ενισχυτης για dali zensor 7

Reaction score
3
o χωρος ειναι 35 τετραγωνικα .(20 τμ χωρος ακροασης αλλα συνορευει και η κουζινα)
θα προτιμουσα κατι με ρυθμιστικα balance κτλ...
ειναι καλη λυση ο nad 356;
η μηπως yamaha as1000;;
xtz kai roksan ειμαι σιγουρος πως θα προταθουν αλλα δειλα νομιζω οτι θα αποφασισω κατι με ρυθμιστικα...
μηπως κατι σε marantz ;;
θα εκτιμουσα πολυ αποψεις που εχουν προκυψει υστερα απο ακροαση συγκεκριμενου συνδιασμου.

thanks

Reaction score
3
Σκεφτεσαι για καινουργιο η μεταχειρισμενο ενισχυτη?
Θα προτεινα να δεις Νad/Yamaha. Πολυ καλες επιλογες και οι δυο!
μαλλον κανουργιο.
αυτη την στιγμη παιζουν με rotel rb1070 και παθητικο προενισχυτη.
ενω τα οδηγει καλα ο rotel,υπαρχει λιγο περιορισμος στο μπασο συμφωνα με τα δικα μου γουστα...

Reaction score
5.891
Διωξε τον παθητικο προ..
Και εγω οταν ειχα τον Rb-1070 δοκιμασα καποια στιγμη εναν παθητικο αλλα δεν.....
Μολις εβαλα τον παθητικο ο τελικος εχασε τον τσαμπουκα του.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Με XTZ τα εχει φιλος και ειναι μια χαρα. Κοιτα και κανα Xindak στις προσφορες του αντιπροσωπου. ;) O 356 ειναι επίσης καλη λυση στα χρηματα του, με καλο ηχο και οδηγηση, Marantz γενικα υστερουν σε drive σε σχεση με αυτους που αναφεραμε. Αν βρεις και καποιον καλο προενισχυτη ισως να ναι επισης κινηση προς τη σωστη κατευθυνση.

Reaction score
3
λοιπον, εχει παρθει η αποφαση για ολοκληρωμενο, οποτε προενισχυτης no!!
οικονομικα με βολευει παρα πολυ η περιπτωση του nad και να κοιταξω μετα για καποιο ξεχωριστο dac.
o xtz θα ηταν πολυ καλη περιπτωση λογω του ενσωματωμενου dac, αλλα με αποθαρυνουν καποια review που μιλανε για πολυ αυστηρο χαρακτηρα(σφικτο) στο χαμηλο και φοβαμαι οτι ηχητικα θα μοιαζει στον rotel.
γενικα θα ηθελα καποιο ενισχυτη γεναιωδορο στο πεδιο του χαμηλου!
θεμα μπουμαρισματος στο χωρο μου δεν παιζει..
την yamaha να την αφησουμε εξω απο το παιχιδι;;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
λοιπον, εχει παρθει η αποφαση για ολοκληρωμενο, οποτε προενισχυτης no!!
οικονομικα με βολευει παρα πολυ η περιπτωση του nad και να κοιταξω μετα για καποιο ξεχωριστο dac.
o xtz θα ηταν πολυ καλη περιπτωση λογω του ενσωματωμενου dac, αλλα με αποθαρυνουν καποια review που μιλανε για πολυ αυστηρο χαρακτηρα(σφικτο) στο χαμηλο και φοβαμαι οτι ηχητικα θα μοιαζει στον rotel.
γενικα θα ηθελα καποιο ενισχυτη γεναιωδορο στο πεδιο του χαμηλου!
θεμα μπουμαρισματος στο χωρο μου δεν παιζει..
την yamaha να την αφησουμε εξω απο το παιχιδι;;
Ο ΧΤΖ ειναι πολυ ικανος χαμηλα, το μονο "θεμα" του ειναι πως ειναι λιγο "σκληρος" μεσουψηλα και υψηλα και εκει ειναι που μοιαζει με Rotel. Mε Xindak θα χεις πιο ισορροπημενο αποτελεσμα και πιο καλη χροια μεσαια και ψηλα και το χαμηλο ειναι τεραστιο λογω αναδρασης. Αν αλλαξεις και λαμπιτσες με NOS, εκει πας σε ηχο αλλης κατηγοριας μιας και ο ενισχυτης επωφελειται σε ανελπιστο βαθμο απο τετοια αλλαγη. Ο 356ΒΕΕ ειναι επισης πολυ καλος στο χαμηλο και δε θα σου λειψει τιποτα μιας και απο ισχυ ειναι μετρημενος απ το hifichoice αν θυμαμαι καλα, στα 2χ115 βατ περιπου. Τον A-S1000 δεν τον ανεφερα γιατι θεωρω οτι δεν εχει κατι παραπανω απο τους αλλους 3 οι οποιοι ειναι και σε χαμηλοτερη τιμη. Βεβαια υπαρχουν και αλλες παραμετροι στην επιλογη οπως ειναι τα ρυθμιστικα και η αισθητικη , οποτε δεν χανεις τιποτα να τον ακουσεις, αν σ'αρεσει ο χαρακτηρας του μπορει να ειναι αυτος που θα καταληξεις.

Last edited:

Reaction score
3
Ο ΧΤΖ ειναι πολυ ικανος χαμηλα, το μονο "θεμα" του ειναι πως ειναι λιγο "σκληρος" μεσουψηλα και υψηλα και εκει ειναι που μοιαζει με Rotel. Mε Xindak θα χεις πιο πιο ισορροπημενο αποτελεσμα και πιο καλη χροια μεσαια και ψηλα και το χαμηλο ειναι τεραστιο λογω αναδρασης. Αν αλλαξεις και λαμπιτσες με NOS, εκει πας σε ηχο αλλης κατηγοριας μιας και ο ενισχυτης επωφελειται σε ανελπιστο βαθμο απο τετοια αλλαγη. Ο 356ΒΕΕ ειναι επισης πολυ καλος στο χαμηλο και δε θα σου λειψει τιποτα μιας και απο ισχυ ειναι μετρημενος απ το hifichoice αν θυμαμαι καλα, στα 2χ115 βατ περιπου. Τον A-S1000 δεν τον ανεφερα γιατι θεωρω οτι δεν εχει κατι παραπανω απο τους αλλους 3 οι οποιοι ειναι και σε χαμηλοτερη τιμη. Βεβαια υπαρχουν και αλλες παραμετροι στην επιλογη οπως ειναι τα ρυθμιστικα και η αισθητικη , οποτε δεν χανεις τιποτα να τον ακουσεις, αν σ'αρεσει ο χαρακτηρας του μπορει να ειναι αυτος που θα καταληξεις.
κατατοπιστικοτατος οπως παντα !!
Σας ευχομαι καλο τριήμερο και απο τρίτη αρχίζει το "βασανο¨ της επιλογής.

Reaction score
3
απο χτες λοιπον, ο nad 356 συνοδευει τα dali.
οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες.
το κεντρικο χαρακτηριστικο ειναι οτι παιζει πολυ καλα και σε χαμηλη ενταση.Σε σχεση με τον rotel εχει πιο γεματο χαμηλο αλλα ισως λιγοτερη παρουσια στα πριμα. Ο rotel εχει πιο γρηγορο και σφικτο χαμηλο αλλα ο nad ειναι πιο γλυκος και ευχαριστος σε φωνες -πνευστα-βιολια.
Το σημειο στο οποιο πραγματικα υπερτερει ο rotel ειναι η χροια της ηλεκτρικης κιθαρας.
γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο τις πρωτες ακροασεις !

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ !

΅

Reaction score
14
καλησπερα.επαναφερω το θεμα γιατι θα ηθελα την βοηθεια σας.
με ενδιαφερουν και εμενα τα Dali zensor 7 με ενισχυτη nad. βεβαια εχουν βγει τα καινουργια μοντελα οπως ο c368 με dac. Ειναι καλή επιλογή?
Επισης ο xtz ταιριαζει που εχω διαβασει καποια σχολια αλλα αυτην την στιγμη δεν τον βρισκω καπου διαθεσιμο.(αν υπαρχει ενημερωστε με)
και κατι που δεν εχει σχεση με τα παραπανω.Με ενδιαφερουν λογω μπατζετ και τα ενεργα zensor 5AX γιατι με τον αλλο συνδυασμο ξεφευγω λιγο στην τιμη.Ποια η αποψη σας? Παιζουν σαν τα 5αρια με ξεχωριστο ενισχυτη ή χειροτερα? Θα με καλυψουν?
Ολα τα παραπανω προοριζονται για σαλονι περιπου 28τ.μ και μουσικη house,electro και ελληνικα, εντεχνο.
Ευχαριστω

Reaction score
5.891

Reaction score
14
πολυ καλη περιπτωση ο X-I75. Μου αρεσαν πολυ τα χαρακτηριστικα του με usb-dac, bluetooth και εξοδο για sub.Και το ποιο βασικο σε αρκετα καλη τιμη. Πιστευεις με τα zenzor 7 θα παιζει ικανοποιητικα γιατι να τον ακουσω δυσκολα γιατι ειμαι απο επαρχια.
ο x-i90 ειανι ποιο παλιο μοντελο γιατι εχει μικρη διαφορα με τον 75?

Reaction score
1.064
απο χτες λοιπον, ο nad 356 συνοδευει τα dali.
οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες.
το κεντρικο χαρακτηριστικο ειναι οτι παιζει πολυ καλα και σε χαμηλη ενταση.Σε σχεση με τον rotel εχει πιο γεματο χαμηλο αλλα ισως λιγοτερη παρουσια στα πριμα. Ο rotel εχει πιο γρηγορο και σφικτο χαμηλο αλλα ο nad ειναι πιο γλυκος και ευχαριστος σε φωνες -πνευστα-βιολια.
Το σημειο στο οποιο πραγματικα υπερτερει ο rotel ειναι η χροια της ηλεκτρικης κιθαρας.
γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο τις πρωτες ακροασεις !

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ !

΅
Καλο ακουστο το συστημα σου ! Τον Nad τον ακουσες πρωτα? Αν ναι σε ποιο καταστημα πηγες ? Αν εχεις καποιες πληροφοριεσ και χρονο στειλε μ ενα pm

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.069
Members
38.525