Τι εχει αλλαξει στο AV SITE;

gonis

Luger
Reaction score
12.432
Παντως το αναλογικο του Skal συμφωνα με μαρτυριες ακροατη αντιθετων ''πολιτικων'' και ''ακουστικων'' δογματων γ%μ@! και δερνει...
Φημες λενε οτι ο συγκεκριμενος ακροατης ψαχνεται για αναλογικο set up...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.156
αμα βαλουμε αραγες κανα καλο, καλο ομως ψηφιακο στου Σκαλ, τι λετε να γινει? με ανοιχτο μυαλο ομως ετσι?...

Reaction score
8.905
Παντως το αναλογικο του Skal συμφωνα με μαρτυριες ακροατη αντιθετων ''πολιτικων'' και ''ακουστικων'' δογματων γ%μ@! και δερνει...
Φημες λενε οτι ο συγκεκριμενος ακροατης ψαχνεται για αναλογικο set up...
επειδή είναι κρυψίνους... να πας να το ακούσεις και να μας πεις την άποψή σου....:rolleyes:

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
Το ''θέλω'' είναι με κεφαλαία. :)
Οι θελήσεις του Σκαλ δεν εκφράζονται απλώς με κεφαλαία,αλλά με ολόκληρα...κεφάλαια.
αμα βαλουμε αραγες κανα καλο, καλο ομως ψηφιακο στου Σκαλ, τι λετε να γινει? με ανοιχτο μυαλο ομως,ετσι?...
Εφόσον δεν αλλάξει έτερο στοιχείο,θα εξακολουθήσει να εμφανίζει απόκλιση στην απόκριση του αριστερού καναλιού...:D

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Σας χρωσταω μια προσκληση στο σπιτι, εχω καιρο να το κανω, το βιτσιο μου ομως ειναι να καλω και φιλους με τους οποιους εχω τσακωθεί :D δε κανω πλάκα....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
Σας χρωσταω μια προσκληση στο σπιτι, εχω καιρο να το κανω, το βιτσιο μου ομως ειναι να καλω και φιλους με τους οποιους εχω τσακωθεί :D δε κανω πλάκα....
Oτιδήποτε και να κάνεις,δεν πρόκειται να πειστώ να...τσακωθώ μαζί σου.:)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Oτιδήποτε και να κάνεις,δεν πρόκειται να πειστώ να...τσακωθώ μαζί σου.:)
Φερ΄ ειπειν........ αν σου 'λεγα ναρθεις σπιτι, χωρις φωτο και χωρις ταυτοτητα :D.... θα ερχοσουν?

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Φερ΄ ειπειν........ αν σου 'λεγα ναρθεις σπιτι, χωρις φωτο και χωρις ταυτοτητα :D.... θα ερχοσουν?
Μηπως να ερχοταν με το φτηνιαρικο αναλογικο του .............

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
Κάτι τέτοιο θα στοιχειοθετούσε ΄΄αδικία΄΄ ... υπέρ ενός και...μόνο.:wink:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Είχατε δεν είχατε το μπιπ ... πάλι το θέμα του τάκη.
Γιαννη καλημερα, να σου πω την αληθεια, εγω δεν καταλαβα το θεμα του αγαπητου Τακη.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.544
Δε γράφουν αυτοί που γράφουν ενώ γνωρίζουν σαν να μη γνωρίζουν ώστε να μη νιώθουν άσχημα να γράφουν αυτοί που δε γνωρίζουν αλλά νομίζουν ότι γνωρίζουν.

:)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Δε γράφουν αυτοί που γράφουν ενώ γνωρίζουν σαν να μη γνωρίζουν ώστε να μη νιώθουν άσχημα να γράφουν αυτοί που δε γνωρίζουν αλλά νομίζουν ότι γνωρίζουν.

πσσσσσςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
29.535

Εκλεψες τον κωδικό του bhutia?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef