Eλα να τσακωθούμε ντάρλινγκ....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.612
Ήθελα να ήξερα ποιος έδωσε άδεια στον Ανέμελο να κυκλοφορεί και να γράφει στα του ήχου δρώμενα... :laugh:
Είναι κολλητός του Αρβανιτάκη.:p

Reaction score
1.844
... Δεδομένου ότι η επαναληψιμότητα χωλαίνει υπό συνθήκες διπλά τυφλής δοκιμής,η παραδοχή ότι ο εν λόγω ρόλος είναι πρωταγωνιστικός,θα ισοδυναμούσε μ'έναν κατά φαντασίαν ασθενή που θα πέθαινε ικανοποιημένος μιά και θα επιβεβαιωνόταν επιτέλους πως έπασχε από κάτι.Η ικανοποίηση όμως αντικειμενικά θα είχε αμελητέα σημασία έναντι του ιδίου του θανάτου.;)
Να δω αν κατάλαβα, θα το πω με δικά μου λόγια.

Υπό συνθήκες διπλά τυφλής δοκιμής η επιτυχής εξακρίβωση του κάθε καλωδίου είναι ανεπαρκέστατη (*).
Επομένως ενδεχόμενη παραδοχή ότι η ταυτότητά του καλωδίου είναι σημαντική για το αποτέλεσμα της αναπαραγωγής μουσικής στερείται λογικού υπόβαθρου.

Ακόμα πιο απλά.

Αν κάποιος πληρώσει ακριβά ένα χαϊεντάδικο καλώδιο ρεύματος καλά κάνει γιατί δεν ζήτησε δανεικά από κανέναν.
Σε ενδεχόμενη τυφλή δοκιμή όμως δεν θα μπορέσει (*) να το διαχωρίσει από ένα κοινό καλώδιο.

Τότε - χωρίς καμιά περαιτέρω συζήτηση το φελέκι μου μέσα - αποδεικνύεται περίτρανα ότι τσάμπα εκταμίευσε το παραπανίσιο απαιτούμενο ποσό. Και εσφαλμένα νομίζει ότι ακούει διαφορές με το ακριβό καλώδιο. Δεν τις ακούει!

(*)
Αυτό απέδειξαν όσες δοκιμασίες έγιναν σε περιβάλλον πραγματικά τυφλό. Ότι το σύνολο των ακροατών δεν καταλαβαίνουν διαφορές. Και πραγματικά τυφλό είναι όταν δεν σηκώνεται κάποιος να αλλάξει καλώδια.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
πω πω κουραστηκα. :headbang:
Ποιος ειπε ότι ο εν λόγω ρόλος είναι πρωταγωνιστικός?
Όσοι δεν καταλαβαίνουν διαφορές στα καλώδια (ακόμα και του ρεύματος) ή φταίει το σύστημα τους ή τα αυτιά τους. Τέλος. !!!!!!!!
Είναι ν'απορεί κανείς πώς ταξινομούνται στο νου σου οι διαφορές που αντιλαμβάνεσαι στα καλώδια ρεύματος εάν κουράζεσαι τόσο...εύκολα.:sneaky:Εκτός και αν ανασκευάζεις την πρότερή σου γνώμη,τουλάχιστον ως προς τα καλώδια ρεύματος...

Reaction score
1.844
Και βέβαια ισχύει. Μόνο που αυτοί είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα. Γιατί δεν έχουν χρυσοπληρώσει κάτι που δεν τους χρειάζεται.

Reaction score
752
Είναι ν'απορεί κανείς πώς ταξινομούνται στο νου σου οι διαφορές που αντιλαμβάνεσαι στα καλώδια ρεύματος εάν κουράζεσαι τόσο...εύκολα.:sneaky:Εκτός και αν ανασκευάζεις την πρότερή σου γνώμη,τουλάχιστον ως προς τα καλώδια ρεύματος...
Κατσε να σου την ανασκευασω:

Όσοι δεν καταλαβαίνουν μικρες διαφορές στα καλώδια (ακόμα και του ρεύματος) ή φταίει το σύστημα τους ή τα αυτιά τους ή δεν ειναι hiendαδες.
Τέλος. !!!!!!!!

ενταξει τωρα ?

Last edited:

Reaction score
488
Εαν αυτη η καλωδιαρα ( ποστ #211 ) ειναι σκετο καλωδιο ( πραγμα δυσκολο ) τοτε ειναι καθαρα θεμα placebo , εαν ειναι προχωρημενο καλωδιο ( IMHO ειναι ) τοτε σιγουρα θα εχουμε διαφορες .

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Κατσε να σου την ανασκευασω:

Όσοι δεν καταλαβαίνουν μικρες διαφορές στα καλώδια (ακόμα και του ρεύματος) ή φταίει το σύστημα τους ή τα αυτιά τους ή δεν ειναι hiendαδες.
Τέλος. !!!!!!!!

ενταξει τωρα ?
Αυτό είναι ανακατασκευή...
τι είναι το φελέκι, το φελέκι μου μέσα?o_O
Όσοι δεν καταλαβαίνουν (...) ειναι hiendαδες.
Τέλος. !!!!!!!!
Και αυτό είναι...ανασκευή (της ανακατασκευής).:sneaky:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
τι είναι το φελέκι, το φελέκι μου μέσα?o_O
φελέκι < τουρκική felek (τύχη) < αραβική falak فلك (από την αραμαϊκή, pelekā)

Ουσιαστικό
φελέκι ουδέτερο

• (οικείο) στη έκφραση γαμώ το φελέκι μου και άλλες παρόμοιες: (άσχημη) τύχη του ομιλητή

Reaction score
488
Ασχετο , το φελεκι προερχεται απο την αραβικη λεξη φαλακ ( ο τονος στο φα ) , που σημαινει αστρα η επιστημη των αστρων δλδ αστρολογια .

Reaction score
1.844
Όλες αυτές οι έννοιες συνδέονται. Από τη μελέτη των άστρων προκύπτει η τύχη και από αυτή το μοιραίο, το πεπρωμένο.

Στην προκειμένη περίπτωση, αφού πρώτος το χρησιμοποίησα, το φελέκι μου μέσα σημαίνει, πως τα κατάφερα ο δύσμοιρος να προσπαθώ να αποδείξω σε χαϊεντάδες το προφανές. :roflmao:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Υπερβολές...αυτή η καλωδιοταινία ψαρώνει, αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για placebo effect...ή όντως κάνει δουλειά..:rolleyes:

Στο επίμαχο σημείο είναι η είσοδος του cd ?:confused:

Reaction score
488
"""Όλες αυτές οι έννοιες συνδέονται. Από τη μελέτη των άστρων προκύπτει η τύχη και από αυτή το μοιραίο, το πεπρωμένο."""
σιγουρα ! εκει το αποδιδω και εγω .

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Η πρώτη χρήσιμη πληροφορία μετά από 240 ποστ .
Θα ξανακοιτάξω στα 480 ποστ :sneaky:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis