Gojakla
Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
- Reaction score
- 7.494
...
Ειπα ! , οτι δεν ασχολουμε με καλωδια ρευματος , μονο με φιλτρα , τωρα εαν καποιοι κανουν ενα καλωδιο ρευματος εξαρτημα και δεν σου το λενε και εσυ νομιζεις οτι ειναι σκετο καλωδιο ειναι αααλλο θεμα !Ευχαριστω για το μαθημα, μαλλον δεν ξερω....!!!!
Βεβαια απο εσενα που ξερεις, θα περιμενα εστω μια πειραματικη σου τοποθετηση και οχι ενα 'εαν δεν πιστευω'...
αν δεν βλεπεις το Υ μην περιμενεις νακουσεις καλωδια ρευματοςΤι να το κάνεις τοχωρίς εικόνα ;
Είναι σαν το άβαταρ σου που το Y δεν διαβάζεται![]()
Mπορει να βλεπει με τ'αυτια.αν δεν βλεπεις το Υ μην περιμενεις νακουσεις καλωδια ρευματος![]()
Μα δεν θα αποδείξει η επιστήμη ότι δεν είναι ελέφαντας διότι αν μπει σε αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να σταματήσει πάσης φύσης σοβαρή έρευνα και ν'αρχίσουν ν'ασχολούνται με το αν αρέσει στη "Μαρίκα" ο κεφτές με με μαϊντανό μαζεμενο με υγρασία περιβάλλοντος Χ & Ψ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου αντίστοιχα.Αξιον μονο αναφορας και περιεργειας (και γι αυτο και μονο εγραψα) ειναι το οτι ενω αυτος ο πλανητης εχει τοσους επιστημονες κανεις ποτε δεν απεδειξε μαθηματικα οτι αυτοι που κατασκευαζουν αυτα τα καλωδια μας πουλανε φουμαρα και πρεπει να μην τους πιστευει ο κοσμος.
Εμεις αρκουμαστε μονο στο να τους κατηγορουμε ως ""απατεωνες"" μεγαλοστομα, οπως και αυτους που ακουν διαφορες κ.λ.π... νομιζοντας οτι ειναι αρκετο.
Aπο καλωδια ρευματος την ακουει;;;;[παρε και συ εναΤην καλημέρα μου σε όλους και σε όλες... καταρχήν μόλις επέστρεψα από το Ηράκλειο Κρήτης... η εκδρομή περιελάμβανε και μια ακροασούλα... βρέθηκα (όχι τυχαία) σε ένα χώρο φτιαγμένο-ψαγμένο-μετρημένο στην “τρίχα”, όπως λέμε τούμπανο. Αυτό το υπερσύστημα που είναι και ότι καλύτερο έχω ακούσει στην ζωή μου... ακούει σε οποιαδήποτε αλλαγή... από αποσβεστικά μέχρι και ότι βάλει ο νου σας...![]()
Την καλημέρα μου σε όλους και σε όλες... καταρχήν μόλις επέστρεψα από το Ηράκλειο Κρήτης... η εκδρομή περιελάμβανε και μια ακροασούλα... βρέθηκα (όχι τυχαία) σε ένα χώρο φτιαγμένο-ψαγμένο-μετρημένο στην “τρίχα”, όπως λέμε τούμπανο. Αυτό το υπερσύστημα που είναι και ότι καλύτερο έχω ακούσει στην ζωή μου... ακούει σε οποιαδήποτε αλλαγή... από αποσβεστικά μέχρι και ότι βάλει ο νου σας...![]()