Eλα να τσακωθούμε ντάρλινγκ....

Reaction score
1.685
Γιατι κανενα φιλτρο δεν μπορει να δωσει τις διαφορες στον ηχο που θα δωσει ενα 'σωστο' καλωδιο ρευματος.
Ακομη και μετα απο το καλυτερο φιλτρο το καλωδιο θα εξακολουθει να δινει διαφορες και μαλιστα ακουστες.

Για να δωσω κι εγω ενα παραδειγμα (μεσα απο παρα πολλα) θα πω πως πριν απο πολλα χρονια πειραματιζομουν με ενα 'περιεργο' καλωδιο ηχειων το VDH The WIND. Αυτο το καλωδιο πουλιεται με τους αγωγους ανεξαρτητους ανα πολο, εχει εναν πολυ ιδιαιτερο ηχο και ενα ιδιωμα, οσο περισσοτερο προσπαθεις να συστρεψεις τους αγωγους μεταξυ τους τοσο μειωνει τον 'αερα' στο ανω ακρο του φασματος.
Δοκιμασα να το χρησιμοποιησω σαν ρευματος (λογω της μεγαλης διατομης του), οχι μονο λοιπον πηρα τον ιδιο ηχο με αυτον που γνωριζα ως ηχειων, αλλα διατηρησε και την συμπεριφορα του κατα το ιδιωμα της συστροφης - και επαναλαμβανω ως ρευματος....

Μην σκεφτεις οτι υπηρχε καποιο θεμα στην ηλεκτρικη εγκατασταση κ.λ.π, διοτι σε αυτο τον τομεα ειδικα η φροντιδα μου αγγιζει τα ορια της σχιζοφρενους τελειοτητας.

Για τους Μ/Σ τροφοδοσιας οντως μπορουμε να μιλαμε για πολλες σελιδες, και δεν ειναι αυτο το θεμα μας.

Last edited:

Reaction score
488
"""""Γιατι κανενα φιλτρο δεν μπορει να δωσει τις διαφορες στον ηχο που θα δωσει ενα 'σωστο' καλωδιο ρευματος.
Ακομη και μετα απο το καλυτερο φιλτρο το καλωδιο θα εξακολουθει να δινει διαφορες και μαλιστα ακουστες."""""

Με συγχωρεις αλλα αυτο δειχνει οτι δεν ξερεις και δεν εχεις ασχοληθει καθολου με φιλτρα .
Και που το επλεξες , παλι δεν καταλαβες τι εκανες , εκανες ενα mini mini AC φιλτρο , χαχαχα , ο ηχος ειναι αγριο σπορ η παραμικρη λεπτομερεια παιζει ρολο .

Reaction score
1.685
Ευχαριστω για το μαθημα, μαλλον δεν ξερω....!!!! ;)

Βεβαια απο εσενα που ξερεις, θα περιμενα εστω μια πειραματικη σου τοποθετηση και οχι ενα 'εαν δεν πιστευω'...

Reaction score
488
Ευχαριστω για το μαθημα, μαλλον δεν ξερω....!!!! ;)

Βεβαια απο εσενα που ξερεις, θα περιμενα εστω μια πειραματικη σου τοποθετηση και οχι ενα 'εαν δεν πιστευω'...
Ειπα ! , οτι δεν ασχολουμε με καλωδια ρευματος , μονο με φιλτρα , τωρα εαν καποιοι κανουν ενα καλωδιο ρευματος εξαρτημα και δεν σου το λενε και εσυ νομιζεις οτι ειναι σκετο καλωδιο ειναι αααλλο θεμα ! ;) .

Reaction score
1.685
Φιλε μου ασε τι νομιζω εγω και τι ο καθενας.....με τα 'νομισματα' δεν δημιουργουμε κανονες.

Εαν δεν δεχτουμε οτι υπαρχει και γκριζος τονος στην παλετα, καθε κουβεντα ειναι εντελως ατοπη.

αυτα !

Reaction score
488
Αφου δεν με καταλαβαινεις , δεν χρειαζεται να εκνευριστουμε , θα βγει κερδισμενος ο τιτλος του νηματος , Λυπαμαι !! .

Reaction score
1.685
Δεν εχω τιποτα μαζι σου και κακως η κουβεντα κατεληξε σε chat μεταξυ μας.
Επισης, αδιαφορο εαν εγω σε καταλαβαινω η οχι, νομιζω οτι το νημα δεν εχει αυτο ως θεμα...

Αξιον μονο αναφορας και περιεργειας (και γι αυτο και μονο εγραψα) ειναι το οτι ενω αυτος ο πλανητης εχει τοσους επιστημονες κανεις ποτε δεν απεδειξε μαθηματικα οτι αυτοι που κατασκευαζουν αυτα τα καλωδια μας πουλανε φουμαρα και πρεπει να μην τους πιστευει ο κοσμος.
Εμεις αρκουμαστε μονο στο να τους κατηγορουμε ως ""απατεωνες"" μεγαλοστομα, οπως και αυτους που ακουν διαφορες κ.λ.π... νομιζοντας οτι ειναι αρκετο.
Ξεχναμε οτι ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει, να κανει οτι νομιζει, να ακουει οπως ξερει και να σπαταλα οσα εχει η τσεπη του.........

Το θεμα του νηματος ειναι αρχαιο, τοσο αρχαιο οσο και τα καλωδια γενικως - και παντα καταληγει στο ιδιο τελος.........σφαγη μεταξυ των υποστηρικτων και των "κουφων"....

Χωρις κερδος 'κερ@τα' λοπον ....καλυτερα μια :drinks:

Reaction score
488
Καταρχας εγω προσωπικα δεν κατηγορησα κανεναν κατασκευαστη καλωδιων απατεωνα , ουτε το επαιξα επιστημονας , αλλα το ιδιο ισχυει και για σενα που με τις γνωσεις σου πανω σε ενα θεμα ειτε λιγες ειτε πολλες:errwhat: την λες με αυτον τον πονηρα υβριστικο τροπο ( Χωρις κερδος 'κερ@τα' λοπον ....καλυτερα μια :drinks: ) στους αλλους και υποστηριζεις την γνωμη σου μεχρι το τελος , δεν εχω να πω τιποτα αλλο , μπραβο σου .

Last edited:

Reaction score
8.905
Την καλημέρα μου σε όλους και σε όλες... καταρχήν μόλις επέστρεψα από το Ηράκλειο Κρήτης... η εκδρομή περιελάμβανε και μια ακροασούλα... βρέθηκα (όχι τυχαία) σε ένα χώρο φτιαγμένο-ψαγμένο-μετρημένο στην “τρίχα”, όπως λέμε τούμπανο. Αυτό το υπερσύστημα που είναι και ότι καλύτερο έχω ακούσει στην ζωή μου... ακούει σε οποιαδήποτε αλλαγή... από αποσβεστικά μέχρι και ότι βάλει ο νου σας...:fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou:

Reaction score
150
Αξιον μονο αναφορας και περιεργειας (και γι αυτο και μονο εγραψα) ειναι το οτι ενω αυτος ο πλανητης εχει τοσους επιστημονες κανεις ποτε δεν απεδειξε μαθηματικα οτι αυτοι που κατασκευαζουν αυτα τα καλωδια μας πουλανε φουμαρα και πρεπει να μην τους πιστευει ο κοσμος.
Εμεις αρκουμαστε μονο στο να τους κατηγορουμε ως ""απατεωνες"" μεγαλοστομα, οπως και αυτους που ακουν διαφορες κ.λ.π... νομιζοντας οτι ειναι αρκετο.
Μα δεν θα αποδείξει η επιστήμη ότι δεν είναι ελέφαντας διότι αν μπει σε αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να σταματήσει πάσης φύσης σοβαρή έρευνα και ν'αρχίσουν ν'ασχολούνται με το αν αρέσει στη "Μαρίκα" ο κεφτές με με μαϊντανό μαζεμενο με υγρασία περιβάλλοντος Χ & Ψ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Meanwhile, in Papar-land (εκ του papar-εος) κανένας καλωδιάς δεν έχει ποτέ συντάξει ένα paper άξιο δημοσίευσης σε επιστημονικό έντυπο που να αποδυκνείει τα φούμαρα τα οποία ισχυρίζεται.

Είναι τόσο εύκολο να τους κράζεις ελλείψει αποδείξεων των ισχυρισμών τους που δεν χρειάζεται να έχεις ασχοληθεί καν με το Hi-Fi. Ελάχιστα να γνωρίζει κάποιος από έρευνα μέσω ακαδημαΪκής δραστηριότητας αρκεί για να καταλάβει πόσο αβάσιμη είναι η επιχειρηματολογία τους. Επιπλέον, επί των θέματων "placebo" και γενικά του τρόπου που αντιλαμβάνεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος οπτικοακουστική πληροφορία καθώς και το πόσο εύκολο είναι να επηρρεαστεί από μυριάδες εξωγενών παραγόντων με αποτέλεσμα την αλλοίωση της αντίληψης των χαρακτηριστικών της υπόστασης του προς εξέταση αντικειμένου, υπάρχουν πολλές και σοβαρές έρευνες.

Αν υπήρχε σοβαρός λόγος κατασκευής ειδικών καλωδίων τα οποία όντως επιδρούσαν θετικά στο τελικό αποτέλεσμα τότε αυτά δεν θα τα κατασκεύαζαν "περίπτερα και φασονατζήδες" αλλά μεγάλες εταιρείες με R&D και με νορμαλ τιμές. Δεν μπορεί να υπάρχουν καλώδια των $50 (και πολύ καλά τεχνικά) σε μηχανήματα εκατομμυρίων τα οποία μετράνε άψογα και από την άλλη να βλέπεις καλώδια που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ τα 2 μέτρα και μόνο το 0,0005% των χρηστών (γιατί τόσοι) είναι να πιστεύουν ότι έχουν κάποια επίδραση στο τελικό αποτέλεσμα. Οι ίδιοι δε όπως αναφέρει και ο Anemelos εκμηδενίζονται υπό συνθήκες παντελούς έλλειψης οπτικής πληροφορίας ή γνώσης της "μάρκας" υπό εξέταση την κάθε στιγμή μιας δοκιμής. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν τι θα πει σωστή δοκιμή οι περισσότεροι ούτε και μπορούν να διεξάγουν μια σωστή σε οικιακό περιβάλλον.

Εγώ προτείνω σε όσους έχουν ακριβά καλώδια, τώρα που έρχονται Χριστούγεννα, να τα βγάλουν από τα συστήματα τους, να τους κολλήσουν LEDs (λευκά ή πολύχρωμα-:punish:) και να τα στολίσουν στο δένδρο ή κάπου που να φαίνονται μπας και βγάλουν τα λεφτά τους.:party:

Reaction score
1.788
Την καλημέρα μου σε όλους και σε όλες... καταρχήν μόλις επέστρεψα από το Ηράκλειο Κρήτης... η εκδρομή περιελάμβανε και μια ακροασούλα... βρέθηκα (όχι τυχαία) σε ένα χώρο φτιαγμένο-ψαγμένο-μετρημένο στην “τρίχα”, όπως λέμε τούμπανο. Αυτό το υπερσύστημα που είναι και ότι καλύτερο έχω ακούσει στην ζωή μου... ακούει σε οποιαδήποτε αλλαγή... από αποσβεστικά μέχρι και ότι βάλει ο νου σας...:fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou:
Aπο καλωδια ρευματος την ακουει;;;;[παρε και συ ενα:fuckyou:]

Reaction score
3.341

Καλημέρα ΜΗ καλώς ήλθες ....:welcome:
τελικά τον έπεισες και έβαλε HITACHI ο άνθρωπος ???? :D:D:D
φωτορεπορταζ υπάρχει ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads