- Reaction score
- 753
Βγηκαν τα καινουργια Ncore !!!!
Όντως, το Mytek το κάνει το σκάσιμο. Το Grace δεν κάνει παρά ένα 'τσικ'.Το μυτεκ στο κλεισιμο και στο ανοιγμα του κανει ενα σκασιμο .

οχι ρε Γιανναρε...ποτε δεν ακουγεται κατι με την Μετρικ οταν κλεινεις πρωτα τον τελικο και μετα αυτην.....μηπως με τους λαμπατους χρειαζεται λιγο παραπανω χρονο ,να σβησουν δηλαδη οι ανορθωτριες πρωτα και υστερα να κλεισεις???Και η Μετρικ κανει σκασιμο...
(τωρα βεβαια, με το ανωτερο ncore το λαμπατο με την 845 , το νεο, δεν ξερω πως θα παιζει..)
Μιλάμε για όταν είναι ανορθόδοξο το κλείσιμο (τελευταίος ο τελικός).ποτε δεν ακουγεται κατι με την Μετρικ οταν κλεινεις πρωτα τον τελικο και μετα αυτην.
Με αυτόν εδώ τον παίκτη δεν ξέρω τι παίζει.![]()
![]()
Αν απαντάς σε μένα Κώστα, τον ASR τον έβαλα για το καπάκι από plexiglass.Είναι εξαιρετικός. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος από τα nCore. Ίσως τα τελευταία να είναι ελαφρώς καλύτερα. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να τα έβαζα δίπλα - δίπλα...

Μπορεις να βαλεις κατω απο το πλεξιγκλας μια διαφανη λεπτη μεταλικη σιτα.Σήμερα τρυπησα το κουτί για να βάλω τον διακόπτη on/off το βυζμα xlr και τον στυπιοθλίπτη για το καλώδιο του ρεύματος .Οσο για το plexiglass μάλλον δεν θα το βάλω αν και θα ήθελα να φαίνονται οι πλακέτες.Υπαρχει άλλη λύση έτσι ώστε να μη κρύψω τα ηλεκτρονικά μέσα σε ένα άχαρο κουτί?
Μια χαρά είναι και ακόμα καλύτερος ίσωςΕυχαριστώ για την άμεση και απλή εξήγηση στις απορίες μου,να κάνω άλλη μια ερώτηση ? Ο χαλκός είναι απαγορευτικος για την κατασκευή που θέλω να κάνω η όχι.