XBMC σε smartphone και απο εκει σε smart tv

Reaction score
0
γεια χαρα σε ολους. εχω κανει εγκατασταση το xbmc σε ενα samsung galaxy s3 και του εχω περασει αρκετα addons. θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει τροπος να streamαρει το κινητο μεσω icefilms για παραδειγμα και να βλεπω την εικονα στην smart tv (lg 55lm760) αλλα ασυρματα. μεσω mini hdmi ειμαι οκ αλλα ελεγα αν υπαρχει τροπος ασυρματα.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Για να γίνει η σύνδεση ασύρματα πρέπει η TV και η συσκευή να υποστηρίζουν Miracast ή WiDi.
To Android υποστηρίζει miracast.

Δες το παρακάτω video, ίσως σε βοηθήσει αρκεί να έχει τέτοια δυνατότητα και το Galaxy S3.

[YOUTUBE]DwvYrv2s9Kk[/YOUTUBE]

Reaction score
0
Απάντηση: XBMC σε smartphone και απο εκει σε smart tv

μεσω dlna βλεπω μονο τα βιντεο και τις φωτο που εχω κανει save ή download στην συσκευη. στο βιντεο τωρα που ειδα η τηλεοραση εχει widi αλλα δεν το βλεπει το κινητο . ο τυπος απο τα settings κανει μετα το display, wireless display, αλλα εμενα το κινητο δεν το γραφει πουθενα αυτο...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Miracast allows certified devices to send mirror images of their screens directly to other displays. There are already dozens of devices on the market that support Miracast technology, either via built-in software (as in Samsung’s Galaxy S3 and Galaxy S4, and many other Android 4.2 powered smartphones)
Μήπως πρέπει να αναβαθμίσεις το λειτουργικό το S3 και της TV;

http://blog.broadcom.com/home-enter...sting-brings-your-content-to-life-video-demo/

Reaction score
0

σε ολα τα βιντεο που ειδα βαζουν μια συσκευη. μηπως χρειαζεται και αυτο για να παιξει... παντως τα εχω αναβαθμησει και τα δυο στο τελευταιο firmware.
το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω htpc και προσπαθω να βρω εναν οικονομικο τροπο να εχω xbmc στην τηλεοραση για streaming και για το add on του lambda που παιζει τις ελληνικες ταινιες (για την γυναικα μου). η τηλεοραση εχει το plex αλλα δεν μπορω να εχω ελληνικους υποτιτλους απο video add ons (icefilms-1channell κλπ).
συνφορουμιτης μου προτεινε το boxee box αλλα κατι ακουσα οτι παυει να εχει υποστηριξη και το αφησα σαν ιδεα. μια αλλη λυση μου ειπαν το ouya αλλα δεν εχω ξανακανει αγορα απο εξωτερικο και εχω μαυρα μεσανυχτα.αν υπαρχει κατι αλλο και εχετε γνωση ευχαριστως να την ακουσω. παντως με το κινητο ειναι ημιμετρα και σιγουρα θα χρειαζεται επιπλεον hardware.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Ψάξε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, δες και στο manual λογικά κάτι θα γράφει

Reaction score
0

δεν λεει τιποτα ρε γαμωτο. στο αλλο κομματι υπαρχει τιποτα που να εχει και xbmc

Reaction score
0

οχι λεω αν υπαρχει κανενα αλλο media player με xbmc...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
βρε δεν ταράζομαι....:tongue:
απλά θα συμβουλέψω τον φίλο μας να μείνει μακριά από Apple :bigboss:

Reaction score
0

χαχαχα! με βλεπω για το ouya... να ειστε καλα ολοι!

Reaction score
1.458

Υπάρχει και το Roku 3 που πάιρνει Plex & XBMC.Θα το βρεις στο Amazon,δεν πουλιέται στην Ελλάδα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead