Χριστουγεννιατικο δωρο!!!

Reaction score
3.093
Μπράβο Άρη για την προσφορά.
Πολλα μπραβο μαλιστα για αυτην σου την κινηση φιλαρακι!!!!!!
RESPECT και παντα καλη καρδια απο ολους!!!!!

Δεν θελω να συμμετασχω απλα να ευχηθω να το χαρει οποιος το κερδισει!!!!!

:drinks::drinks::):):):):):)
...και να το έχει πραγματικά ανάγκη!!!!

Reaction score
7.117
πολυ καλη κινηση,μπραβο.Με ολη την καλη προθεση,νομιζω οτι την επομενη φορα που θα θελησει καποιο μελος να κανει κατι αναλογο,να μπει η συσκευη-συστημα ,σε μια διαδικασια "δημοπρασιας",να το παρει οποιος προσφερει τα περισσοτερα φυσικα και τα χρηματα αυτα να δωθουν σε καποια ιδρυμα ή σε καποιον που εχει αναγκη. Και παλι μπραβο για την κινηση,απλα καταθετω την ιδεα μου για την επομενη φορα.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
πολυ καλη κινηση,μπραβο.Με ολη την καλη προθεση,νομιζω οτι την επομενη φορα που θα θελησει καποιο μελος να κανει κατι αναλογο,να μπει η συσκευη-συστημα ,σε μια διαδικασια "δημοπρασιας",να το παρει οποιος προσφερει τα περισσοτερα φυσικα και τα χρηματα αυτα να δωθουν σε καποια ιδρυμα ή σε καποιον που εχει αναγκη. Και παλι μπραβο για την κινηση,απλα καταθετω την ιδεα μου για την επομενη φορα.
Φίλε Tanto δεν το σκέφτηκα, καλή ιδέα για τον επόμενο.

Reaction score
5.722
θα μπορουσες να αποκλεισεις αυτους που εχουν αγγελιες για πωληση ηχειων η ενισχητικων επισης !
φιλικα παντα ...

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
θα μπορουσες να αποκλεισεις αυτους που εχουν αγγελιες για πωληση ηχειων η ενισχητικων επισης !
φιλικα παντα ...
Σωστός.
Λοιπόν παρακαλώ όσους υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη τους να με ενημερώσουν με πμ.
Η τελική λίστα που θα δωθει στον zizik θα διπλο τσεκαριστει.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Κατ' αρχήν τα συγχαρητήριά μου!!!

Κατά δεύτερον θα ήθελα να συμμετάσχω και να το δωρίσω με τη σειρά μου σε κάποιον που πραγματικά το έχει ανάγκη.
Όσοι με γνωρίζουν μπορούν να επιβεβαιώσουν το ποιόν του χαρακτήρος μου. :drinks:

A

Aeolos

Guest
Χίλια μπράβο κι από μένα, να΄σαι πάντα καλά φίλε μου να προσφέρεις απλόχερα.
Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία.
Εκτός κλήρωσης..

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Κατ' αρχήν τα συγχαρητήριά μου!!!

Κατά δεύτερον θα ήθελα να συμμετάσχω και να το δωρίσω με τη σειρά μου σε κάποιον που πραγματικά το έχει ανάγκη.
Όσοι με γνωρίζουν μπορούν να επιβεβαιώσουν το ποιόν του χαρακτήρος μου. :drinks:
Αφου τον γνωριζεις προσωπικα και ξερεις οτι θα το ειχε αναγκη (προς Θεου δεν εχω λογω να σε αμφισβητησω) μεσα στη κληρωση και εσυ.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Οι συμμετέχοντες ως τώρα.
-Kougis
-b-bou_steve
-gkontoletas
-stratos1983
-mafran
-kostakhs
-nikosmar
-DimitrisTop
-misio
-λευτερης
-orpheus007
-andreas19
-Timaras
-tigergreg
-Μελιδης Μιχαλης
-moysitsa
-hobbit
-veco
-amp928
-Gojakla

Reaction score
620
Μπραβο! δεν συμμετεχω. Ευχομαι πραγματικα να παει σε καποιον που εχει αναγκη και το μονο που θελει ειναι να κανει αυτο που μας ενωνει..να ακουει μουσικη.

Reaction score
48
Καλησπέρα

Συγχαρητηρια για την κινηση.
Αν μπορω να συμμετασχω υπολογισε και εμενα

Χρηστος

Reaction score
3.093
Θα πρέπει να τηρήσουμε, όπως και σε άλλες κληρώσεις, τον όρο να συμμετέχουν μόνο άτομα που έχουν πάνω από 50 μηνύματα και δεν γράφτηκαν πρόσφατα.
Mήπως να γίνει μιά εξαίρεση για τους άνεργους;
Να κλείσουμε το μάτι στον κανονισμό;

Reaction score
13
Ωραία κίνηση με ενδιαφέρει και εμένα για ένα φίλο μου που τον άφησε η γυναίκα του με 2 παιδιά !!! Και τρέχει με άλλον να του κάνουμε ένα δώρο για τα χριστουγεννα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.161
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound