benq w 1070

Reaction score
15.548
Απάντηση: benq w 1070

Του Nelsona! :biggrin:

Φυσικά αυτός με τα 400.

:roflmao:

αρα γνωριζοντας την φωτεινοτητα και το on/off του προβολεα μπορουμε να δουμε ποτε εχουμε καλυτερο μαυρο....

εαν βαλετε κατω τεχνολογιες και προβολια θα δειτε ποτε εχουμε το καλυτερο αποτελεσμα...

Reaction score
1

με ενα οκ καθαρισες....?

αρα εχω δικιο που λεω οτι κανεις λαθος......

εχεις λανθασμενες πληροφοριες(μετρησεις κ.λ.π.)
Δίκιο;φυσικά..ΠΑΝΤΑ έχεις δίκιο και μάλιστα με στοιχεία τα οποία αντιπαραθέτεις ΠΆΝΤΑ!!!

Reaction score
15.548

παντα με στοιχεια...

αλλα πολλες φορες δεν χρειαζονται...ειναι αυτονοητα....βεβαια καποιοι πιθανον να μην καταλαβαινουν τα αυτονοητα.

.....και το κακο ειναι οτι δεν ρωτανε αφου δεν τα καταλαβαινουν...

Reaction score
15.548

Ο 1070 εχει μια πολυ καλη σχεση αποδοσης τιμης για καποιον που θελει να αγορασει καινουργιο προβολι αλλα εχει και τα αρνητικα του οπως η απουσια ιριδας, απουσια μαυρου, διαρροη φωτος, ο φακος του δεν παιρνει ευφημες μνειες
Η παραπληροφόρηση της παραπληροφόρησης ω παραπληροφόρηση!!!
Απουσία ιριδας: αποδεδειγμένα και με μετρήσεις προβολεις χωρίς ιριδα παίζουν πιο σωστά άσχετα αν χάνουν σε μαύρο,οι περισσότεροι χρήστες και στο εξωτερικό την έχουν στο off.

Απουσία μαύρου: ο 1070 έχει από τα καλύτερα μαύρα για τεχνολογια DLP

Διαρροή φωτός: το φως από τις μπροστινες γρίλιες δεν επηρεάζει τα της εικόνας

Φακός: κανένα κομμάτι ως τώρα δεν έδειξε πρόβλημα σύμφωνα με τα λεγόμενα των χρηστών
ο Στεργιος τα ειπε σωστα.....

παραπληροφορηση κανεις εσυ ......και μαλιστα χωρις στοιχεια.

Reaction score
15.548

πιθανον να μην τον εχεις δει και γραφεις την αποψη σου απο αυτα που διαβαζεις.....

.....ολοι οσοι τον ειδαμε εχουμε την ιδια αποψη για τον 1070

Reaction score
1

ο Στεργιος τα ειπε σωστα.....

παραπληροφορηση κανεις εσυ ......και μαλιστα χωρις στοιχεια.
Δεν είδα από κανέναν στοιχεία ,οπότε γιατί να καταθέσω εγω;
Άποψη σας άποψη μου..
Όταν αυτα που είπατε τα στηρίξετε με στοιχεία θα επανέλθω

Reaction score
15.548

οπως σου ειπα πιο πανω μερικα πραγματα ειναι αυτονοητα.....

τον ειδαμε τοσα ατομα και εχουμε την ιδια αποψη .....
.....τι στοιχεια να βαλεις οταν μονο με τα ματια ειναι εμφανη τα προβληματα ?
δεν χρειαζονται ....

εαν παλι εχεις στοιχεια που δειχνουν το αντιθετο απο αυτο που λεμε....

δλδ κακο μαυρο(τυπικο της κατηγοριας-εταιριας και τεχνολογιας)......ανομοιομορφια φωτεινοτητας....διαρροη φωτεινοτητας

τοτε ανοιξε μας τα ματια....μην αφηνεις να ζουμε στο σκοταδι :tongue:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.539
Απάντηση: Re: Απάντηση: benq w 1070

Διαρροή φωτός: το φως από τις μπροστινες γρίλιες δεν επηρεάζει τα της εικόνας

Φακός: κανένα κομμάτι ως τώρα δεν έδειξε πρόβλημα σύμφωνα με τα λεγόμενα των χρηστών

Οπτικό μονοπάτι: είναι σφραγισμένο το τμημα που χρειάζεται και μάλιστα καλύπτεται και απο εγγύηση
Για τη διαρροή φωτός και το φακό, τουλάχιστον στο κομμάτι που είδαμε στην Avart, δες εδώ:

Θα ξεκινήσω από τα αρνητικά του καθενός

BenQ: Μια μικρή ανομοιομορφία φωτεινότητας, με την αριστερή πλευρά να είναι πιο σκοτεινή. Επίσης, όπως ανέφερα πριν έλλειψη σωστής εστίασης στην πάνω αριστερή γωνία. Τέλος διάχυση φωτός από τους μπροστινούς αεραγωγούς, δυστυχώς σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Optoma: Επίσης μια (πολύ μικρότερη) ανομοιομορφία στη φωτεινότητα, με τη δεξιά πλευρά εδώ να είναι λιγότερο φωτεινή. Εδώ η εικόνα έφευγε λίγο προς το θερμό. Και στην περίπτωση του Optoma έχουμε μια αρκετά μεγάλη διάχυση φωτός από τους εμπρός αεραγωγούς.

