Χριστουγεννιατικο δωρο!!!

Reaction score
11
Αισίως φτασαμε τον ενα μηνα πριν τα Χριστουγεννα και νομιζω οτι μου δινεται η καλυτερη ευκαιρια για να κανω κατι που τριγυρναει στο μυαλο μου εδω και λιγο καιρο.
Νομιζω ολοι αναγνωριζουμε οτι δυανυουμε μια εποχη πολυ σκληρη και δυσκολη για πολλους απο εμας.
Επειδη λοιπον καποιοι απο εμας για λογους που δεν μπορουσαν να ελεγξουν εχουν αναγκαστει προς το παρον να εγκαταλειψουν το hobby, θελω να κανω δωρο σε εναν συμφορουμιτη αυτο το συστηματακι (φωτο ακολουθει)
View attachment 29027

Αποτελειται απο εναν ενισχυτη Sansui A-80, ηχειακια Magnat Monitor Supreme 100 και ενα Sony cd-player.
Ξερω οτι για μερικους το συστηματακι αυτο δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, αλλα στη γκριζα και μουντη πραγματικοτητα που ζουμε, για καποιον που αυτη τη στιγμη δεν ακουει μουσικη για να του παρει λιγο το μυαλο ειναι μαννα εξ ουρανου.

Επειδη λοιπον το θεμα ειναι λεπτο, θα ηθελα να συμμετεχουν στη κληρωση ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και οχι καποιοι που ειδαν φως και μπηκαν.
Οπως καταλαβατε λοιπον θα γινει κληρωση την επομενη Κυριακη.
Για το "αδιαβλητο" της διαδικασιας, θα ηθελα ο moderator των αγγελιων, νομιζω ειναι ο Zizik, αφου συγκεντρωθουν ολα τα ονοματα να κανει εκεινος την κληρωση.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
θα ηθελα να μπω στην κληρωση,σας ευχαριστω πολυ

Reaction score
782
Πολλά συγχαρητήρια για την ευγενή αυτή χειρονομία..!

Ήδη σκέφτομαι πολύ φίλο μου που είναι 4+ χρόνια άνεργος και τον νοιάζομαι, όπου άν και μουσικόφιλος, ούτε κάν θα ονειρευόταν αυτό το σύστημα...

Θα του έδινε μεγάλη χαρά να το κέρδιζε κυρίως αυτές τις μέρες που περνάει δύσκολα, γι αυτό δηλώνω συμμετοχή έκ μέρους του μιάς και δέν είναι εγγεγραμένος στο φόρουμ, άν και το παρακολουθεί .

Τα στοιχεία του μπορώ να τα γνωστοποιήσω τόσο στον δωροθέτη όσο και στους moderators με pm εκ των προτέρων.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Μετά από συζήτηση με τον φίλο για τον οποίο έκανα την συμμετοχή, θα ήθελα να αποσυρθούμε.
Προς τιμήν του, ο φίλος δίνει την ευκαιρία σε πιο ζορισμένους από εκείνον.
Επί λέξη: "Αντώνη είναι άνθρωποι που έχουν ανάγκη να χαμογελάσουν με μια τέτοια κίνηση. Εμείς χαμογελάμε και χωρίς τα στέρεα... "

Σας ευχαριστώ όλους. :drinks:

Reaction score
84
Θα ήθελα να συμμετάσχω στην κλήρωση. Πολλά συγχαρητήρια για την κίνηση

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Μια ανακεφαλαίωση λοιπόν, στα πράγματα του αρχικού πόστ προστέθηκαν 100 CDs από τον Artvoice, ένας σκληρός δίσκος με lossless ALAC από μένα και tuner Kenwood και κασετόφωνο Luxman από τον audioj. Ολόψυχα μπράβο και ευχαριστούμε τα δυο αυτά μέλη.

Οι συμμετέχοντες ως τώρα. (Θα γίνει βεβαίως έλεγχος αργότερα)
-Kougis
-b-bou_steve
-gkontoletas
-stratos1983
-mafran
-kostakhs
-nikosmar
-DimitrisTop
-misio
-λευτερης
-orpheus007
-andreas19
-Timaras
-tigergreg
-Μελιδης Μιχαλης
-moysitsa
-hobbit
-veco
-amp928
-chrisrag
-gregorych
-gasoza
-nath
-parkos
-mark
-comfuzios
-Tarantino
-Ixar

Reaction score
59
Συγχαρητήρια πριν από περίπου 2 χρόνια θα είχα ανάγκη από μια τέτοια κίνηση. Πλέον απλά οφείλω να συγχαρώ

Reaction score
2.209
Ομορφα πραγματα,οποτε ας ολοκληρωσω και εγω το συστημα με την προσθηκη ενος tuner Kenwood KTF 2010 και ενος τρικεφαλου κασετοφωνου Luxman K112
Μπράβο και από μένα. Με την σειρά μου χαρίζω ότι κασέτες έχω μιας και δεν τις χρησιμοποιώ πλέον, μαζί με μια θήκη για την τοποθέτηση τους.

Υ.Γ Γιατί να μην σκέφτονται και οι πολιτικοί με τον ίδιο τρόπο;

Reaction score
578
Πολλά πολλά μπράβο και από εμένα. Είναι σπουδαία η κίνησή σου.
Να μείνω παρακαλώ Εκτός κλήρωσης. Να τα παρει κάποιος που έχει ανάγκη και να περάσει καλές γιορτές

Reaction score
295
Συγχαρητήρια για την κίνηση σου.Δεν συμμετέχω στην κλήρωση.
Νομίζω οτι αρκετοί που δήλωσαν συμμετοχή πρέπει να το ξανασκεφτούν και να αποσυρθούν.
Αλλοι το έχουν ανάγκη κι οχι αυτοί.

Reaction score
61
Θα πρέπει να σε συγχαρώ και εγώ με την σειρά μου για αυτή την προτοβουλία αγάπης . Ο ευτυχής νέος ιδιοκτήτης θα χάρει ιδιαίτερα είδικα αν το έχει πραγματική ανάγκη . Βέβαια για να έχει πραγματικό αποτέλεσμα θα πρέπει μερικοί αγαπητοί συμφορουμίτες που διαθέτουν 128 συστήματα στο σπίτι , εξοχικό και σπιτάκι σκύλου να αποσύρουν την συμμετοχή τους για τι θα πέσει κανα ντουβάρι να μας πλακώσει ΄.... !!! Αναλογιστείτε οτι αυτό γίνεται για κάποιον που δεν έχει την δυνατότητα οχι για το βάλει στην στίβα συστημάτων του ο αδαής (μην πώ τίποτε χειρότερο)
στην υπόγεια αποθήκη μαζι με τους 28 ενυσχητές και τα 14 cd players ....

Εγώ αν και άνεργος και άνευ συστήματος την στιγμή αυτή (παρά μόνο μη λειτουργικού ενυσχητή και λειτουργικών ηχείων ...) ΔΕΝ δηλώνω συμετοχή ετσι ώστε κάποιος με μεγαλύτερη ανάγκη να το κερδίσει ... Αυτά τα ολίγα και πάλι μπράβο γιά την κίνηση....

Last edited:

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
ok καταρχας να σας συγχαρω για μια κινηση που ελαχιστοι εως και κανενας δεν θα εκανε . Επισης να πω οτι θα ηταν σωστο να το παρει καποιος που πραγματικα το εχει αναγκη και το λαχταρα και οχι αυτος που θα το βαλεις ως 5ο συστημα στο σπιτακι του σκυλου στον κηπο για να μην στερει απο το ζωντανο την ευχαριστηση της παολας η της κατερινας Στανιση η και του mozart βρε αδελφε !!! εγω αυτην την εποχη δεν εχω χρηματα για τιποτα (καθως ανεργος ) αλλα εχω καποια κομματια που δεν λειτουργουν (δυστυχως) και αναμενουν φτιαξιμο . (ενοειται θετω τον εαυτο μου εκτος κληρωσης ) να παει σε καλα χερια ευχομαι .
Ευτυχώς δεν είμαι ο πρώτος διδάξας, άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι από τους οποίους εμπνεύστηκα έχουν κάνει την ίδια κίνηση σε αυτό το forum.
Συμφωνώ οτι έχουν δηλώσει συμμετοχή κάποιοι που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αλλά η βοήθεια των moderators θα είναι καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Το λοιπόν μιας και βάλαμε κασετόφωνο και tuner εγώ από την μεριά μου
θα προσθέσω σε αυτό το υπέροχο σύστημα ένα stereo graphic equalizer της Marantz το EQ315.
Θα το ξανά τσεκάρω ότι δουλεύει και ευχαρίστως να το στείλω στον νικητή.
Επιπλέον θα στείλω και ένα ζευγάρι rca που σίγουρα μου περισσεύουν!
Θα δω φυσικά τι άλλο έχω στην αποθήκη και αν αξίζει θα σας ενημερώσω.
Aripetro και Zizik μου λέτε που τα στέλνω μιας και είμαι Κρήτη.

Reaction score
3.093
Θα πρέπει να σε συγχαρώ και εγώ με την σειρά μου για αυτή την προτοβουλία αγάπης . Ο ευτυχής νέος ιδιοκτήτης θα χάρει ιδιαίτερα είδικα αν το έχει πραγματική ανάγκη . Βέβαια για να έχει πραγματικό αποτέλεσμα θα πρέπει μερικοί αγαπητοί συμφορουμίτες που διαθέτουν 128 συστήματα στο σπίτι , εξοχικό και σπιτάκι σκύλου να αποσύρουν την συμμετοχή τους για τι θα πέσει κανα ντουβάρι να μας πλακώσει ΄.... !!! Αναλογιστείτε οτι αυτό γίνεται για κάποιον που δεν έχει την δυνατότητα οχι για το βάλει στην στίβα συστημάτων του ο αδαής (μην πώ τίποτε χειρότερο)

Εγώ αν και άνεργος και άνευ συστήματος την στιγμή αυτή (παρά μόνο μη λειτουργικού ενυσχητή και λειτουργικών ηχείων ...) ΔΕΝ δηλώνω συμετοχή ετσι ώστε κάποιος με μεγαλύτερη ανάγκη να το κερδίσει ... Αυτά τα ολίγα και πάλι μπράβο γιά την κίνηση....
'Εχω ήδη δεί συμφορουμίτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή να ......πουλούν δικά τους κομμάτια!!!!!!
Παιδιά ο σκοπός είναι ιερός,ας δαμάσουμε το πάθος μας για μηχανήματα.

Reaction score
1.659

Εσύ σαν άνεργος και χωρίς λειτουργικό σύστημα, παίρνεις μέρος υποχρεωτικά με δύο λαχνούς. Αντίθετα δεν μπορεί να λαμβάνουν μέρος μέλη που στο avatar τους φαίνονται 500 μηχανήματα.....

PPG συγχαρητήρια και σε σένα!!! Τελικά ο τυχερός δεν θα πάρει σύστημα, θα πάρει τούμπανο!!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Εσύ σαν άνεργος και χωρίς λειτουργικό σύστημα, παίρνεις μέρος υποχρεωτικά με δύο λαχνούς. Αντίθετα δεν μπορεί να λαμβάνουν μέρος μέλη που στο avatar τους φαίνονται 500 μηχανήματα.....

PPG συγχαρητήρια και σε σένα!!! Τελικά ο τυχερός δεν θα πάρει σύστημα, θα πάρει τούμπανο!!!
Να είσαι καλά φίλε μου εύχομαι να το πάρει κάποιος που να το έχει πραγματική ανάγκη.
Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο team του Avsite είναι πραγματικά πολύ καλά παιδιά όλοι ,μπράβο τους για όλα!!!!

Reaction score
1.004
Πραγματικά είναι συγκινητικη η κίνηση και το κύμα άλλων δώρων που προκάλεσε...
Μπράβο σε όλους σας!!!
Είναι πάντως αρκετα στενοχωρο να βλέπεις από την άλλη συμμετοχές μελών που δεν το έχουν ανάγκη εις βάρος αυτών που πραγματικά το χρειάζονται..
Μακάρι να πάει σε καλά χέρια!

ΥΓ: δε συμμετέχω στην κλήρωση

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe