online με το κρασάρισμα εμφανίζεται με την επιλογή του media player πατώντας το ΟΚ (στην 1.7 υπάρχει και δεύτερος media player με το πράσινο πλήκτρο που δουλεύει κανονικά), και απ' ό,τι βλέπω σχετίζεται με κάποιες ρυθμίσεις - μάλλον στο skin - του Vix (το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν κλείνει το OSD του player). Στο OpenPLi δεν κρασάρει (δεν δοκίμασα σε άλλο image, όπως ΒΗ ή Vit).

Reaction score
114

Με το BH OE2.0 δεν λειτουργει.Απλα περιμενεις .........

Με το Mediaportal μου λειτουργουν καποια απο την κατηγορια Fun ,αλλα απο τη διπλα κατηγορια με τις ταινιες, τιποτα .....

Reaction score
4.910

Επανεφερα τα νεα channels στον solo2 με μεταφορα απο τον dm8000
Σε openvix 3.0 στο mediaportal λειτουργουν σχεδόν ολα και αψογα, αλλα εχω βαλει την unofficial βερσιόν και όχι την κανονική 3.2, μαλλον αυτό ειναι το προβλημα σου γιατι βεβαια στην κανονικη εχουν μόνο τα απολύτως νομιμα στην Γερμανία...
Τελος να αναφερω οτι δοκίμασα και το project valerie με τα ίδια προβλήματα που ειχες αναφερει, δηλαδή εχω μόνο το αρχικό μενού και τίποτε αλλο...(πεταχτηκε ήδη)

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.023

Αν και δεν έχω αυτή τη στιγμή το project valerie (μετά από διάφορες αλλαγές image) στο OpenPli λειτουργούσε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα (αν και δεν έχει σχέση με streaming). Θα το βάλω ξανά να δω...

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.023

Ok, δουλεύει κανονικά και το Valerie στο OpenPli 3.0

Reaction score
114

Επανεφερα τα νεα channels στον solo2 με μεταφορα απο τον dm8000
Σε openvix 3.0 στο mediaportal λειτουργουν σχεδόν ολα και αψογα, αλλα εχω βαλει την unofficial βερσιόν και όχι την κανονική 3.2, μαλλον αυτό ειναι το προβλημα σου γιατι βεβαια στην κανονικη εχουν μόνο τα απολύτως νομιμα στην Γερμανία...
Τελος να αναφερω οτι δοκίμασα και το project valerie με τα ίδια προβλήματα που ειχες αναφερει, δηλαδή εχω μόνο το αρχικό μενού και τίποτε αλλο...(πεταχτηκε ήδη)

Για βοηθησε λιγο.
Που βρισκω την unofficial για Vu+ ?

Reaction score
114

Αν και δεν έχω αυτή τη στιγμή το project valerie (μετά από διάφορες αλλαγές image) στο OpenPli λειτουργούσε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα (αν και δεν έχει σχέση με streaming). Θα το βάλω ξανά να δω...
Eιχα διαβασει οτι ειχε καποιες δυνατοτητες στο media player .
Εμενα με ενδιεφερε αν ειχε επιλογες για τους υποτιτλους (μεγεθος,χρωμα φοντου κτλ.) ,γι' αυτο το ειχα χρησιμοποιησει.
Τελικα δεν εκανε κατι και καποιες επιλογες δεν ανταποκρινοταν, οποτε το εκανα απεγκατασταση.

Reaction score
114

Την 3.5 ειχα χρησιμοποιησει.
Στην 3η στηλη που λεει ΚΙΝΟΧ και παρακατω εχει κατηγοριες με ταινιες.
Σου παιζουν ?
Εμενα δεν επαιζαν.
Οπως επισης στην 2η στηλη εχει μια κατηγορια (ισως το TV KINO) που εχει καποια καναλια stream ,ZDF,ARD,SF1 .... που εμενα δεν επαιζαν.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.023

Πιθανόν κάποιες ταινίες να μην παίζουν από το Kinox, αλλά γενικά δουλεύει (έχει να κάνει και με την επιλογή ενός server που δουλεύει). Στο TV Kino δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή, είναι κενό το μενού (τουλάχιστον εδώ)

Reaction score
4.910
Media portal unofficial 3.2.1
Την κατεβασα απο τα dreamoem Sunray addons του TS Panel
Δεν ξέρω αν έχει διάφορες αλλα επειδη είπες ότι δεν σου παίζουν ταινίες κλπ, εγω την είχα βάλει απλα σαν πιο πρόσφατη σε σχέση με την 3.2

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Reaction score
4.910

@johnny78
To On Demand κατεβασμένο μεσω TS Panel απο τον Linuxsat server στον solo2 δουλευει κανονικά .....λες και είμαστε στην Αγγλία η την Ιρλανδία!

Reaction score
114

Η beta1 εκδοση λενε οτι δουλευει με ολα τα image ,οποτε θα δοκιμασω και εγω.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound