- Reaction score
- 488
Για σενα που σου Βαλανε το καλωδιο στην πριζα και εμοιαζε με μικρο βοα
, η Placebo σε γλυτωσε απο τον "πονο" και τωρα δεν κλαις τα λεφτα σου και δεν σκεφτεσαι οτι το καλωδιο μπορει να εισχωρησε στον ποποα
!!!

Να απαντησω εγω, αλλαξα καλωδιο ρευματος στον προβολεα και καθαρισε η εικονα.Καλά! Ας κάνω κι εγώ ένα κοντριμπγιούσιον στη συζήτηση. Ακούσατε κανένα καλό προβολέα προσφάτως;![]()
Πες και για τον δονητή...Να απαντησω εγω, αλλαξα καλωδιο ρευματος στον προβολεα και καθαρισε η εικονα.
Το ιδιο εκανα και στην ψηστιερα και οι μπριζολες γινονται πιο γρηγορα.
Στην τοστιερα δεν παρατηρησα καμμια δια-φορα.
O πιο σίγουρος δρόμος για το στήσιμο ενός anal-υτικού συστήματος...Για σενα που σου Βαλανε το καλωδιο στην πριζα και εμοιαζε με μικρο βοα, η Placebo σε γλυτωσε απο τον "πονο" και τωρα δεν κλαις τα λεφτα σου και δεν σκεφτεσαι οτι το καλωδιο μπορει να εισχωρησε στον ποποα
!!!
Να πάρεις Τρικαλινό 4μηνης ωρίμανσης...Να απαντησω εγω, αλλαξα καλωδιο ρευματος στον προβολεα και καθαρισε η εικονα.
Το ιδιο εκανα και στην ψηστιερα και οι μπριζολες γινονται πιο γρηγορα.
Στην τοστιερα δεν παρατηρησα καμμια δια-φορα.
Νομίζω πως το θεμα "καλώδιο ρεύματος τοστιερας και τυρί για τοστ" έχει ήδη διερευνηθεί αρκετά..Να πάρεις Τρικαλινό 4μηνης ωρίμανσης...![]()
Ναι, αλλά:Νομίζω ότι αυτό το σχόλιο
τράβηξε χειρόφρενο στη συζήτηση. Απομυθοποίησε τις δοξασίες ορισμένων με καταλυτικό τρόπο.we failed to hear any differences between an assortment of generic power cords and Nordost Valhalla
Συνεπώς, μπορεί κάλλιστα η Nordost να ισχυριστεί ότι το ρεύμα είχε ήδη καθαριστεί-βελτιωθεί-γυαλιστεί-κλπ, γι' αυτό το καλώδιο δεν ακούστηκε διαφορετικό.long-term loan of the ExactPower Power Regulator made it possible to adequately power the Parasounds
...θα μας κλ@σει τ' @ρχίδια...Ε ρε και γυρισει ο Μη και αρχισει να μιλαει για καλωδια ρευματος,ηλεκτρολογικους πινακες ,στηριξεις συσκευων και αλλα πολλα, θα ξανα γινει η μαχη της Κρητης....