- Reaction score
- 107.630
Είναι κολλητός του Αρβανιτάκη.Ήθελα να ήξερα ποιος έδωσε άδεια στον Ανέμελο να κυκλοφορεί και να γράφει στα του ήχου δρώμενα...![]()
Είναι κολλητός του Αρβανιτάκη.Ήθελα να ήξερα ποιος έδωσε άδεια στον Ανέμελο να κυκλοφορεί και να γράφει στα του ήχου δρώμενα...![]()
Να δω αν κατάλαβα, θα το πω με δικά μου λόγια.... Δεδομένου ότι η επαναληψιμότητα χωλαίνει υπό συνθήκες διπλά τυφλής δοκιμής,η παραδοχή ότι ο εν λόγω ρόλος είναι πρωταγωνιστικός,θα ισοδυναμούσε μ'έναν κατά φαντασίαν ασθενή που θα πέθαινε ικανοποιημένος μιά και θα επιβεβαιωνόταν επιτέλους πως έπασχε από κάτι.Η ικανοποίηση όμως αντικειμενικά θα είχε αμελητέα σημασία έναντι του ιδίου του θανάτου.![]()
πω πω κουραστηκα.
Ποιος ειπε ότι ο εν λόγω ρόλος είναι πρωταγωνιστικός?
Είναι ν'απορεί κανείς πώς ταξινομούνται στο νου σου οι διαφορές που αντιλαμβάνεσαι στα καλώδια ρεύματος εάν κουράζεσαι τόσο...εύκολα.Όσοι δεν καταλαβαίνουν διαφορές στα καλώδια (ακόμα και του ρεύματος) ή φταίει το σύστημα τους ή τα αυτιά τους. Τέλος. !!!!!!!!
Κατσε να σου την ανασκευασω:Είναι ν'απορεί κανείς πώς ταξινομούνται στο νου σου οι διαφορές που αντιλαμβάνεσαι στα καλώδια ρεύματος εάν κουράζεσαι τόσο...εύκολα.Εκτός και αν ανασκευάζεις την πρότερή σου γνώμη,τουλάχιστον ως προς τα καλώδια ρεύματος...
Ριζικό, μοίρα.τι είναι το φελέκι, το φελέκι μου μέσα?![]()
Αυτό είναι ανακατασκευή...Κατσε να σου την ανασκευασω:
Όσοι δεν καταλαβαίνουν μικρες διαφορές στα καλώδια (ακόμα και του ρεύματος) ή φταίει το σύστημα τους ή τα αυτιά τους ή δεν ειναι hiendαδες.
Τέλος. !!!!!!!!
ενταξει τωρα ?
τι είναι το φελέκι, το φελέκι μου μέσα?![]()
Και αυτό είναι...ανασκευή (της ανακατασκευής).Όσοι δεν καταλαβαίνουν (...) ειναι hiendαδες.
Τέλος. !!!!!!!!
Παρτη πορτα και φυγε!Επειδή μιλάτε συνέχεια για τυφλή δοκιμή και αηδίες... κουφή δοκιμή έχει δοκιμαστεί ποτέ?![]()
Λείπει μόνο το...΄΄ντάρλινγκ΄΄ γιά να υπενθυμίζει τη γνωστή κωμωδία του Δαλιανίδη.
φελέκι < τουρκική felek (τύχη) < αραβική falak فلك (από την αραμαϊκή, pelekā)τι είναι το φελέκι, το φελέκι μου μέσα?![]()
Στο επίμαχο σημείο είναι η είσοδος του cd ?Υπερβολές...αυτή η καλωδιοταινία ψαρώνει, αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για placebo effect...ή όντως κάνει δουλειά..
![]()