Όσο για το σφραγισμένο οπτικό μονοπάτι, τέτοια διαρροή φωτός και σφραγισμένο οπτικό μονοπάτι δεν νομίζω ότι συμβαδίζουν. Αν λάβεις όμως υπ' όψιν την τιμή, τα παραβλέπεις. Αλλά όχι ότι δεν υπάρχουν.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.915
Απάντηση: Re: Απάντηση: benq w 1070

Για την τιμή του, πλήρως δικαιολογημένα βέβαια.
Αν λάβεις όμως υπ' όψιν την τιμή, τα παραβλέπεις. Αλλά όχι ότι δεν υπάρχουν.
Αυτό ακριβώς!

Reaction score
640
Re: Απάντηση: benq w 1070

Δεν είδα από κανέναν στοιχεία ,οπότε γιατί να καταθέσω εγω;
Άποψη σας άποψη μου..
Όταν αυτα που είπατε τα στηρίξετε με στοιχεία θα επανέλθω
Κωστη δεν ειχα αντιληφθει οτι εισαι στα μερη μας και βεβαια θα σου απαντησω με στοιχεια εαν προλαβω το βραδακι να παω στον 1070 της κουμπαρας και να παρω μετρησουλες .
Θα σου ανεβασω και τις διαφορες που βγαζει το spectro σε σχεση με το i1display pro ξερεις το ξαδερφακι του αισθητηρα σου ωστε να μαθεις και ποσο off εισαι .
Χαιρετισματα στον δασκαλο σου βρε .
Και να μου το ελεγαν δεν θα το πιστευεα οτι θα μου λειπανε οι αμφισβητησεις σας .:roflmao:
Γιατι βρε σταματησες τις σπανιες μετρησεις σου ?

Reaction score
640

Και γιατί ο LCD των 1000€ να είναι καλύτερος;
Γνωρίζεις τα μειονεκτήματα των δυο τεχνολογιών;
Αν πούμε πως το κυρίως πρόβλημα των DLP είναι το κακο μαύρο και το on-off τι να πούμε ή μάλλον τι να πρωτοπουμε για τους LCD?το κυριότερο ;το κοκκινοπρασινο πάνελ μετα απο κάποιες ώρες το οποίο δεν διορθώνεται και μαζι με την σύγκλιση (η οποια θα χαλασει)η απίστευτη θολούρα.
Κωστα εχεις δει εσυ προσωπικα lcd με κοκκινοπρασινο πανελ η απλα γραφεις αυτα που εχεις διαβασει ?

Reaction score
640
Σε οτι αφορα το οπτικο μονοπατι http://www.perfectimage.gr/2013/03/11/benq-w-1070-coming-soon/
Ρωταω τον Μανωλη εαν ειναι σφραγισμενο γιατι ο 1070 των κουμπαρων μου ειχε σκονη και μου απαντα οτι δεν ειναι σφραγισμενο κατι που φαινεται αλλωστε απο την διαρροη της φωτεινοτητας οπως πολυ σωστα ειπαν τα παιδια που παρακολουθησαν το συγκριτικο

Reaction score
1

Πες ο ένας πες ο άλλος με πείσατε τελικά..χάλια ο προβολεας..χάλια μαύρο,χάλια φακός, χάλια ομοιομορφία, χάλια εικόνα..γενικά μαύρα χάλια..
Μάλλον θα πάρω τον Epson 9100 και θα μου τον ρυθμισει επαγγελματίας γιατί αν ασχοληθεί κάποιος με αυτο λένε πως χάνει το φως του..τυφλωνεται ένα πράμα..είναι σαν το άλλο,την παιδική "συνήθεια" η οποία σε οδηγεί σε τύφλωση..

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.455
Γιατί τον συγκρίνεις με προβολέα που κοστίζει τα διπλά και γιατί το παίρνεις προσωπικά;
Λογικό δεν είναι να μην είναι στο ίδιο επίπεδο;

Κάνεις λες και σου έβρισαν το παιδί, ένα προβόλι είναι. Έλεος με τα κωλομήχανα.

Σαν να λέω εγώ πως ο Runco μου έχει καλύτερη εικόνα απο τον 95* (τον JVC, όχι τον άλλο). Δεν έχει, τι να κάνουμε; :smile:
Κι ας κοστίζει περισσότερα.

EDIT: *Τώρα θα μπούν ο ichaltou και ο loggeo και θα πουν: "και ο 55!"
Σας πρόλαβα μουν@κια! :tongue:

Reaction score
640

Πες ο ένας πες ο άλλος με πείσατε τελικά..χάλια ο προβολεας..χάλια μαύρο,χάλια φακός, χάλια ομοιομορφία, χάλια εικόνα..γενικά μαύρα χάλια..
Μάλλον θα πάρω τον Epson 9100 και θα μου τον ρυθμισει επαγγελματίας γιατί αν ασχοληθεί κάποιος με αυτο λένε πως χάνει το φως του..τυφλωνεται ένα πράμα..είναι σαν το άλλο,την παιδική "συνήθεια" η οποία σε οδηγεί σε τύφλωση..
Κανενας δεν ειπε οτι ειναι χαλια ο προβολεας σου εγω προσωπικα πιστευω οτι για καποιον που τον ενδιαφερει το 3d και θελει να αγορασει προβολεα καινουργιο ειναι μια πολυ καλη αγορα .
Ο ανθρωπος ομως ρωτουσε εαν εχει καλυτερη εικονα απο τoν Epson και απαντησα οτι εαν δεν αντιμετωπιζει ζητημα ανομοιομορφιας και συγκλισης να μενει μετον προβολεα του .
Η καθε τεχνολογια εχει τα θετικα και τα αρνητικα της .
Ο 1070 ειναι το εισαγωγικο μοντελο της benq και παιζει καλα για τα λεφτα του δεν μπορει ομως να περιμενεις οτι θα παρεις ιδια εικονα με τον 7000 .
Τα μειονεκτηματα που αναφερουμε ειναι υπαρκτα .
Το ποσο ενοχλουν η οχι ειναι προσωπικο θεμα εσυ υποστηριζεις οτι η διαρροη φωτος δεν ενοχλει στην θεαση εγω λεω οτι εαν βαλεις ενα λουξομετρο μπροστα στις γριλιες θα εκπλαγεις .
Μπορει να κανεις μια μετρηση με τον αισθητηρα σου και να μην βλεπεις διαφορα με την μετρηση που παιρνεις με τις γριλιες σκεπασμενες με χαρτονι και μηδενικη διαρροη εαν δοκιμασεις με λουξομετρο θα δεις ομως διαφορα καθως η διαχυση της φωτεινοτητας στον χωρο σου υπαρχει .
Τα εργαλεια κανουν τον μαστορα Κωστη αφου θελεις να ασχοληθεις παρε ενα φτηνο λουξομετρο και κανε τις μετρησεις σου θα δεις οτι εχω δικιο

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Γιατί τον συγκρίνεις με προβολέα που κοστίζει τα διπλά και γιατί το παίρνεις προσωπικά;
Λογικό δεν είναι να μην είναι στο ίδιο επίπεδο;

Κάνεις λες και σου έβρισαν το παιδί, ένα προβόλι είναι. Έλεος με τα κωλομήχανα.

Σαν να λέω εγώ πως ο Runco μου έχει καλύτερη εικόνα απο τον 95* (τον JVC, όχι τον άλλο). Δεν έχει, τι να κάνουμε; :smile:
Κι ας κοστίζει περισσότερα.

EDIT: *Τώρα θα μπούν ο ichaltou και ο loggeo και θα πουν: "και ο 55!"
Σας πρόλαβα μουν@κια! :tongue:
Μας πηρες την χαρά...

Reaction score
403

Το προβλημα με την διαρροή φωτός, παρακάμπτεται με ενα μαύρο χαρτόνι 5-10cm μπροστά στις γριλιες, για να γίνεται και σωστή εκροη αέρα.

Τα υπολοιπα προβλήματα του, τα κατέγραψαν όσοι τον είδαν απο κοντα. Παρολαυτα, και για τα χρήματα που ζηταει, παραμένει best buy, οπως και ο λίγο ακριβοτερος optoma.

Reaction score
640

Αλλος ενας μυθος η παιδικη συνηθεια δεν οδηγει σε τυφλωση εξου και το την "μακακια πολλοι αγαπησαν τον μακακα ουδεις ":dance:

Reaction score
640
Κωστη μια και εισαι στα μερη μας δεν ανεβαζεις εκεινο το καλιμπραρισμενο τριγωνακι που σου ζητουσα εκεινες τις παλιες καλες στιγμες να δουμε ποσο καλα ερχεται το προβολακι ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.112
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio