Τι εχει αλλαξει στο AV SITE;

Reaction score
1.844
... Και για κάποιους άλλους "παίζει" μονάχα το καθετί που πραγματικά...μετράει. Και η γνώση σ' έναν ιστότοπο αναβιβάζεται από μέλη που δεν θα εγκαλούνταν διαρκώς για κάτι που θα όφειλε να είναι προφανές.
:thumbsup:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Δε γράφουν αυτοί που γράφουν ενώ γνωρίζουν σαν να μη γνωρίζουν ώστε να μη νιώθουν άσχημα να γράφουν αυτοί που δε γνωρίζουν αλλά νομίζουν ότι γνωρίζουν.
:)
Εκλεψες τον κωδικό του bhutia?
Σκεφτόμαστε λιγότερο απ'όσο γνωρίζουμε.Γνωρίζουμε λιγότερα απ'όσα αγαπάμε.Αγαπάμε λιγότερο απ'όσο νομίζουμε.
Κι έτσι νομίζουμε πως είμαστε κάτι περισσότερο απ'ό,τι είμαστε.:)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.516
...το βιτσιο μου ομως ειναι να καλω και φιλους με τους οποιους εχω τσακωθεί :D δε κανω πλάκα....

Πότε τσακωθήκαμε εμείς βρε; 8-)

gonis

Luger
Reaction score
12.439
Μακάρι να είχαμε 10 σαν τον Bhutia!
Συμφωνω, μονο που τοτε θα καναμε αποδρασεις χωρις ακροασεις για να εξηγησουμε τι θελουν να πουν-δειξουν οι ''ποιητες''
και δεν εχει βγαλει το συστημα του στη σεντρα να διαβασουμε αν μετραει καλα

Reaction score
1.844
Το να εξάγονται συμπεράσματα για την ακουστική ικανότητα εκάστου με συσχετισμό του συστήματος που κατέχει είναι ουδόλως τεκμηριωμένο. Μπορεί να έχει το αυτί αλλά όχι το "μαρούλι".

Δεν συμπεριλαμβάνω καθόλου τον εαυτό μου στην παραπάνω πρόταση. Δεν έχω το αυτί. :idk:

Reaction score
8.905
....Μπορεί να έχει το αυτί αλλά όχι το "μαρούλι".

Δεν συμπεριλαμβάνω καθόλου τον εαυτό μου στην παραπάνω πρόταση. Δεν έχω το αυτί. :idk:
Μην στεναχωριέσαι... εσύ έχεις το.... :rolleyes:

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Συμφωνω, μονο που τοτε θα καναμε αποδρασεις χωρις ακροασεις για να εξηγησουμε τι θελουν να πουν-δειξουν οι ''ποιητες''
και δεν εχει βγαλει το συστημα του στη σεντρα να διαβασουμε αν μετραει καλα
Γιά τους ΄΄βιωματικούς΄΄ αναγνώστες δεν απαιτείται απόδραση,παρά μόνο...άφεση.
Φυλάει καλά τα γκολπόστ και δεν έχει δεχθεί ακόμα....΄΄τέρμα΄΄ ούτως ώστε να έβγαινε στη σέντρα.:lol:

Reaction score
1.788
Γιαννη καλημερα, να σου πω την αληθεια, εγω δεν καταλαβα το θεμα του αγαπητου Τακη.
Ρε συ Βλαση να σου θυμησω κατι..................[τον πρωτο και τον δευτερο τον ξερουμε, ας πουμε κατι και για τον τριτο!]

Λιγο ποικιλια ρε φιλε!!! λιγο ποικιλια!!

Reaction score
1.844
πηγε , πηγε , στον αγιασμο το βλεπω να φτανει το θεμα!
Αφού σύσσωμη η Δ.Ο. κρίνει ότι όλα πάνε κατ' ευχήν, τι να κάνουμε κι' εμείς; Παπάδες δεν είμαστε, οπότε το κάνουμε μάκια να γειάνει! :angel:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef