Ncore nc400 ερωτησεις

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.663
Απάντηση: Ncore nc400 ερωτησεις

Είναι εξαιρετικός. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος από τα nCore. Ίσως τα τελευταία να είναι ελαφρώς καλύτερα. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να τα έβαζα δίπλα - δίπλα...

Reaction score
5.737
Re: Απάντηση: Ncore nc400 ερωτησεις

Το μυτεκ στο κλεισιμο και στο ανοιγμα του κανει ενα σκασιμο .
Όντως, το Mytek το κάνει το σκάσιμο. Το Grace δεν κάνει παρά ένα 'τσικ'.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.566
Και η Μετρικ κανει σκασιμο...

(τωρα βεβαια, με το ανωτερο ncore το λαμπατο με την 845 , το νεο, δεν ξερω πως θα παιζει..)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Re: Ncore nc400 ερωτησεις

Και η Μετρικ κανει σκασιμο...

(τωρα βεβαια, με το ανωτερο ncore το λαμπατο με την 845 , το νεο, δεν ξερω πως θα παιζει..)
οχι ρε Γιανναρε...ποτε δεν ακουγεται κατι με την Μετρικ οταν κλεινεις πρωτα τον τελικο και μετα αυτην.....μηπως με τους λαμπατους χρειαζεται λιγο παραπανω χρονο ,να σβησουν δηλαδη οι ανορθωτριες πρωτα και υστερα να κλεισεις???

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.628

Ντουπ δυνατό με τη μέτρικ, χαλαρό τσικ με το dac202.

Reaction score
5.737
Re: Απάντηση: Re: Ncore nc400 ερωτησεις

ποτε δεν ακουγεται κατι με την Μετρικ οταν κλεινεις πρωτα τον τελικο και μετα αυτην.
Μιλάμε για όταν είναι ανορθόδοξο το κλείσιμο (τελευταίος ο τελικός).

Reaction score
6

Οπως και να έχει θα βάλω και πάνω καπάκι από χαλκό.Θελω να πιστεύω πως την άλλη εβδομάδα θα τα τελειώσω τα κουτιά και θα σας ανεβασω φωτογραφίες για να μου πείτε την γνώμη σας.

Y

Yiannis_B

Guest

Με αυτόν εδώ τον παίκτη δεν ξέρω τι παίζει.

Είναι εξαιρετικός. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος από τα nCore. Ίσως τα τελευταία να είναι ελαφρώς καλύτερα. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να τα έβαζα δίπλα - δίπλα...
Αν απαντάς σε μένα Κώστα, τον ASR τον έβαλα για το καπάκι από plexiglass. :wink:

Kαι πράγματι είναι εξαιρετικός.

Reaction score
753
Re: Απάντηση: Ncore nc400 ερωτησεις

Σήμερα τρυπησα το κουτί για να βάλω τον διακόπτη on/off το βυζμα xlr και τον στυπιοθλίπτη για το καλώδιο του ρεύματος .Οσο για το plexiglass μάλλον δεν θα το βάλω αν και θα ήθελα να φαίνονται οι πλακέτες.Υπαρχει άλλη λύση έτσι ώστε να μη κρύψω τα ηλεκτρονικά μέσα σε ένα άχαρο κουτί?
Μπορεις να βαλεις κατω απο το πλεξιγκλας μια διαφανη λεπτη μεταλικη σιτα.

Reaction score
6

Για να μαθαίνουμε κιόλας για πιο λόγο δεν κάνει το πλεξιγκλας μόνο του ?
Τι προβλήματα θα δημιουργήσει?Η ASR γιατί δεν έχει πρόβλημα?

Reaction score
753
Μπορεί να δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές στα κοντινά μηχανήματα, λόγο του εσωτερικού ταλαντωτή που έχουν μόνο οι class D ενισχυτές.
Γι αυτο κανονικά πρέπει να είναι μέσα σε μεταλλικό κουτί.

Μπορείς όμως να δοκιμάσεις και με σκέτο πλεξιγκλας και βλέπεις.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.663

Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές πρέπει να πληρούν εκτός των άλλων και κάποιες προδιαγραφές ως προς τη μέγιστη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που επιτρέπεται να εκπέμπουν, των συσκευών ήχου συμπεριλαμβανομένων, για δύο λόγους. Για να μην επιβαρύνουν την υγεία και να μην επηρεάζουν σημαντικά άλλες, γειτονικές συσκευές. Σε πλείστες των περιπτώσεων, το συγκεκριμένο θέμα αφορά εναλλασσόμενα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, δηλαδή πεδία που προέρχονται από εναλλασσόμενο ρεύμα (και όχι συνεχές).

Η ποσότητα αυτής της ηλεκτρομαγμητικής μόλυνσης εξαρτάται από την ένταση του πεδίου, τη συχνότητα του εναλλασσομένου ρεύματος που τη δημιουργεί, καθώς και την απόσταση από την πηγή. Ένας γραμμικός ενισχυτής ήχου όπως αυτός ο ASR δημιουργεί πεδία σχετικά χαμηλής συχνότητας, μέχρι 20KHz, αλλά και πάλι, δεν θα περάσει τις σχετικές δοκιμασίες ασφαλείας με κάλυμμα από plexiglas, το οποίο φοράει μόνο για λόγους marketing, ενώ δεν λείπουν και περιπτώσεις ιδιοκτητών που τον χρησιμοποιύν έτσι. Αντιθέτως, ένας διακοπτικός ενισχυτής όπως ο nCore λειτουργεί τελείως διαφορετικά, καθώς διαμορφώνει ένα υψίσυχνο παλμό, που είναι πλέον ραδιοσυχνότητα, και στη συνέχεια τον αποδιαμορφώνει για να δώσει ό,τι απομείνει στο ηχείο, και γι' αυτό είναι συσκευή που μολύνει ηλεκτρομαγνητικά πολύ περισσότερο από έναν γραμμικό ενισχυτή. Αυτή η μόλυνση είναι διεθνώς γνωστή ως dirty electricity.

Γι' αυτό, πλείστες όσες συσκευές hi-fi είναι πλήρως καλυμμένες με αγώγιμο υλικό, συνήθως αλουμίνιο ή χάλυβα, που επιτρέπει τη διέλευση ελάχιστης ποσότητας ακτινοβολίας προς το εξωτερικό τους περιβάλλον.

Reaction score
467

sorry που καταχρωμαι το νημα, απλα για να μην ανοιγω αλλο, ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τροφοδοτικο smps +-60 εως 70 βολτ, μινιμουμ 300watt αλλα hypex αλλα φθηνοτερο?.. θελω να οδηγησω με τον φθηνοτερο τροπο αυτο http://www.ebay.com/itm/321091569136?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Reaction score
6

Ευχαριστώ για την άμεση και απλή εξήγηση στις απορίες μου,να κάνω άλλη μια ερώτηση ? Ο χαλκός είναι απαγορευτικος για την κατασκευή που θέλω να κάνω η όχι.

Reaction score
1.847

Τι εννοείς με το «απαγορευτικός»; Κοστολογιακά όχι.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Ευχαριστώ για την άμεση και απλή εξήγηση στις απορίες μου,να κάνω άλλη μια ερώτηση ? Ο χαλκός είναι απαγορευτικος για την κατασκευή που θέλω να κάνω η όχι.
Μια χαρά είναι και ακόμα καλύτερος ίσως

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.407
Members
38.698
Νεότερο μέλος