benq w 1070

Reaction score
15.548
Απάντηση: benq w 1070

Πες ο ένας πες ο άλλος με πείσατε τελικά..χάλια ο προβολεας..χάλια μαύρο,χάλια φακός, χάλια ομοιομορφία, χάλια εικόνα..γενικά μαύρα χάλια..
Μάλλον θα πάρω τον Epson 9100 και θα μου τον ρυθμισει επαγγελματίας γιατί αν ασχοληθεί κάποιος με αυτο λένε πως χάνει το φως του..τυφλωνεται ένα πράμα..είναι σαν το άλλο,την παιδική "συνήθεια" η οποία σε οδηγεί σε τύφλωση..
βρε...εισαι αυτος με τις σπανιες μετρησεις ?.....:roflmao:

εγω παντως στο ειχα πει .....καλυτερα 9100 χωρις munki ....:biggrin:

εσυ προτιμησες 1070 με munki ....:focus:

Reaction score
171

Ως πρώην κάτοχος του Benq W1000 μπορώ να πω ότι ο 1070 είναι σημαντικά καλύτερος.

1. Το μαύρο του είναι αισθητά βελτιωμένο. Υστερεί σε σχέση με καλύτερους προβολείς αλλά για την κατηγορία του είναι μια χαρά.
2. Με δυσκόλεψε στην τοποθέτηση λόγω του short throw φακού. Χρειάστηκε να τον φέρω ένα μέτρο πιο μπροστά σε σχέση με τον 1000 για να τον περιορίσω στις 106''.
3. Χρωματικά είναι μια χαρά (out of the box) Ο 1000 ήταν αλλού..
3. Τον κρέμασα στο ταβάνι. Με ενοχλεί απίστευτα η μεγάλη διαρροή φωτός προς πάσα κατεύθυνση. Πρέπει να βρω τρόπο να την περιορίσω.
4. Εχει βελτιωθεί σημαντικά η συμπεριφορά του Brilliant Color. Στον 1000 ήταν ακατάλληλο για θέαση ταινιών.
5. Η κίνηση παρουσιάζει βελτίωση, πάντα σε σχέση με τον W1000. Δοκιμάστηκε στη δραματική σκηνή του RED.
6. Αργεί πολύ να κλειδώσει το σήμα και αυτό ενοχλεί..
7. Το τ/χ θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, αλλά τουλάχιστον έχει καλή απόκριση.
8. Είναι αισθητά πιο θορυβώδης από τον W1000. Προτίμησα τη θέση της λάμπας στο economic αντί για το smart. Κάνει λιγότερο θόρυβο.
9. Τέλος, για να πάρει κανείς τα μέγιστα από τον W1070 θα πρέπει να τον τοποθετήσει σε χώρο με ελεγχόμενο φωτισμό και σκουρόχρωμους τοίχους και ταβάνι. Αυτό είναι γενικός κανόνας για όλους τους προβολείς, για τον W1070 όμως είναι - σχεδόν - υποχρεωτικό θα έλεγα.

10. Σε λειτουργία 3D: Παράγγειλα δύο ζευγάρια γυαλιά της Sainsonic τα οποία "επικοινώνησαν" με τον προβολέα χωρίς πρόβλημα. Το 3D του, πέρα από το μέγεθος, δεν εντυπωσιάζει. Συγκρινόμενος με την LG 55LW5500 υστερεί σε όλους τους τομείς. Εμφανίζει μια ελαφριά κοκκινίλα στα σκοτεινά πλάνα, τα δε φωτεινά είναι άτονα. Καλή η κίνηση χωρίς είδωλα. Σίγουρα θέλει ιδιαίτερη ρύθμιση.

Αυτά..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.915

Με ενοχλεί απίστευτα η μεγάλη διαρροή φωτός προς πάσα κατεύθυνση. Πρέπει να βρω τρόπο να την περιορίσω.
Κάποιος δεν το πίστευε αυτό! :cool:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Ρε γαμώτι...Μπαίνω κάθε μέρα στα προβολικά να διαβάσω τίποτα με τον εσπρεσάκο μου συντροφιά και ξαναμπαίνω και ξαναμπαίνω... και τι διαβάζω; Για τον Μπενκιού, τον μπινεκιού και τον μπενεκιού. ΗΜΑΡΤΟΝ πιά.... δεν υπάρχει άλλο κολομήχανημα να διαβασουμε τίποτα (ρε loggeo τον τζιβισι μου μέσα, ρε Κεφάλα ασε τον κοπρίτη που φωτογραφίζεσε σαν γκόμενα στην Οία και γραψε τίποτα για τον πανασόνικ)....... 47 Σελιδες για τον μπενεκιού........; Δεν είμαστε καλά. Τι γραφτηκε και δεν εξαντλήθηκε για τη χαμένη μισοριξιά στη 1η παράγραφο; ΗΜΑΡΤΟΝ. Ρε αντιλαμβανεστε οτι το avsite είναι το πραγματικά μοναδικό πλέον site που μπορείς να διαβασεις κάτι ΟΥΣΙΑΣ για βιντεοπροβολείς (και οχι παπάρες απο γεστερντέηδες φωστήρες) και ΟΛΑ τα μέλη αναλώνονται στη διαμαχη σημείων διαρροή φωτός του μπενεκιού. Ρε και που δείχνει εικόνα το ταγάρι, είναι επιτυχία. Αι σιχτίρ με τη μαλακία....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439

Ρε γαμώτι...Μπαίνω κάθε μέρα στα προβολικά να διαβάσω τίποτα με τον εσπρεσάκο μου συντροφιά
Κόψε τον,σε πειράζει στα νεύρα:biggrin:.
Πάντως,όπως γνωρίζεις,υπάρχει αρκετή ζήτηση σε αυτή την κατηγορία οπότε the public gets what the public wants.
Φυσικά αν γνωρίζεις πουθενά να έχει καναν τζιβισι 75,95 ή και κανά SIM(στην ξεφτυλα δλδ) πες να πάμε ..κουτρουβαλωντας.
Runco έχεις εσυ,οπότε μη μας λες:tongue:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Δυστυχώς είναι (πλέον) έτσι. Πολύ θα ήθελα να απαντάω σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με το πως παίζει o dla, ποιες ήταν οι εντυπώσεις μου (μας) απ' την παρουσίαση του sony 50 ή του 200άρη, αλλά φευ. Έτσι, όπως λέει κι ο Γιώργος, the public gets what the public wants.
Δε βρίσκω κακό το ότι ο κόσμος μπορεί να φτιάξει με 1-1,5 χιλιάρικο σύστημα εικόνας που πριν 2-3 χρόνια δε θα το φανταζόταν καν. Ειδικά στις μέρες που διανύουμε.
Το θέμα είναι ότι πλήττονται οι κατηγορίες με τα ακριβά και ποιοτικά προϊόντα, είτε είναι αυτοκίνητα, είτε προβολείς, είτε ηχεία κλπ. Και δεν είναι απαραίτητο το ν' αγοράσει κάποιος για να ενδιαφέρεται να δει, ν' ακούσει, να μάθει.
Προφανώς και το χόμπι περνάει την κρίση του.

