Παρουσίαση Συστήματος

Status
Not open for further replies.
Reaction score
512
οκ πολυ ανοργανωτο και αψηχολογητο με βρισκω παραπανω τι κριμα,
Για να καταληξω καπου, αξιολογησα το setup μου και θα αραξω 4.1
Παρακατω τα Hitachi απο ενα mini ως sourround και τα κυριως με το sub και τις πηγες μου. Sorry. olo αλαζω γνωμες τι θα γινει...
2013-11-07 14.30.24.jpg
2013-11-07 14.36.15.jpg
2013-11-07 14.35.15.jpg

Reaction score
512
LEFT - RIGHT 0.0 db , sourround +6.5 , sub +1 ,
οποτε φιλοι μου με 6.5 db max στο 3.5 ειχα παραμορφωση. Επεσα στο 2.5 και οκ νορμαλ . Λεω εγω τωρα +3.5 db = 60watt με οριο τα 120watt δεδομενης της συνθετης αντιστασης , τυπικα 6ωμ αρα το φτωχαδακι μου εχει οριο τα 50 watt στα κυριως και 35 watt στα sourround. Φανταζομαι τα r.m.s. του sub να παιζουν 80...watt , 100watt ας πουμε. Συνολο 265 καθαρα απαραμορφωτα watt .
πριν υπηρχε κεντρικο και B speakers ψηλα απο το οπτικο μου παιδιο που setup δεν κρατησε λογο συγχυσης. Να φανταστω τοτε να επιανα 400 απαραμορφοτα watt ασχετα αν στα τυπικα προσωντα του ενισχυτη μου rated power (0.1 disortion) αναλογικα με τα ωμ απο 800 watt εως 1100 watt. :smg:

Reaction score
30.456
οκ πολυ ανοργανωτο και αψηχολογητο με βρισκω παραπανω τι κριμα,
Για να καταληξω καπου, αξιολογησα το setup μου και θα αραξω 4.1
Παρακατω τα Hitachi απο ενα mini ως sourround και τα κυριως με το sub και τις πηγες μου. Sorry. olo αλαζω γνωμες τι θα γινει... View attachment 28602 View attachment 28603 View attachment 28604
Hitachi????????????

Reaction score
512
φουλ δύναμη :D
ξεκιναμε με χαμηλες εντασεις. Εχω την δυνατοτητα να δωσω και ενταση (δυναμη) Χωρις απωλιες αυτο ειναι μεγαλο advantge των σημερινων μηχανηματων. Το δικο μου χαρακτηριζεται απο διαυγεια τοποθετηση ακριβεια και ογκο , η ποιοτητα ειναι υπερβολικη για τα δεδομενα μου και οτι ηξερα μεχρι τωρα.

Reaction score
512
Hitachi????????????
κουλο. η τεχνολογια ειναι μερα με την νυχτα αν θελουμε να μιλαμε για υψυλη πιστοτητα μεταξυ diamond και του hitachi και ως προς την ποιοτητα υλικων . Κλεινω τα μπροστα και ακουω μονο sourround στεκονται ισα ισα εχουν φτωχο ηχο. Τωρα πως εγω ακουω και τα 4 σε ιδανικα επιπεδα μαλλλον το ενα συμπληρωνει το αλλο. Η κατασταση ειναι ακρως απολαυστικη και δεν θελω να πειραξω τιποτα. εστω και αν μου κοστισει μια αναβαθμιση 90-180ε δεν το τολμω. Απολυτος? Εγωιστης? Δεν θελω να ρισκαρω.

Reaction score
30.456
Hitachi????????????
κουλο. η τεχνολογια ειναι μερα με την νυχτα αν θελουμε να μιλαμε για υψυλη πιστοτητα μεταξυ diamond και του hitachi και ως προς την ποιοτητα υλικων . Κλεινω τα μπροστα και ακουω μονο sourround στεκονται ισα ισα εχουν φτωχο ηχο. Τωρα πως εγω ακουω και τα 4 σε ιδανικα επιπεδα μαλλλον το ενα συμπληρωνει το αλλο. Η κατασταση ειναι ακρως απολαυστικη και δεν θελω να πειραξω τιποτα. εστω και αν μου κοστισει μια αναβαθμιση 90-180ε δεν το τολμω. Απολυτος? Εγωιστης? Δεν θελω να ρισκαρω.
Βρε για να το λες έτσι θα είναι,δεν το συζητώ..απλά το ηχείο στη φωτο είναι Technics...

Reaction score
512
απλα το mini που του δημευσα τα ηχεια ηταν καλο φετες και εχει καποια τυπικη ποιοτητα. Ισως ετσι να εξηγειται
(60watt rms οριο αντοχης του ηχειου) για το μεγεθος του το βρισκω απροσμενο και περιφεριακο ειναι δεν θα ζητησει περισσοτερα

Reaction score
512
Διευκρινηση: 30 watt rms . Επισεις γραφει 60 music power πραγμα που μου ανεφερε ο συνεργατης μου αλλα δεν ξερει και ειπα 60 πλην των 30 watt που ειναι το κανονικο του και εγινε παρεξηγηση. Τι παρασυρμος τα μουσικα και αλλα ονοματα που βαζουν οι εταιριες για να πουλησουν και εντυπωσιασουν του αγοραστες (που δεν γνωριζουν)
Τελικα δεν πιστευω να το (τα) καψω αν ηταν θα ειχε συμβει , παιζω ψηλα αλλα με κρατην και οριο

Reaction score
512
Google translator;
Τον ειχα για καλύτερο...
ε μαλιστα συμφωνω
το softwear δεν μπορει να διακρινει αν η λεξη που του βαζεις ποια απο τις δυο τρεις ενοιες που εχει....

Reaction score
1.391
ξεκιναμε με χαμηλες εντασεις. Εχω την δυνατοτητα να δωσω και ενταση (δυναμη) Χωρις απωλιες αυτο ειναι μεγαλο advantge των σημερινων μηχανηματων. Το δικο μου χαρακτηριζεται απο διαυγεια τοποθετηση ακριβεια και ογκο , η ποιοτητα ειναι υπερβολικη για τα δεδομενα μου και οτι ηξερα μεχρι τωρα.
καλησπερα!
να ρωτησω αν εχεις καποια σχεση με τον βασιλη ντανα τον ριβιουερ;

ωραιοτο συστημα, κουκλα τα ηχειακια

Reaction score
512
Καλησπερα σου. Δανας Παναγιωτης. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια τα εκτιμω. ειχα σχεση με την αεροπορια επαγγελματικα αλλα τωρα αλλαξα ενδιαφεροντα. Στα ηλεκτρονικα ειμαι καλος και ενθουσιωδης απο μικρος. Οσο για τον χωρο μας εχω λιγη πειρα , περισσοτερο προσωπικη.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
προεδρε , καναμε καμμια αναβαθμιση ?
χωσαμε τιποτα στο συστημα

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306