- Reaction score
- 1.173
Η βάση πρέπει να κάνει καλή δουλειά!!Acoustic Solid Classic Wood + Acoustic Solid WBT 211 tonearm (made by Jelco!) Zyx R-50 Bloom cartridge και Tricord Research Diablo+NCPSU phono
Είναι ιδιοκατασκευή;
Η βάση πρέπει να κάνει καλή δουλειά!!Acoustic Solid Classic Wood + Acoustic Solid WBT 211 tonearm (made by Jelco!) Zyx R-50 Bloom cartridge και Tricord Research Diablo+NCPSU phono
Ναι είναι ιδιοκατασκευή. Από MDF διπλό (πάχος 5cm). Οι βάσεις μέσω των οποίων στηρίζεται στον τοίχο είναι ατσάλινες γωνίες, όπως και το κεντρικό στήριγμο στην μέση της ξύλινης κατασκευής (για επιπλέον στήριξη). Νομίζω ότι είναι ό,τι πιο σταθερό μπορείς να βρείς! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Η βάση πρέπει να κάνει καλή δουλειά!!
Είναι ιδιοκατασκευή;
Οφθαλμόλουτρο!!!Michell Orbe SE
st@r said:
Ευχαριστώ για την επισήμανση, αν μου δοθεί η ευκαιρία θα το δοκιμάσω.Το κλάμπ που έχεις (στο άβαταρ) πρέπει να είναι ελαφρύ... θέλει βαρύτερο (από 450gr +) για να δουλέψει καλά το μάτ της oyaide.
Συναδελφε Βασίλιε, πολύ χαιρομαι!!!aas gabriel mkii με βραχιονα pluto 6a prestige και κεφαλη clearaudio davinci. Το πλατω παιρνει ρευμα απο μπαταρια 65ah
Φοβερόλοιπον αποκλειστικοτητα για το av site ...παγκοσμια πρωτη παρουσιαση το σουπερ ντουπερ εργαλειο απο την H.M.V..Και εντος ολιγων ημερων αναλυτικο τεστ ..διοτι το εργαλειο ειναι ολοκαινουργιο και χρειαζεται στρωσιμο..λεμε τωρα..
Καλα καλα κοροιδευε εσυ....κατσε να στρωσει και τα λεμε....οποτε θες μια κοντρα τα βαζουμε δασκαλε..πισω και σας εφαγα λεμεεεε..ποιος με κραταει τωρα....τελικα ...δινεις κατι παραπανω και λες τερμα ρε παιδι μου εδω σταματαει η τεχνολογια ....Φοβερό....................................................................... για ντεκόρ!
![]()
![]()
Ωραίος. Αλλά μάλλον χρειάζεσαι ένα πλατύτερο ράφι για το πλατώPierre Lurne romance with unipivot romeo and Benz wood s-low View attachment 29203 View attachment 29204 View attachment 29206
Ναι εχεις δικιο,ειναι ολα οριακα,αλλα προτιμησα το στεπ-απ παρα νεο ρακ στην παρουσα φαση και δικαιωθηκα,ειναι σαν να ακους αλλη κεφαλη,δεν ακους σωστα τελικα τις mc χωρις στεπ--ᾱπΩραίος. Αλλά μάλλον χρειάζεσαι ένα πλατύτερο ράφι για το πλατώ