Ncore nc400 ερωτησεις

Reaction score
6
Καλημέρα

Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και με έρχεται βγάλει από την δύσκολη θέση αρκετές φορές.Νομιζω πως ήρθε και η δικη στιγμή να σας ρωτήσω κάποια πράγματα που αφορούν τους ncore.
Πρώτο : είναι σωστό κάποιος να συνδέσει κατευθείαν τα ηχεία πάνω στην πλακέτα χωρίς μπορνες?
Δεύτερο : είναι σωστό κάποιος να συνδέσει το ρεύμα κατευθείαν στον διακόπτη και μετά το τροφοδοτικο? (χωρίς να βάλει το power connector)

Ευχαριστώ
Χριστόφορος

Reaction score
8.905
Απάντηση: Ncore nc400 ερωτησεις

Εάν εννοείς το καλώδιο ηχείων απευθείας πάνω στην πλακέτα ΝΑΙ, το ίδιο ισχύει και για το καλώδιο ρεύματος.

Reaction score
6

Ευχαριστω πολυ και παλι.
Ακριβώς αυτό. Τα κουτιά θα τα φτιάξω εγώ οπότε τις τρύπες θα τις κάνω όπου θέλω. Σκέφτομαι τα καλώδια των ηχειων να τα περάσω από το επάνω καπάκι κατευθείαν στην πλακέτα.και τα xlr από το πλάι.Τα κουτιά θα είναι 2 300χ100χ48 οπότε ο χορός είναι λίγο περιορισμένος.

Reaction score
8.905

Δεν υπάρχει πρόβλημα, μόνο να προσέξεις να είναι σταθερά τα καλώδια (να μην περιστρέφονται / μπρος πίσω κλπ), ώστε με τι όποιες μετακινήσεις να μην γίνει κάποια ζημιά!

Reaction score
6

Θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα θα πανε καλά και θα υλοποιηθεί η κατασκευή. Ωστόσο έχω ξεκινήσει με τα 2 κουτιά όταν θα είναι έτοιμα θα ανέβασω και φωτός

Reaction score
6

Τους έχω στο μυαλό τους στυπιοθλίπτες για το καλώδιο του ρεύματος.Αλλα σκέφτομαι να φτιάξω κάτι αντίστοιχο και για τα καλώδια των ηχειων έτσι ώστε τα καλώδια να μη σηκώσουν το επάνω καπάκι που θα είναι από πλεξιγκλας και χωρίς βίδες.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.643

...σκέφτομαι να φτιάξω κάτι αντίστοιχο και για τα καλώδια των ηχειων έτσι ώστε τα καλώδια να μη σηκώσουν το επάνω καπάκι που θα είναι από πλεξιγκλας και χωρίς βίδες.
Αυτό νομίζω πως δεν είναι σωστό. Τα καλώδια πρέπει να καταπονούν μηχανικά το κουτί και όχι την πλακέτα.

Y

Yiannis_B

Guest

Είμαι αντίθετος σε plexiglass, ξύλο και πλαστικό όταν πρόκειται για ηλεκτρονικά, και μάλιστα ισχύος.

Με τους class D, ένας λόγος παραπάνω.

http://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_shielding

Και μην χρησιμοποιήσεις κουτί χωρίς γρίλιες εξαερισμού, με 10 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία στο εσωτερικό του κουτιού, διπλασιάζεις την ζωή των πυκνωτών.

http://www.illinoiscapacitor.com/tech-center/life-calculators.aspx

Reaction score
6

Η αλήθεια είναι ότι πολλά από αυτά που σκέφτομαι την στιγμή που θα δεθουν οι πλακέτες μπορεί να αλλάξουν. Προς το παρών σκέψεις και γνώμες πέφτουν στο τραπέζι και σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας. Για την ιστορία τα ηχεία είναι τα ATC SCM40 και θέλω να πιστεύω πως με τους hypex θα τελειώσει το θέμα ενίσχυση.

Y

Yiannis_B

Guest

Αντί να το πιστεύεις, προσπάθησε να τους ακούσεις με τα ηχεία σου. Κάποιο καλό παιδί θα μπορούσε να σου τους δανείσει. :wink:

Το 40ρι το είχα και είναι πολύ ιδιάιτερο ως προς το ματσάρισμα με τα ενισχυτικά.

Reaction score
6

Τα κουτια που έχω φτιάξει είναι από χαλκό και το επάνω καπάκι ειναι μόνο από plexiglass γρίλιες δεν έχω ανοίξει ακόμα. Αλλά πιστεύω πως ο χαλκός θα κάνει καλή δουλειά στην απαγωγή της θερμοκρασίας

Y

Yiannis_B

Guest

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Νομίζω τα 48 χιλ ύψος είναι λίγα :thumbsdown:

Reaction score
3.987

Η αλήθεια είναι ότι πολλά από αυτά που σκέφτομαι την στιγμή που θα δεθουν οι πλακέτες μπορεί να αλλάξουν. Προς το παρών σκέψεις και γνώμες πέφτουν στο τραπέζι και σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας. Για την ιστορία τα ηχεία είναι τα ATC SCM40 και θέλω να πιστεύω πως με τους hypex θα τελειώσει το θέμα ενίσχυση.
Μη πιστεύεις, ρώτα και τον Μη, ο Γιάννης ήδη χτύπησε το καμπανάκι!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Στα λεφτά τους τέλειωσε και παρατέλειωσε .
Άμα πάει 3-5 φορές πάνω έχει καλύτερα .

Reaction score
3.987

Δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα η κουβέντα μας, ο φίλος άλλο ρώτησε,εκεί έξω όμως υπάρχουν πολλές επιλογές.
Απο Yamaha 2000, parasoud μτχ, crimson μτχ, ιce, κλπ, κλπ.

Γιατί να μην ακούσει πρώτα?

Y

Yiannis_B

Guest

Δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα η κουβέντα μας, ο φίλος άλλο ρώτησε,εκεί έξω όμως υπάρχουν πολλές επιλογές.
Απο Yamaha 2000, parasoud μτχ, crimson μτχ, ιce, κλπ, κλπ.

Γιατί να μην ακούσει πρώτα?
O A-S2000 είναι κακό ματσάρισμα για πολλούς λόγους με τα SCM40.

Άκουσέ τα όμως με Parasound A21. Από εξωτερικό θα τον βρεις γύρω στα 2300.

Αν υπάρχουν τα φράγκα, μόνο ο ASR είναι Plug & Play. (από αυτούς που έχω ακούσει)

Στα λεφτά τους τέλειωσε και παρατέλειωσε .
Άμα πάει 3-5 φορές πάνω έχει καλύτερα .
Είσαι ισοπεδωτικός. :tongue:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.341
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades