COLORI εξοπλισμος αναβατη

Reaction score
5.685
Αυτό δεν είναι τίποτα. Εδώ το αμάξι δεν βγάζει ένας φίλος ούτε καν σε ψιλοβρόχι για να μη λερωθεί.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430
Αυτό δεν είναι τίποτα. Εδώ το αμάξι δεν βγάζει ένας φίλος ούτε καν σε ψιλοβρόχι για να μη λερωθεί.
Το εχω δει το εργο και εδω,αστα!

Reaction score
0
Έχω εδώ και χρόνια ενα Rev´ιτ,
τίμιο μπουφάν με 2 μεμβρανες(αδιάβροχη,εσωθερμικη) αλλα στη δυνατη βροχή πάντα αδιάβροχο απο πάνω!ειδαλως επένδυσε σε gore-tex με ότι αυτό συνεπάγεται!

Reaction score
5.935
Εχθες το απογευμα πηγα σε μεγαλο γνωστο καταστημα stock στην Π.Ραλλη,να παρω ενα ζευγαρι μποτες μηχανης για μενα,και ενα μπουφαν της αδερφης μου.

Επιασα την συζητηση με το αφεντικο,πολυ εξυπηρετικος,οπως και οι πωλητες εκει,και του ειπα τι επαθα.
Χαμογελασε,και η απαντηση του ηταν.......εχε στην μπαγκαζιερα και ενα αδιαβροχο στην μεγαλη νεροποντη να βαζεις απο επανω.

ryk

Reaction score
925
Χαμογελασε,και η απαντηση του ηταν.......εχε στην μπαγκαζιερα και ενα αδιαβροχο στην μεγαλη νεροποντη να βαζεις απο επανω.
Γεγονός είναι ότι χρειάζεται (τώρα τελευταία το εφαρμόζω και γω - όσο και να το βαριέμαι). Και να μην παπαριάζει το μπουφάν (έστω και αδιάβροχο), οπότε μετά κρυώνεις και για να μην τρως τα βρωμόνερα. Plus ότι το αδιάβροχο έχει αντιανεμικές ιδιότητες.
:drinks:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430
Και να σταματησει η βροχη τρως το ψεκασμα απο τα οχηματα,λασπονερα κτλ.αντε καθαρισε το γ@ματο μπουφαν
GORE-TEX® :whistling:

Reaction score
169
Ρίξ τε μια ματιά και στα Alpinestars. Έχω εδώ και 4-5 χρόνια ένα της σειράς Air Flo όχι αδιάβροχο υφασμάτινο, και στις βροχές μπάζει μόνο από τις ραφές. Και καθάρισμα συχνό στο καθαριστήριο. ΟΚ αν έχει νεροποντή βρέχεται και το #@$@ μου αλλά γι αυτό έχω από την αρχή κάτω από το σελάκι και ένα πλαστικό αδιάβροχο.

Πάντως για τέτοιες δουλειές και αν είχα τα χρήματα, θα σκεφτόμουν κάτι σε δέρμα.

Reaction score
5.935
Εχθες που πηγα στο κατασημα που σας ειπα γινοταν χαμος απο εμπορευμα επωνυμο.
Στις μποτες Alpinestars που δοκιμασα 2 μοντελα δεν εφαρμοζαν σωστα στο ποδι μου.
Δοκιμασα και τις DAINESE και ηταν οι ποιο ανετες και εκατσαν καλα στο ποδι μου.,οπου και αγορασα φυσικα.
http://www.megastockbazaar.gr/product.asp?catid=552

Τελικα ειναι αναλογα την φορμα της καθε εταιριας. Η αδερφη μου δοκιμασε 6-7 μπουφαν και αυτο που ηταν τελειο επανω της ηταν ενα bering,και ενα dainese.

Reaction score
313
Πάντα, μα πάντα, έχουμε μαζί και ένα αδιάβροχο.
Ένας επιπλέον λόγος για αυτό είναι και το...βάρος!
Τόσο τα συνθετικά, όσο και τα δερμάτινα ρούχα, όσο αδιάβροχα κι αν είναι,
ακόμα κι αν είναι 100% και δεν εισχωρήσει έστω και μία σταγόνα νερού,
δεν απωθούν το νερό από επάνω τους τόσο καλά όσο ένα "ταπεινό" αδιάβροχο,
με αποτέλεσμα να...βαραίνουν και να γινόμαστε (έστω και λίγο) πιο δυσκίνητοι...;)

Έχω μαζί μου αδιάβροχα (σακάκι και παντελόνι) από πολυεστέρα, με εσωτερική φόδρα.
Ο πολυεστέρας είναι περισσότερο διαπνέον (σε λογικά πλαίσια - για αδιάβροχο μιλάμε) από το απλό νάιλον, ενώ η φόδρα βοηθά (λιγάκι) και με το κρύο!

Reaction score
169
Η Alpinestars φτιάχνει τέλεια γάντια.
+1

Έχω τα SP2 επίσης 4-5 χρόνια για βροχές και ταξιδάκια και είναι σαν καινούρια.

Για κάθε μέρα και καλό καιρό έχω κάτι άλλα τους φτηνιάρικα υφασμάτινα που αερίζονται, αλλά εκείνα καθε 2-3 χρόνια θέλουν αλλαγή και με βροχή απλά δεν παγώνει το χέρι απ τον αέρα...

Για μπότες προσωπικά δε με βόλεψε τίποτα επειδή έχω χοντρή γάμπα, οπότε κατέληξα σε μποτάκι αεριζόμενο. Δε θυμάμαι μάρκα, αλλά σε μοτοσυκλετιστικά φόρουμ το πρότειναν πολύ.

Reaction score
5.685
Δοκιμασα και τις DAINESE και ηταν οι ποιο ανετες και εκατσαν καλα στο ποδι μου
...
Η αδερφη μου δοκιμασε 6-7 μπουφαν και αυτο που ηταν τελειο επανω της ηταν ενα bering,και ενα dainese.
Πώς τα καταφέρνει αυτή η Dainese, κι εγώ ό,τι φοράω από αυτήν τη εταιρία, μπουφάν/κράνος/γάντια, όλα σαν να τα έφτιαξαν για μένα νιώθω.

ryk

Reaction score
925
Καλό είναι να σταθούμε στο αδιάβροχο παντελόνι, καθώς το από πάνω (μπουφάν, σακάκι κτλ.) δεν μπάζει εύκολα από τις ραφές.
Αυτό που θα μπάσει είναι συνήθως το παντελόνι από τις ραφές και ο λόγος είναι αν το ζορίσουμε στο φόρεμα. Όπως μου έλεγε και ένας φίλος: έχεις δει γυναίκα να φοράει καλσόν; με την ίδια προσοχή θα φοράς και συ το αδιάβροχο. Όχι πως το τηρώ κατά γράμμα....
Πάντως το νερό που μαζεύεται στη σέλα, σε συνδιασμό με τις τραβηγμένες ραφές, κάνουν το θαύμα τους και αποκτάς υγρές μεσαίες (ή μάλλον υγρά μεσαία :D)

Reaction score
118
Ευχαριστώ για το θέμα διότι είμαι παθών και εγώ και θέλω να αγοράσω κάτι καλό. Γάντια στα σίγουρα και ίσως κανα μπουφάν. Διότι αυτό που έχω ευθύνεται για 4 συσκευές τηλεφώνου(κινητού εννοείται) τα οποία βράχηκαν και έχασα περίπου 1500 ευρώ αξία συσκευών συνολικά. Βέβαια πλέον αγόρασα 1 αδιάβροχο τηλέφωνο ώστε να μην έχω πια το άγχος του κινητού όταν βρέχει. Αλλα δεν είναι μόνο το κινητό αλλα κυρίως εγώ και το αδιαπέραστο της βροχής στα ρούχα μου. Στο θέμα γαντιών εκτός της αδιαβροχοποίησης θέλω να είναι ικανά και για αντιανεμικότητα αλλα και θέρμανση. Και φυσικά και προστασίας στην επάνω επιφάνεια με τις κλασικές σκληρές προσθήκες στα σημεία των κλειδώσεων. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις με αυτά τα χαρακτηριστικά; Αντίστοιχα και για μπουφάν.
"Ευχαριστώ" για τις άμεσες απαντήσεις!!!! Δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαβάσω.:dance:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.419
Γι' αυτά συζητάμε, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτά που προτείνουμε. :rolleyes:

ryk

Reaction score
925
"Ευχαριστώ" για τις άμεσες απαντήσεις!!!! Δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαβάσω.:dance:
:idk: Ήδη έχω προτείνει Held (δοκιμασμένα) γάντια Gore ΤΕΧ. Τα συγκεκριμένα δεν κυκλοφρούν τώρα, αλλά υπάρχουν νεώτερα. Και οι άλλες μάρκες που αναφέρθηκαν έχουν αντίστοιχα καλά προϊόντα.
Επίσης και παντελόνι μπορώ να προτείνω (αυτό που έχω δεν είναι goretex, αλλά με έχει βγάλει παλληκάρι σε πολύ νερό).
Μπουφανάκι dainese ....τα είπα....μην τα ξαναγράφω.....Το επόμενο θα είναι GoreTex να ησυχάσω (πάντα παίζει και το αδιάβροχο βέβαια).

Καλοκαιρινό μπουφανάκι Held που έχω, πάλι γ@μάτο. Απορία: γιατί τα καλοκαιρινά (μπουφάν, παντελόνια, γάντια) βγαίνουν μόνο σε μαύρο; Τα τελευταία χρόνια μπουφάν, παντελόνι βρίσκεις και σε άλλα χρώματα, αλλά γάντια...είδα και έπαθα να βρώ ένα χρώμα που να μην ψήνει ο ήλιος τα χέρια μου. Μάλλον αυτός που τα σχεδιάζει δεν τα φοράει για βόλτα το καλοκαίρι.....

Ψαξιμο στα site και δοκιμές επιτόπου θέλει!

Reaction score
118
:idk: Ήδη έχω προτείνει Held (δοκιμασμένα) γάντια Gore ΤΕΧ. Τα συγκεκριμένα δεν κυκλοφρούν τώρα, αλλά υπάρχουν νεώτερα. Και οι άλλες μάρκες που αναφέρθηκαν έχουν αντίστοιχα καλά προϊόντα.
Επίσης και παντελόνι μπορώ να προτείνω (αυτό που έχω δεν είναι goretex, αλλά με έχει βγάλει παλληκάρι σε πολύ νερό).
Μπουφανάκι dainese ....τα είπα....μην τα ξαναγράφω.....Το επόμενο θα είναι GoreTex να ησυχάσω (πάντα παίζει και το αδιάβροχο βέβαια).

Καλοκαιρινό μπουφανάκι Held που έχω, πάλι γ@μάτο. Απορία: γιατί τα καλοκαιρινά (μπουφάν, παντελόνια, γάντια) βγαίνουν μόνο σε μαύρο; Τα τελευταία χρόνια μπουφάν, παντελόνι βρίσκεις και σε άλλα χρώματα, αλλά γάντια...είδα και έπαθα να βρώ ένα χρώμα που να μην ψήνει ο ήλιος τα χέρια μου. Μάλλον αυτός που τα σχεδιάζει δεν τα φοράει για βόλτα το καλοκαίρι.....

ΟΚ. Επίσης έχω ακούσει πως οι εταιρίες κατα καιρούς βγάζουν προσφορές κάτι σαν μπαζάρ σε προϊόντα πολύ ακριβά σε τιμές κάτω απο 80%, για μεμονωμένα κομμάτια τους. Ίσως αυτό που είπες για ψάξιμο στα site να είναι η λύση. Η και προτείνω σε εμάς εδώ τα μέλη όταν ακούσουμε η μάθουμε κάτι να το αναφέρουμε!

Reaction score
5.935
Καλό είναι να σταθούμε στο αδιάβροχο παντελόνι, καθώς το από πάνω (μπουφάν, σακάκι κτλ.) δεν μπάζει εύκολα από τις ραφές.
Αυτό που θα μπάσει είναι συνήθως το παντελόνι από τις ραφές και ο λόγος είναι αν το ζορίσουμε στο φόρεμα. Όπως μου έλεγε και ένας φίλος: έχεις δει γυναίκα να φοράει καλσόν; με την ίδια προσοχή θα φοράς και συ το αδιάβροχο. Όχι πως το τηρώ κατά γράμμα....
Πάντως το νερό που μαζεύεται στη σέλα, σε συνδιασμό με τις τραβηγμένες ραφές, κάνουν το θαύμα τους και αποκτάς υγρές μεσαίες (ή μάλλον υγρά μεσαία :D)

Καλοκαιρινο μπουφαν εχω παλι bering.
http://www.motomag.gr/moto/index.php?option=com_k2&view=item&id=1688:καλοκαιρινό-μπουφάν-bering-aero-στο-no-limits-€124&Itemid=122

To ειχα παρει σε μαυρο,και ελιωνα. Το εδωσα σε φιλο και πηρα το μπεζ.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.965
Members