Το Τσιφλικι του Ζαπαντη

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Το Τσιφλικι του Ζαπαντη

Και κάποιοι πώλοι...

Συνεπώς, ΕΠΡΕΠΕ να "χαλαρώσουν"...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.673

Μη πειράξει κανείς τον Άλεξ, θα έχει να κάνει μαζί μου!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Το Τσιφλικι του Ζαπαντη

Μη πειράξει κανείς τον Άλεξ, θα έχει να κάνει μαζί μου!
ΚΟΤΕΣ, ΑΛΛΟΥ οι συντονιστες εχουν αυτα που δεν εχουτε...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Καλά έκανε και πήγε. Και πολύ έκατσε εδώ. Και τί να έκανε εδώ δηλαδή; Εκεί που πήγε έχει απ' όλα, και καναπεδάκια, και τυροπιτάκια, και πιροσκάκια, ε, και στο τέλος του δίνουν του παιδιού κι ένα γιαούρτι για τη χώνεψη.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Απάντηση: Re: Το Τσιφλικι του Ζαπαντη

Πάντως, ανεξαρτήτως αυτού, εγώ λέω να τον μπανάρουμε - κι όχι μόνον αυτόνα, κι όλους του aca. Μου τη δίνουν οι φάτσες τους. Βέβαια, μου τη δίνει και η φάτσα του xfader, αλλά αυτόν δεν μπορούμε να τον μπανάρουμε. Δεν μπορείς να μπανάρεις ένα παιδί που ακούει soul. Τα σωστά παιδιά έχουν πάντα θέση στο avsite. Οι γιαουρτοφάγοι να πάτε στο aca. Ζαπάντη στρίβε! Οι υπόλοιποι να πάτε στο χαζομάγαζο, να μάθετε πώς συνδέουν τα καλώδια ρεύματος!

Σταδιαλασυγχιστηκαπάλι...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Δηλαδη τα μελη του avsite ξερουν να συνδεουν καλωδια ????????
μπουχαχαχαχα .........

Η φαση βαριας απομονωσης συνεχιζεται ..............

Reaction score
8.905

Το Τσιφλικι του Ζαπαντη ειναι ΕΔΩ? ΑΥΤΟ το site?
Φίλε Άλεξ σε ευχαριστώ για το μέιλ... πέθανα... Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τα γέλια...:laugh: :roflmao:

ΥΓ. Εσύ Βετούλη είσαι τσιφλικάς του αλλουνού AV...:whistling: :gotcha:

Reaction score
8.905

Σημερα αργα το βραδυ και μετα απο πολυ καιρο ετυχε να βγω εξω για μπυρες κλπ, με πολυ καλους φιλους. Αυτα λοιπον που σας γραφω ειναι οπως τα αντιλαμβανομαι αυτην την στιγμη που γυρισα στο σπιτι, χωρις την οποιανδηποτε αυτολογοκρισια.
Λιγη ωρα πριν βγω, διαβασα πολλα κειμενα στη σειρα, απο τον Αlex Zapantis, τον οποιον δεν γνωριζω προσωπικα, τα οποια με προβληματισαν, αλλα ομολογω οτι δεν με εξεπληξαν. Σκεψη δομημενη, αιτιολογημενη και πολυ καλη γραφη. Καθε προταση ηταν οσο το δυνατον πιο καλα τεκμηριωμενη απο την πλευρα του, ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Στην ΟΥΣΙΑ των αποψεων του δεν μπορω να υπεισελθω, γιατι θα επρεπε να διαβασω παρα πολλα κειμενα στο AVSITE και δεν ειχα χρονο...
Το πραγμα μυριζε μπαρουτι εδω και 2-3 ημερες και για τον λογο αυτο ειχα γραψει καποιο κειμενο για προσηλωση ολων των συμμετεχοντων σε καποιο ΘΕΜΑ στο ΘΕΜΑ.
Αν θυμαμαι καλα του εγινε καποια επιθεση, μαλλον για αποψεις που "εχει" (;)
εκφρασει σε αλλο φορουμ, οχι επαρκως τεκμηριωμενη ΣΥΜΦΩΝΑ με οσα διαβασα στο φορουμ μας.
Για να καταλαβετε τι θελω να πω: δεν ξερω τι εγινε σε αλλο φορουμ, αλλα στο ACA FORUM δεν ειδα εκ μερους του καποια παρεκτροπη που να δικαιολογει καποια αρχικη ΕΠΙΘΕΣΗ εναντιον του.
Επειδη διεκρινα καθαρη, αντρικια σταση απο μερους του, ασχετα αν και αυτος εκανε ΑΓΡΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ στη συνεχεια ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.......
:hi:Απο εδω!

Reaction score
8.905

Είσαι άρχοντας αυτό έχω να πω... Άντε και επίτιμο μέλος σε βλέπω ... με μέτρικ και ενκόρ! :rolleyes: :laugh:

gonis

Luger
Reaction score
12.454

Φίλε Άλεξ σε ευχαριστώ για το μέιλ... πέθανα... Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τα γέλια...
Γιατι ξοδευεις χωρο στο mailbox?Υπαρχει αντιδοτο στο blanco και εχει ενεργοποιηθει...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Το Τσιφλικι του Ζαπαντη

Καλά έκανε και πήγε. Και πολύ έκατσε εδώ. Και τί να έκανε εδώ δηλαδή; Εκεί που πήγε έχει απ' όλα, και καναπεδάκια, και τυροπιτάκια, και πιροσκάκια, ε, και στο τέλος του δίνουν του παιδιού κι ένα γιαούρτι για τη χώνεψη.

ΤΣΟΥΖΕΙ?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Δεν τσούζει ο Ζαπ ρε, τον έχεις παρεξηγήσει. Είναι πχιο απαλός κι απ' το Τζόνσον'ς μπέιμπυ σαμπού. Μιλάμε για απίστευτες χροιές στα πρίμα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis