The XBMC thread

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.469
Απάντηση: The XBMC thread

XBMC 12.1

• XBMC now supports using OSX’s default output device for audio as well as hardware decoding with Intel GPUs in OSX
  • XBMC no longer hogs audio for Linux and on resume audio will continue to work in Linux
  • Full iPhone 5 resolution is now enabled
  • Volume buttons on Android devices now control Android volume, rather than XBMC volume
  • Volume buttons on OSX devices once again control OSX volume, rather than XBMC volume
  • Player optimization on the Raspberry Pi, including more efficient playback, better subtitle support, and many crash fixes
  • iOS 6 support on the AppleTV 2.
  • XBMC does not crash when listed on the AppleTV top shelf
  • Added support for additional Xbox 360 controller types
  • Broader and more intelligent support for CEC devices
  • Fixed problems with several addons due to broken binary read/write in our python interface
  • Language fixes, including 7 new languages: Albanian, Burmese, Malay, Persian (Iran), Tamil (India), Uzbek, Vietnamese
  • AirPlay fixes, including making discovery of XBMC more reliable on OSX
  • Numerous crashing and stability fixes across all platforms

http://xbmc.org/

Reaction score
6

Γεια σας και από εμένα!

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη (μια και δεν μπόρεσα να διαβάσω και τα 141 post που προηγούντε του δικού μου εδώ). Άρα θα "τολμήσω" να ρωτήσω:
Χρησιμοποιεί κανείς σας το XBMC αλλά σε Raspberry Pi;;;
Ρωτώ μόνο αυτό αρχικά και, αν χρειαστεί, θα ρωτήσω μετά και πιο... συγκεκριμένα πρματάκια!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Reaction score
0

γεια χαρα σε ολους. θα ηθελα και εγω μια βοηθεια. Εχω εγκαταστησει το frodo 12.2 και στο navi-x και icefilms μου βγαζει παντα script error. εχω δοκιμασει τα παντα αλλα αυτο εκει. μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του.

Reaction score
6

εχω δοκιμασει τα παντα αλλα αυτο εκει. μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του.
Πώς το εννοείς αυτό με "τα πάντα";
Π.χ.:
Δοκίμασες να επανεγκαταστήσεις τα συγκεκριμένα πρόσθετα;
Άλλα πρόσθετα που προέρχονται όμως απο την ίδια "πηγή" (fusion), σου δουλεύουν κανονικά;
Από οποιονδήποτε uploader των συγκεκριμένων πρόσθετων και σε οποιαδήποτε ώρα στα βγάζει αυτά τα errors;

Reaction score
2.365

Εχω ενα θεματακι με το xbmc, δεν βλεπει το δικτυο μου. Εχω δοκιμασει πολλες εκδοσεις χωρις αποτελεσμα.

Reaction score
6

Εχω ενα θεματακι με το xbmc, δεν βλεπει το δικτυο μου. Εχω δοκιμασει πολλες εκδοσεις χωρις αποτελεσμα.
Να αλλά σε τι μηχάνημα στημένο το XBMC και με τι τρόπο επικοινωνίας του με το δίκτυό σου; Ενσύρματο (Ethernet) ή ασύρματο (Wireless)
Πώς είναι ρυθμισμένο το XBMC να αποκτά IP; Δυναμικά ή από DHCP και αν είναι από DHCP, στο router σου υπάρχει η απαραίτητη ευχέρεια ενεργοποιημένη και πώς; Με WEP / WAP ή με MAC filtering;

Reaction score
2.365

Συνδεση μεσω ethernet. Εβλεπα κανονικα το δικτυο μου μεχρι που αλλαξα εναν απο τους υπολογιστες μου, δεν εχω κανει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση στο xbmc ειναι ολα default, οπως και στο ρουτερ.

Reaction score
6

Συνδεση μεσω ethernet. Εβλεπα κανονικα το δικτυο μου μεχρι που αλλαξα εναν απο τους υπολογιστες μου, δεν εχω κανει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση στο xbmc ειναι ολα default, οπως και στο ρουτερ.
Έτσι όπως τα λες, αν δεν υπάρχει πρόβλημα συνδέσεων βυσμάτων και καλωδίων (ξεκούμπωτα, χαλασμένα κοκ) κι επειδή οι default ρυθμίσεις του XBMC είναι να ζητάνε διεύθυνση IP από κάποιον DHCP server του δικτύου (ασύρματα ή και ενσύρματα) και προφανώς από αυτόν του router σου, κάνω μια υπόθεση πως, ο καινούριος σου υπολογιστής, για κάποιον ίσως λίγο "ιδιαίτερο" λόγο, με το που μπήκε στο δίκτυό σου, ζήτησε και πήρε την ίδια με του XBMC διεύθυνση IP από το router σου και μάλλον αυτός (ο πρόσθετος υπολογιστής σου), το κάνει με δυναμικό τρόπο δηλαδή με static IP και όχι από τον DHCP server του router σου.
Δες τι παίζει με το θέμα των διευθύνσεων IPs των δικτυακών σου τερματικών γενικότερα (και του μηχανήματος με το XBMC σου). Τι έχουν πάρει και με τι τρόπο το κάνουν, με static ή DHCP. Πρόσεξε να μην υπάρχουν (όχι ταυτόχρονα ανοιχτά τουλάχιστον) τερματικά στο δίκτυό σου με ίδιες μεταξύ τους διευθύνσεις IPs. Αν δεις ότι τελικά υπάρχουν, αποφάσισε τον τρόπο ώστε να αλλάξεις κάποια και να μην υπάρχει τέτοια σύμπτωση.

Reaction score
0

Πώς το εννοείς αυτό με "τα πάντα";
Π.χ.:
Δοκίμασες να επανεγκαταστήσεις τα συγκεκριμένα πρόσθετα;
Άλλα πρόσθετα που προέρχονται όμως απο την ίδια "πηγή" (fusion), σου δουλεύουν κανονικά;
Από οποιονδήποτε uploader των συγκεκριμένων πρόσθετων και σε οποιαδήποτε ώρα στα βγάζει αυτά τα errors;
συγνωμη για την καθηστεριση. απο το fusion μου τρεχει αρκετα αλλα οχι αυτα τα 2 που με ενδιαφερουν (navi+icefilms), εχω κατεβασει αρχεια απο 6 διαφορετικους ιστυοτοπουε αλλα τιποτα. εκανα fresh install xbmc 3-4 φορες αλλα τα ιδια. αλλαξα τοποθεσια στα zip αρχεια γιατι ακουσα οτι υπαρχει θεμα μερικες φορες με τα ελληνικα ονοματα στους users. εσβησα τα παντα απο το κρυφο αρχειο adddata αλλα και παλι τιποτα. δοκιμασα το superrepo αλλα και απο εκει τιποτα...τι αλλο να κανω;

Reaction score
173
Οποιος μπορει να βοηθησει σε ενα προβλημα. Η εκδοση του XBMC ειναι η 13 και τρεχει σε windows 8. To θεμα ειναι πως δε μπορω να παρω ηχο απο την hdmi εξοδο της καρτας πλην αναλογικου ηχου. Ποια ρυθμιση να κανω στο XBMC κια ποια στην καρτα για DTS και DD;;

Reaction score
3
Ενας λογος που παραμενω στη Frodo 12.2 , ειναι οτι στη Gotham 13 , δεν υπαρχουν επιλογες στον ηχο Settings\System\Audio Output.
Ας περιμενουμε τη Gotham release , να ξεκαθαρισει το τοπιο....

Reaction score
173
Ενας λογος που παραμενω στη Frodo 12.2 , ειναι οτι στη Gotham 13 , δεν υπαρχουν επιλογες στον ηχο Settings\System\Audio Output.
Ας περιμενουμε τη Gotham release , να ξεκαθαρισει το τοπιο....

Η Gotham 13 εχει κανονικα επιλογη Audio Output. Και με την Frodo 12.2 το ιδιο προβλημα εχω. Με ολους τους αλλους player λειτουργουν ολα μια χαρα..

Reaction score
3
Για να ειμαι ειλικρινης , δεν μπορω να σου απαντησω , γιατι παιρνω ηχο απο HDMI , αλλα μεσω τηλεορασης.
Σου εγραψα γιατι μεσω Frodo βλεπω οτι υπαρχουν επιλογες ηχου , π.χ DTS-AC3-AAC κλπ
Εκτος εαν ειναι ανενεργες και ειναι μονο για το θεαθειναι ........

Reaction score
6

συγνωμη για την καθηστεριση. απο το fusion μου τρεχει αρκετα αλλα οχι αυτα τα 2 που με ενδιαφερουν (navi+icefilms), εχω κατεβασει αρχεια απο 6 διαφορετικους ιστυοτοπουε αλλα τιποτα. εκανα fresh install xbmc 3-4 φορες αλλα τα ιδια. αλλαξα τοποθεσια στα zip αρχεια γιατι ακουσα οτι υπαρχει θεμα μερικες φορες με τα ελληνικα ονοματα στους users. εσβησα τα παντα απο το κρυφο αρχειο adddata αλλα και παλι τιποτα. δοκιμασα το superrepo αλλα και απο εκει τιποτα...τι αλλο να κανω;
Κοίτα, ίσως και να μην είναι η "ακριβής" απάντηση στο ερώτημά σου αλλά πιστεύω ότι θα σου λύσει διάφορα ζητήματα μαζί.
Να πω μόνο πως τον τελευταίο καιρό, τα διάφορα γύρω από το fusion δείχνουν σα να "παραπαίουν". Ο νέος "παίχτης" στον χώρο πλέον δείχνει να είναι άλλος.
Για να μην πω περισσότερα από εδώ και κουράσω, δες το βίντεο προσεκτικά ειδικά από το 2ο λεπτό του και μετά...

Reaction score
2.001
Ρε πώς γίνεται να εξαφανιστεί η επιλογή movies απο την βασική μπάρα στο confluence skin;
Δεν θυμάμαι να πείραξα κάτι.....

Reaction score
173
Ρε πώς γίνεται να εξαφανιστεί η επιλογή movies απο την βασική μπάρα στο confluence skin;

Αυτο συμβαινει μονο αν δεν του εχεις ορισει καποιο μαπ δισκο απο την επιλογη βιντεο αντ...

Reaction score
2.001
Θα το κοιτάξω.....αλλά του είχα ορίσει δίσκο κανονικά και έβλεπε όλες τις ταινειες κλπ....

Reaction score
9
σιγουρα δεν αποεπελεξες το show movies ?

Reaction score
2.001
;;;; δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.
Θα το κοιτάξω. ..μήπως θυμάσαι σε ποιο μενού είναι;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members