gonis
Luger
- Reaction score
- 12.505
Αυτα γραφεις και παιρνει τα like ο Ανεμελος...Βεζολομαζωματα βαζελοσκορπισματα![]()
Αυτα γραφεις και παιρνει τα like ο Ανεμελος...Βεζολομαζωματα βαζελοσκορπισματα![]()
... Επειδή το ψάχνω αρκετά με την ακουστική συμπεριφορά του συστήματος χώρος / ηχεία / θέση ακρόασης βλέπω τόσα πολλά προβλήματα στις μετρήσεις που η ενασχόληση με τα καλώδια μου φαίνεται εκτός τόπου και χρόνου - για το δικό μου τουλάχιστον επίπεδο. Κατά την ταπεινή μου μάλιστα γνώμη και βλέποντας και διάφορα συστήματα σε φωτογραφίες είναι τόσο άτσαλα χωροθετημένα που αποκλείεται να ακούγονται φλατ. Και ακόμα περισσότερο όταν κανείς ιδιοκτήτης δεν έχει καταφύγει σε ακουστικές μετρήσεις. Από τα καλώδια αποφασίσανε να αρχίσουνε το ψάξιμο;
Το όλο θέμα το παραλληλίζω σαν να αγοράσω ένα σπορ αυτοκίνητο – να οδηγώ καθημερινά μποτιλιαρισμένος στην κίνηση και να αποφασίσω να κάνω ρυθμίσεις στα εκατοστά κλίσης της αεροτομής, για να παρατηρήσω αν θα επιτύχω μεγαλύτερη ταχύτητα.
Στο τελευταιο blind test που καναμε, ειχα ποσοστο επιτυχιας 100%, μαλιστα καταλαβα και τις 2 φορες ολα τα καλωδια ρευματος που αλλαζαν και μαλιστα ονομαστικα.
Ειδες αν εισαι γαβρος εχεις ανοιχτα μυαλα - αυτια - ματια ............
Ωραία κουβέντα ανοίξατε αλλά μάλλον δε βγάζει (ως συνήθως) πουθενά!Παραμύθια της Χαλιμάς. Επειδή είσαι ψηλός μπορούσες και έβλεπες πάνω από την κουρτίνα.
Αν είσαι γαύρος ξέρεις από ... στημένα.
![]()
Προσοχή μονάχα μη μπλεχτούν τίποτα...σκούπες με τα καλώδια.Ο Ανεμελ παιρνει λαικ και εγω κουπες και καλωδια ..............
Δεν πειράζει που είσαι Ολυμπιακός, μικρό το κακό. Εξάλλου κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι έχουμε τα κουσούρια μας!... Ολυμπιακάρα και πάσης Ελλάδος λέω εγώ
...
Παρ' όλα αυτά τα όμορφα... διαβάστε το "χαμένο" τεστάκι - τυφλό σαν "τυφλόμυγα"!
...
Μόνο ένας έπεσε έξω, που ως γνωστόν είναι κουφός αλλά και ...ομιλητικός! (γι αυτό έπεσε σε ζόνγκ!)
Όλα τα υπόλοιπα παιδιά έπεσαν μέσα απόλυτα, καθώς πρόσεχαν τι άκουσαν.
Έχουμε κάνει και σε αυτό τεστ.... και δεν υπήρχαν διαφωνίες εκει... σας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα?Belden και 6 αυγά Τουρκίας. Τα καλύτερα καλώδια είναι τα malaperda, χοντρά και ικανού μήκους.![]()
Μην που πεις οτι εισαι και εσυ βαζελα, μορφωμενος ανθρωπος, θα με πληγωσεις .....Προσοχή μονάχα μη μπλεχτούν τίποτα...σκούπες με τα καλώδια.![]()
Όπως ότι σταματούσε η ακρόαση για να αλλαχτούν τα καλώδια, ότι δεν υπήρχε κουρτίνα μπροστά στο rack, ή ότι οι "διαγωνιζώμενοι" μιλούσαν μεταξύ τους.
Ούτε εγώ πουλάω κάτι. Μόνο τρέλα καμιά φορά, αν έχω σφίξει τίποτε καψούλια!![]()