Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
3.527
λοιπόν η βελόνα μου για μια ακόμα φορά έκανα λάθος και ζητώ συγνώμη αλλα είναι η
SANYO ST-29D με τα εξής χαρακτηριστικά:

Type: Moving Magnet
Channel Balance: 2dB @ 1kHz
Frequency Response: 20Hz - 20kHz
Sensitivity: 5mV +/- 2dB
Channel separation: 20dB @ 1kHz
Equivalent Tip Mass: 0.7 mg
Stylus type: Diamond
Stylus Radius: Spherical .0007
Tracking force: 1.5 - 3 grams
Weight: 4.2g 1/2" Mount

Την τσέκαρα τώρα που γύρισα στο σπίτι.

ryk

Reaction score
925
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Κάτι δεν μας λες καλά....
SANYO ST-29D πρέπει να είναι η βελόνα μόνη της (το κόκκινο μέρος), και η κεφαλή όλη όπως την ανέφερες πριν.

Reaction score
410

υπαρχει καποιος μαστορας που ειδικευεται στα mk2 με πακετα μετατροπων εδω στην ελλαδα?

πχ αν καποιος θελει να βαλει rega βραχιωνα πρεπει να παρει τη βαση , τον βραχιωνα , τα καλωδια και να τα παει σε καποιον να τα βαλει? υπαρχει κανεις που να τα κανει ολα αυτα πακετο?

Reaction score
1.187

υπαρχει καποιος μαστορας που ειδικευεται στα mk2 με πακετα μετατροπων εδω στην ελλαδα?

πχ αν καποιος θελει να βαλει rega βραχιωνα πρεπει να παρει τη βαση , τον βραχιωνα , τα καλωδια και να τα παει σε καποιον να τα βαλει? υπαρχει κανεις που να τα κανει ολα αυτα πακετο?
Υπάρχει κάποιος που να ειδικεύεται στις μετατροπές; Θέλω να βάλω στην Ferrari μου κρεμαγιέρα, αμορτισέρ και ζαντολάστιχα από Lada.
Αν αγοράσω τα ανταλλακτικά υπάρχει κάποιος μάστορας που να μού κάνει την εγκατάσταση; :wink:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017

Ρωτησε κατι περιεργο ο ανθρωπος;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Από πότε έγινε το ΜΚΙΙ Ferrari και δεν το πήραμε είδηση;:geek:

Reaction score
30.455

Υπάρχει κάποιος που να ειδικεύεται στις μετατροπές; Θέλω να βάλω στην Ferrari μου κρεμαγιέρα, αμορτισέρ και ζαντολάστιχα από Lada.
Αν αγοράσω τα ανταλλακτικά υπάρχει κάποιος μάστορας που να μού κάνει την εγκατάσταση; :wink:
Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση η Ferrari είναι το MK II και τα αμορτισέρ Lada είναι ο βραχίωνας της Rega????

Eπίσης να ρωτήσω πόσο εύκολα βρίσκεις πάρκινγκ για τη Ferrari στη Νέα Σμύρνη?
Γιατί εγώ τόσα χρόνια με ένα κουβαδάκι Mazda 2 δυσκολευόμουν..

Reaction score
8.905

Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό είναι αναβάθμιση...?

Στο ΜΚ2 κατά την άποψή μου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι...
α) καλύτερη απόσβεση, δηλαδή χρησιμοποίησε εξτρά αποσβεστικά υλικά κάτω από τα πόδια!
β) να γεμίσεις τον υπάρχων βραχίονα (τον σωλήνα) με ελαφρυ αποσβεστικό υλικό... κάτι σαν μπαμπάκι.
γ) χρειάζεσαι την κατάλληλη κεφαλή.

Όλα τα υπόλοιπα είναι λεφτά για χάσιμο... πχ ανακαλωδιώσεις μέσα έξω.... κλπ.

Reaction score
1.815

Είναι σα να λέμε:
"Θα πάω στο Μήτσο να μου κάνει μια μηχανική μετατροπή στη Ferrari μου, έτσι ώστε να αναβαθμιστεί με νέα μηχανή και να καίει αέρα κοπανιστό.
Μου είπαν να μην ασχοληθώ με το δικό της κινητήρα, καθώς ...είναι για κλωτσιές!"
:roflmao:

Reaction score
1.187

Eπίσης να ρωτήσω πόσο εύκολα βρίσκεις πάρκινγκ για τη Ferrari στη Νέα Σμύρνη?
Γιατί εγώ τόσα χρόνια με ένα κουβαδάκι Mazda 2 δυσκολευόμουν..
Πολύ δύσκολα έως αδύνατον να βρεις. Ειδικά στην Ομήρου με τα κολονάκια που έβαλε μέσ' την μέση ο δήμαρχος ακόμα και το διπλοπαρκάρισμα δυσκόλεψε πλέον πάρα πολύ.
Γι αυτό έχω δικό μου parking. :wink:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.505
Re: Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Ειδικά στην Ομήρου με τα κολονάκια που έβαλε μέσ' την μέση ο δήμαρχος ακόμα και το διπλοπαρκάρισμα δυσκόλεψε πλέον πάρα πολύ.
Μακάρι να υπήρχαν και σε άλλους δρόμους της Αθήνας όπως σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Η βελτίωση στη ροή της κυκλοφορίας είναι σημαντική.

Reaction score
410

Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό είναι αναβάθμιση...?

Στο ΜΚ2 κατά την άποψή μου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι...
α) καλύτερη απόσβεση, δηλαδή χρησιμοποίησε εξτρά αποσβεστικά υλικά κάτω από τα πόδια!
β) να γεμίσεις τον υπάρχων βραχίονα (τον σωλήνα) με ελαφρυ αποσβεστικό υλικό... κάτι σαν μπαμπάκι.
γ) χρειάζεσαι την κατάλληλη κεφαλή.

Όλα τα υπόλοιπα είναι λεφτά για χάσιμο... πχ ανακαλωδιώσεις μέσα έξω.... κλπ.
ευχαριστω για την απαντηση.

αυτο που λετε με το βαμβακι, τι διαφορα κανει στον ηχο? αν ειναι περιγραψημο...

Reaction score
8.905

Ο βραχίονας της Technics είναι γεωμετρικά σωστός και με χαμηλή τριβή οριζόντια και κάθετη (λιγότερο από 7mg) απλά σε μια αλλαγή που ήμουνα μπροστά... μετά το γέμισμα του σωλήνα έδωσε την αίσθηση ότι “μαλάκωσε” με αποτέλεσμα λιγότερο μεταλλικός ο ήχος, και σε αρχεία που είχε ριπάρει έγινε η αντιπαράθεση...
Δώσε βάση στην έξτρα απόσβεση, φτηνό και γρήγορο είναι να βάλεις τα πλακάτ χόκεϊ πάγου κάτω από τα πόδια...

Ice Hockey Puck

ΥΓ. Ωραίο σε εμφάνιση με έξτρα απόδοση και φτηνό... αυτό τώρα το φτηνό δεν ξέρω εάν ακούγεται καλά στων χαιεντάδων τα αυτιά... :laugh:... Επίσης κάνει και για ηχεία...

Reaction score
30.455

Πολύ δύσκολα έως αδύνατον να βρεις. Ειδικά στην Ομήρου με τα κολονάκια που έβαλε μέσ' την μέση ο δήμαρχος ακόμα και το διπλοπαρκάρισμα δυσκόλεψε πλέον πάρα πολύ.
Γι αυτό έχω δικό μου parking. :wink:
Και αμα σου τυχει να ψαχνεις την Τετάρτη που έχει λαΐκή χ...ε μέσα...
Οff topic -sorry...

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017

Ο rega κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερος βραχιωνας και απ'οτι διαβαζω οσοι τον εβαλαν σε 1200 το ιδιο λενε.Χανεις βεβαια το πλεονεκτημα να αλλαζεις ευκολα κελυφη/κεφαλες.
Οσον αφορα την βαση,υπαρχουν πολυ καλες για το 1200 (ενας κατασκευαστης ειναι και Ελληνας) ετοιμες για τον rega.
H ανακαλωδιωση αν αυτο εννοεις,ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να σκεφτεις.

Reaction score
410

Ο rega κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερος βραχιωνας και απ'οτι διαβαζω οσοι τον εβαλαν σε 1200 το ιδιο λενε.Χανεις βεβαια το πλεονεκτημα να αλλαζεις ευκολα κελυφη/κεφαλες.
Οσον αφορα την βαση,υπαρχουν πολυ καλες για το 1200 (ενας κατασκευαστης ειναι και Ελληνας) ετοιμες για τον rega.
H ανακαλωδιωση αν αυτο εννοεις,ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να σκεφτεις.
το εχω το λινκ για τον τυπο με τις βασεις. η ερωτηση, και δεν ενωουσα αποκληστικα για rega, ειναι αν υπαρχει καποιος που κανει τετοια ΠΑΚΕΤΑ μετατροπων αντι να τρεχω εγω να παρω ολα τα εξαρτηματα λιανικη και να τα παω σε καποιον να τα βαλει.

Reaction score
1.815

Δε χρειάζεται να μπλέξεις με κοστοβόρες λύσεις, που για να πάρεις αποτέλεσμα, θα πρέπει να αλλάξεις και τα υπόλοιπα συνοδά μηχανήματα.

Ακολούθα τις απλές συμβουλές του Βασίλη.
Αν πχ δε θες να μπαμπακιάσεις το βραχίονα (δεν είναι κάτι δύσκολο), ξεκίνα από τα παρακάτω απλά και εξαιρετικά θεαματικά σε βελτίωση βήματα!

Βήμα 1:
Ice Hockey Puck

Βήμα 2:

Καλύτερη ΜΜ κεφαλή.
Αν δε θες να δώσεις πολλά λεφτά, ξεκίνα με απλές καταστάσεις...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.826
Members
38.503
Νεότερο μέλος
Panagiotis Pou