- Reaction score
- 488
Ε βαλε κανενα like ντε
.

Πως σου φανηκε λοιπον η ανακατασκευη?Αυτό είναι ανακατασκευή...
Και αυτό είναι...ανασκευή (της ανακατασκευής).![]()
Εγω κανω οτι μπορω, βλεπειςΑυτό το θέμα τρέχει εδώ και τέσσερις ημέρες, κι ακόμα να πλακωθείτε στ' αλήθεια. Έχω αρχίσει να απελπίζομαι...
Πράγματι χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση. Ας προετοιμαστώ.Αυτό το θέμα τρέχει εδώ και τέσσερις ημέρες, κι ακόμα να πλακωθείτε στ' αλήθεια. Έχω αρχίσει να απελπίζομαι...
Απονενοημένη...Πως σου φανηκε λοιπον η ανακατασκευη?Συμφωνουμε οτι τα καλωδια ρευματος κανουν μικρες διαφορουλες ? Μικρες, μικρουλες. Ναι ή οχι ?
...Γιατί δεν το παραδέχεσαι δημοσίως;
...
ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙοΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ ΜΕ ΒΟΥΛΑ........ΑΜΑν ΠΓΙΑ!!!!!!
Οι ΄΄συνεννοημένοι΄΄ έχουν ηθικό χρέος ν'αντιμετωπίζουν με κατανόηση τους... ΄΄απονενοημένους΄΄.Αυτό το θέμα τρέχει εδώ και τέσσερις ημέρες, κι ακόμα να πλακωθείτε στ' αλήθεια. Έχω αρχίσει να απελπίζομαι...
θες να πεις οτι υπαρχει παραγκα!;;;;;;;;;;;;;Απονενοημένη...
Οι συνεννοημένοι έχουν ηθικό χρέος ν'αντιμετωπίζουν με κατανόηση τους...απονενοημένους.
΄΄Παράγκες΄΄ υπάρχουν εκεί όπου βασιλεύει η...συγκατάβαση αντί της αλληλοκατανόησης.θες να πεις οτι υπαρχει παραγκα!;;;;;;;;;;;;;![]()
Οι ΄΄συνεννοημένοι΄΄ έχουν ηθικό χρέος ν'αντιμετωπίζουν με κατανόηση τους... ΄΄απονενοημένους΄΄.
Σε μια παράγκα που ξέρω.... φιλοξενεί κότες μέσα....θες να πεις οτι υπαρχει παραγκα!
Ρε συ Μπουτια ασε να πεσει και κατι κατω!!!!΄΄Παράγκες΄΄ υπάρχουν εκεί όπου βασιλεύει η...συγκατάβαση αντί της αλληλοκατανόησης.![]()
Η πλάκα είναι πως σε περίπτωση διενέργειας θεότυφλου τεστ οι πλέον αποτυχημένοι είναι οι χαϊεντάδες. Εξηγώ πάραυτα τους λόγους.
Η ιστορία γράφεται απ' τους παρόντες. Όποιος απουσιάζει από τις "προφορικές εξετάσεις" παίρνει βαθμολογία μηδέν. Οι χαϊεντάδες το λοιπόν, μόλις πληροφορηθούν ότι δεν έχει επιλεκτική πληροφόρηση για κανένα, σιγά μην πατήσουν το ποδάρι τους στο "εξεταστικό κέντρο". Ούτε από τη γειτονιά. Άμα πληροφορηθούν ειδικά ότι στον προθάλαμο στους υποψήφιους ακροατές γιατρός ΩΡΛ θα βγάλει ακουόγραμμα, ούτε από τη συνοικία.
Παράλληλα, όσοι τυχόν ξεγελαστούν και προσέλθουν κινδυνεύουν, όχι μόνο να μην ξεχωρίσουν το παραμικρό περισσότερο από τους "κουφούς". Αλλά κάτι πολύ χειρότερο. Δεδομένο είναι πως ο τίτλος τιμής χαϊεντάς απαιτεί ορισμένα χλμ στο κοντέρ. Οπότε η συνήθης χαϊεντο-ηλικία είναι από πενηντάρα μέχρι γεροντάρα. Αν οι "κουφοί" τύχει να είναι 15-20 χρόνια νεώτεροι, ελλοχεύει ο κίνδυνος τα "εκπαιδευμένα αυτιά" να χάνουν 3-0 πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο.
![]()