Y
Yiannis_B
Guest
Τα γαριδάκια είναι για τις κότες...κοτ...κοτ...κοτ.....Το αντίθετο θα εννοείς.
Γαριδάκι έριξα.

Last edited by a moderator:
Τα γαριδάκια είναι για τις κότες...κοτ...κοτ...κοτ.....Το αντίθετο θα εννοείς.
Γαριδάκι έριξα.
... Και για κάποιους άλλους "παίζει" μονάχα το καθετί που πραγματικά...μετράει. Και η γνώση σ' έναν ιστότοπο αναβιβάζεται από μέλη που δεν θα εγκαλούνταν διαρκώς για κάτι που θα όφειλε να είναι προφανές.
Δε γράφουν αυτοί που γράφουν ενώ γνωρίζουν σαν να μη γνωρίζουν ώστε να μη νιώθουν άσχημα να γράφουν αυτοί που δε γνωρίζουν αλλά νομίζουν ότι γνωρίζουν.
![]()
Σκεφτόμαστε λιγότερο απ'όσο γνωρίζουμε.Γνωρίζουμε λιγότερα απ'όσα αγαπάμε.Αγαπάμε λιγότερο απ'όσο νομίζουμε.Εκλεψες τον κωδικό του bhutia?
Είχατε δεν είχατε το μπιπ ... πάλι το θέμα του τάκη.
Εκλεψες τον κωδικό του bhutia?
...το βιτσιο μου ομως ειναι να καλω και φιλους με τους οποιους εχω τσακωθείδε κανω πλάκα....
Συμφωνω, μονο που τοτε θα καναμε αποδρασεις χωρις ακροασεις για να εξηγησουμε τι θελουν να πουν-δειξουν οι ''ποιητες''Μακάρι να είχαμε 10 σαν τον Bhutia!
και δεν εχει βγαλει το συστημα του στη σεντρα να διαβασουμε αν μετραει καλα
....αυτό μάλιστα!... είναι μίλια μπροστά, με μηδενική baffle edge diffraction....
Μην στεναχωριέσαι... εσύ έχεις το........Μπορεί να έχει το αυτί αλλά όχι το "μαρούλι".
Δεν συμπεριλαμβάνω καθόλου τον εαυτό μου στην παραπάνω πρόταση. Δεν έχω το αυτί.![]()
Γιά τους ΄΄βιωματικούς΄΄ αναγνώστες δεν απαιτείται απόδραση,παρά μόνο...άφεση.Συμφωνω, μονο που τοτε θα καναμε αποδρασεις χωρις ακροασεις για να εξηγησουμε τι θελουν να πουν-δειξουν οι ''ποιητες''και δεν εχει βγαλει το συστημα του στη σεντρα να διαβασουμε αν μετραει καλα
Μην στεναχωριέσαι... εσύ έχεις το....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα κατάλαβα... γιατί η εκκλησία δεν θέλει έλεγχο από την εφορία....Μακάριοι εστέ, όταν ονειδίσωσιν υμάς και διώξωσιν υμάς και είπωσι πάν πονηρόν ρήμα καθ’ υμών ...![]()
Ρε συ Βλαση να σου θυμησω κατι..................[τον πρωτο και τον δευτερο τον ξερουμε, ας πουμε κατι και για τον τριτο!]Γιαννη καλημερα, να σου πω την αληθεια, εγω δεν καταλαβα το θεμα του αγαπητου Τακη.
Αφού σύσσωμη η Δ.Ο. κρίνει ότι όλα πάνε κατ' ευχήν, τι να κάνουμε κι' εμείς; Παπάδες δεν είμαστε, οπότε το κάνουμε μάκια να γειάνει!πηγε , πηγε , στον αγιασμο το βλεπω να φτανει το θεμα!