και βάσει των κανονισμών απαγορεύονται...Το ''θέλω'' είναι με κεφαλαία.![]()

και βάσει των κανονισμών απαγορεύονται...Το ''θέλω'' είναι με κεφαλαία.![]()
24ωρο ban λοιπον....και βάσει των κανονισμών απαγορεύονται...![]()
επειδή είναι κρυψίνους... να πας να το ακούσεις και να μας πεις την άποψή σου....Παντως το αναλογικο του Skal συμφωνα με μαρτυριες ακροατη αντιθετων ''πολιτικων'' και ''ακουστικων'' δογματων γ%μ@! και δερνει...
Φημες λενε οτι ο συγκεκριμενος ακροατης ψαχνεται για αναλογικο set up...
ε ψιτ.... κρυψίνους .....επειδή είναι κρυψίνος... να πας να το ακούσεις και να μας πεις την άποψή σου....![]()
Οι θελήσεις του Σκαλ δεν εκφράζονται απλώς με κεφαλαία,αλλά με ολόκληρα...κεφάλαια.Το ''θέλω'' είναι με κεφαλαία.![]()
Εφόσον δεν αλλάξει έτερο στοιχείο,θα εξακολουθήσει να εμφανίζει απόκλιση στην απόκριση του αριστερού καναλιού...αμα βαλουμε αραγες κανα καλο, καλο ομως ψηφιακο στου Σκαλ, τι λετε να γινει? με ανοιχτο μυαλο ομως,ετσι?...
Oτιδήποτε και να κάνεις,δεν πρόκειται να πειστώ να...τσακωθώ μαζί σου.Σας χρωσταω μια προσκληση στο σπιτι, εχω καιρο να το κανω, το βιτσιο μου ομως ειναι να καλω και φιλους με τους οποιους εχω τσακωθείδε κανω πλάκα....
Φερ΄ ειπειν........ αν σου 'λεγα ναρθεις σπιτι, χωρις φωτο και χωρις ταυτοτηταOτιδήποτε και να κάνεις,δεν πρόκειται να πειστώ να...τσακωθώ μαζί σου.![]()
.... αν σου 'λεγα ναρθεις σπιτι, χωρις φωτο και χωρις ταυτοτητα....
Μηπως να ερχοταν με το φτηνιαρικο αναλογικο του .............Φερ΄ ειπειν........ αν σου 'λεγα ναρθεις σπιτι, χωρις φωτο και χωρις ταυτοτητα.... θα ερχοσουν?
Κάτι τέτοιο θα στοιχειοθετούσε ΄΄αδικία΄΄ ... υπέρ ενός και...μόνο.Φερ΄ ειπειν........ αν σου 'λεγα ναρθεις σπιτι, χωρις φωτο και χωρις ταυτοτητα.... θα ερχοσουν?
Γιαννη καλημερα, να σου πω την αληθεια, εγω δεν καταλαβα το θεμα του αγαπητου Τακη.Είχατε δεν είχατε το μπιπ ... πάλι το θέμα του τάκη.
πσσσσσςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!Δε γράφουν αυτοί που γράφουν ενώ γνωρίζουν σαν να μη γνωρίζουν ώστε να μη νιώθουν άσχημα να γράφουν αυτοί που δε γνωρίζουν αλλά νομίζουν ότι γνωρίζουν.
![]()
Εκλεψες τον κωδικό του bhutia?Δε γράφουν αυτοί που γράφουν ενώ γνωρίζουν σαν να μη γνωρίζουν ώστε να μη νιώθουν άσχημα να γράφουν αυτοί που δε γνωρίζουν αλλά νομίζουν ότι γνωρίζουν.
![]()
Το αντίθετο θα εννοείς.Εκλεψες τον κωδικό του bhutia?