Most visitors online was 3767 , on 23 Sep 2025
...και να το έχει πραγματικά ανάγκη!!!!Μπράβο Άρη για την προσφορά.
Πολλα μπραβο μαλιστα για αυτην σου την κινηση φιλαρακι!!!!!!
RESPECT και παντα καλη καρδια απο ολους!!!!!
Δεν θελω να συμμετασχω απλα να ευχηθω να το χαρει οποιος το κερδισει!!!!!
![]()
Αν πλήρεις τις προϋποθέσεις που ετέθησαν, πολύ ευχαρίστως.εγω ειδα φως και μπηκα : ) να περασω δασκαλε ?
Φίλε Tanto δεν το σκέφτηκα, καλή ιδέα για τον επόμενο.πολυ καλη κινηση,μπραβο.Με ολη την καλη προθεση,νομιζω οτι την επομενη φορα που θα θελησει καποιο μελος να κανει κατι αναλογο,να μπει η συσκευη-συστημα ,σε μια διαδικασια "δημοπρασιας",να το παρει οποιος προσφερει τα περισσοτερα φυσικα και τα χρηματα αυτα να δωθουν σε καποια ιδρυμα ή σε καποιον που εχει αναγκη. Και παλι μπραβο για την κινηση,απλα καταθετω την ιδεα μου για την επομενη φορα.
Σωστός.θα μπορουσες να αποκλεισεις αυτους που εχουν αγγελιες για πωληση ηχειων η ενισχητικων επισης !
φιλικα παντα ...
Αφου τον γνωριζεις προσωπικα και ξερεις οτι θα το ειχε αναγκη (προς Θεου δεν εχω λογω να σε αμφισβητησω) μεσα στη κληρωση και εσυ.Κατ' αρχήν τα συγχαρητήριά μου!!!
Κατά δεύτερον θα ήθελα να συμμετάσχω και να το δωρίσω με τη σειρά μου σε κάποιον που πραγματικά το έχει ανάγκη.
Όσοι με γνωρίζουν μπορούν να επιβεβαιώσουν το ποιόν του χαρακτήρος μου.![]()
Mήπως να γίνει μιά εξαίρεση για τους άνεργους;Θα πρέπει να τηρήσουμε, όπως και σε άλλες κληρώσεις, τον όρο να συμμετέχουν μόνο άτομα που έχουν πάνω από 50 μηνύματα και δεν γράφτηκαν πρόσφατα.