Reaction score
171

Ρε γαμώτι...Μπαίνω κάθε μέρα στα προβολικά να διαβάσω τίποτα με τον εσπρεσάκο μου συντροφιά και ξαναμπαίνω και ξαναμπαίνω... και τι διαβάζω; Για τον Μπενκιού, τον μπινεκιού και τον μπενεκιού. ΗΜΑΡΤΟΝ πιά.... δεν υπάρχει άλλο κολομήχανημα να διαβασουμε τίποτα (ρε loggeo τον τζιβισι μου μέσα, ρε Κεφάλα ασε τον κοπρίτη που φωτογραφίζεσε σαν γκόμενα στην Οία και γραψε τίποτα για τον πανασόνικ)....... 47 Σελιδες για τον μπενεκιού........; Δεν είμαστε καλά. Τι γραφτηκε και δεν εξαντλήθηκε για τη χαμένη μισοριξιά στη 1η παράγραφο; ΗΜΑΡΤΟΝ. Ρε αντιλαμβανεστε οτι το avsite είναι το πραγματικά μοναδικό πλέον site που μπορείς να διαβασεις κάτι ΟΥΣΙΑΣ για βιντεοπροβολείς (και οχι παπάρες απο γεστερντέηδες φωστήρες) και ΟΛΑ τα μέλη αναλώνονται στη διαμαχη σημείων διαρροή φωτός του μπενεκιού. Ρε και που δείχνει εικόνα το ταγάρι, είναι επιτυχία. Αι σιχτίρ με τη μαλακία....
Το κείμενο σου είναι ιδιαίτερα προσβλητικό και δεν θα έπρεπε..
Ο 1070 για κάποιους είναι ο αγαπημένος τους προβολέας που ίδρωσαν για να τον αποκτήσουν και δε μιλάω απαραίτητα για μένα. Φυσικά διατηρούν το δικαίωμα να γράψουν τη γνώμη τους, όσο θετική ή αρνητική κι αν είναι, ακόμα κι αν δε συμφωνείς μαζί τους. Δεν αναφέρομαι στις κοκορομαχίες που ανέκυψαν, τις οποίες δεν εγκρίνω, για αυτό και δεν έλαβα μέρος σε αυτές.
Η έλλειψη σεβασμού και η αγένεια σε ένα κείμενο, ακόμα και αν περιγράφονται πραγματικές καταστάσεις σε αυτό, αποδυναμώνουν το κύρος και το ήθος του συντάκτη.
Προσωπικά, ενοχλήθηκα από την περιφρονητική παρέμβαση..

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Προς τον τελευταίο γράφοντα:
Μην ενοχλείσε που αναφέρθηκα για το καμάρι της βιντεοπροβολής με προσβλητικά λόγια.
Αν υπάρχει αγάπη και έρωτας και σε κάποιους δεν αρέσει να διαβάζουν κακά λόγια για τα κινέζικα πλαστικά και τις λάμπες τους, μπορώ να το αντιληφθώ.

Αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι είναι ότι προσβλήθηκες κιόλας.... ε, ε, είναι λίγο τραβηγμένο.
Δεν θα μονομαχήσουμε για τη τιμή του Μπενεκιού.
(θα μου πουν μερικοί όχι και μονομαχία για 800 γιούρια) :biggrin:

Στο κάτω-κάτω, όσοι παλαιοί με θυμούνται, γνωρίζουν ότι δεν φοβάμαι να πω τη γνώμη μου όσο "μακάβρια" και μπορεί να είναι για μερικά ρετάλια οβιδοπροβολείς.
Κλείνοντας με τη θέση σου για το κύρος, σεβασμό κλπ, ποτέ δεν σεβάστηκα μηχανάκια και δεν απαίτησα να με σεβαστούν.
Πριν από χρόνια Έφυγα από περιοδικό γιατί έγραψα τη τραγική αλήθεια για ένα Panasonic και αλλάξαν το άρθρο.
Δεν θα κολώσω τώρα στα γεράματα......

Τώρα αν επιθυμείς να ακούς για την απίστευτη εικόνα του Μπενεκιού και τις μοναδικές αισθησιακές στιγμές που χαρίζει στα οπτικά νεύρα των τυχερών ιδιοκτητών τους όταν προβάλει σε σπατουλαρισμένους τοίχους 4 μέτρων.... μείνε συντονισμένος. :roflmao:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Τέτοια λέγε μου να "ανεβαίνω" και με έχει πάρει από κάτω που τα χρόνια περνάνε σαν νερό..... :cool:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439

Πάντως, προς το παρόν,το μόνο που έχω να πω είναι:
Ευτυχώς που υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον για προβόλια έστω και αυτής της κατηγορίας.Το γαλατικό χωριό αντιστέκεται σθεναρά στη λαίλαπα της τηλεόρασης.

Υ.Γ.Και αυτο το λέει ο συντονιστής της κατηγορίας των TV,όπου θα έπρεπε να με καίει να πηγαίνει τρέχοντας η κατηγορία.Φεύ όμως,την πάτησαν που μου έδωσαν εκεί πόστο.:biggrin:

Reaction score
8.350

η αληθεια ειναι καπου στη μεση.
Βαγγο δεν εχεις αδικο να διαμαρτυρεσαι ως γνησιος φαν της βιντεοπροβολης για την υπερβολικη καλυψη ενος εντρι προβολεα.Απ την αλλη η οικονομικη πραγματικοτητα ειναι γνωστη σε ολους.Αυτο δεν σημαινει οτι ειπε κανεις υπερβολες για τον Μπενεκιου,ουδεις τον εβαλε ψηλοτερα απ οπου ανηκει.Απ την αλλη ,ειναι ενα καλο μηχανακι για τα λεφτα του και οπως ειπωθηκε,ειδικα εμεις οι παλιοι θυμομαστε εποχες που ηθελες ενα καρο λεφτα να παρεις αυτη την εικονα.Γι αυτο καταλαβαινω τη σχετκη γκρινια σου ,αλλα αντικειμενικα,δεν εχεις δικιο να τον αποκαλεις περιπου κονσερβοκουτι γιατι με τη λογικη που εξηγησα ,δεν ειναι.

Reaction score
15.548

οχι και κοπτριτης βρε.......:sneaky:

....δυστυχως Βαγγο αυτα πουλανε τωρα ......

ειναι ενα μηχανακι για καλοκαιρινες θεασεις στην ταρατσα η στο εξοχικο...

πανε οι εποχες που ο κοσμος προσπαθουσε να παρει κατι καλυτερο....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βαγγέλη η κριτική σου είναι άκυρη, άκαιρη και εντελώς άστοχη.
Αν δεν θέλεις να διαβάζεις ένα θέμα δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις. Το site δεν λειτουργεί ούτε για τον Μπενεκιού ούτε για τον Ράνκο, ούτε για σένα ούτε για τον άλλον. Λειτουργεί για όποιον έχει όρεξη και ενδιαφέρον να γράψει. Αυτό είναι το χόμπι, γι αυτό γράφει ο κόσμος. Ούτε θα του πούμε τι θα γράψει ούτε θα του κάνουμε κριτική επειδή είτε τόσα έχει και δίνει είτε γουστάρει αυτά τα προβολάκια έναντι άλλων.

Πραγματικά αναρωτιέμαι πως σου 'ρθε... Αν από την άλλη σε ενοχλεί επαγγελματικά που ακούγεται πολύ ο Μπενεκιού, τι να πω... ας πρόσεχες.

...

Reaction score
171

Προς τον τελευταίο γράφοντα:
Μην ενοχλείσε που αναφέρθηκα για το καμάρι της βιντεοπροβολής με προσβλητικά λόγια.
Αν υπάρχει αγάπη και έρωτας και σε κάποιους δεν αρέσει να διαβάζουν κακά λόγια για τα κινέζικα πλαστικά και τις λάμπες τους, μπορώ να το αντιληφθώ.

Αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι είναι ότι προσβλήθηκες κιόλας.... ε, ε, είναι λίγο τραβηγμένο.
Δεν θα μονομαχήσουμε για τη τιμή του Μπενεκιού.
(θα μου πουν μερικοί όχι και μονομαχία για 800 γιούρια) :biggrin:

Στο κάτω-κάτω, όσοι παλαιοί με θυμούνται, γνωρίζουν ότι δεν φοβάμαι να πω τη γνώμη μου όσο "μακάβρια" και μπορεί να είναι για μερικά ρετάλια οβιδοπροβολείς.
Κλείνοντας με τη θέση σου για το κύρος, σεβασμό κλπ, ποτέ δεν σεβάστηκα μηχανάκια και δεν απαίτησα να με σεβαστούν.
Πριν από χρόνια Έφυγα από περιοδικό γιατί έγραψα τη τραγική αλήθεια για ένα Panasonic και αλλάξαν το άρθρο.
Δεν θα κολώσω τώρα στα γεράματα......

Τώρα αν επιθυμείς να ακούς για την απίστευτη εικόνα του Μπενεκιού και τις μοναδικές αισθησιακές στιγμές που χαρίζει στα οπτικά νεύρα των τυχερών ιδιοκτητών τους όταν προβάλει σε σπατουλαρισμένους τοίχους 4 μέτρων.... μείνε συντονισμένος. :roflmao:
Αλλο πράγμα η έκφραση γνώμης και άποψης και άλλο πράγμα αυτό το "καλλιτέχνημα" που έγραψες. Αλλο ο προφορικός λόγος και άλλο ο γραπτός, ειδικά σε δημόσιο βήμα..
Μεγάλα παιδιά είμαστε, καταλαβαίνω το "πόιντ" σου, αλλά μέχρι εκεί.

Βασικά αν μου δώσεις τα 4.500 € που μου λείπουν, ευχαρίστως θα γράψω τη γνώμη μου για JVC, Sony κλπ. Από τον τρόπο που γράφεις κατατάσσεσαι στους λίγους, είσαι "άπλας" λοιπόν, οπότε καλώς περιφρονείς τα 800 € και συνεπώς, αμήχανα, δεν θα υποβάλλω πρόταση για μονομαχία..

Αυτή είναι η "τραγική αλήθεια".

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Παιδιά ας ηρεμήσουμε. Για να το πούμε πιο απλά, δικαίως το νήμα του benq έχει όσες σελίδες έχει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν οι άλλοι προβολείς τόσες σελίδες.
Αυτό βέβαια δεν είναι σφάλμα του κάθε παιδιού που επιλέγει ή ψάχνει (στις δύσκολες μέρες που ζούμε) να δώσει 800€ κι όχι παραπάνω.
Πέρσι το highlight και best seller ήταν ένας προβολέας που κόστιζε γύρω στα 2 χιλιάρικα (epson). Φέτος ένας προβολέας που κοστίζει 8 κατοστάρικα. Υπάρχει μια φθίνουσα πορεία που δεν περιορίζεται μόνο στην τιμή πώλησης.
Δυστυχώς γίνεται συμβιβασμός στην ποιότητα (κυρίως κατασκευής θα έλεγα). Είπαμε και το χόμπι περνάει την κρίση του.
Επαναλαμβάνω δεν μιλάμε απαραίτητα για αγορά προβολέα, μιλάμε για αγάπη προς την ποιοτική εικόνα. Αυτό το τελευταίο έχει ατονίσει.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.539

Πειράζει που εμένα δεν με χαλάει το ενδιαφέρον για τα προβολικά του 800άρικου; Τόσα έχει ο κόσμος, μ' αυτά πορεύεται. Στην τελική το σπορ είναι καλύτερα να μην περιορίζεται σε λίγους.

Και για να το ποδοσφαιροποιήσω, καλύτερα να παίζεις σε μικρή κατηγορία με βλέψεις στην άνοδο.

Εκείνο που με χαλάει περισσότερο είναι οι ενσκύψαντες αλεξιπτωτιστές στο χώρο των καλιμπρατόρων, που όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν με μηδενικό (ή περίπου) κόστος και θέτουν νέα δεδομένα στον χώρο της προβολής: χρωματιστούς τοίχους αντί οθόνης και μετρήσεις που αντί να προκαλούν γέλιο, θέλουν να πείσουν για το τέλειο του αποτελέσματος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.112
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio