Χριστουγεννιατικο δωρο!!!

Reaction score
54
Αφού πω και εγώ πολλά-πολλά μπράβο (άλλωστε το μόνο καλό της κρίσης θα είναι να μας βγάλει λίγη ανθρωπιά από μέσα μας,που απωλέσθηκε στο life-style, τη μούρη και το "την είδε κάπως") και δηλώσω πως δεν συμμετέχω, θα ήθελα να επισημάνω:
Βλέπω στη λίστα συμμετεχόντων όνομα που στο διπλανό φόρουμ πουλάει πανάκριβο μηχάνημα.
Αν ο άνθρωπος ξεπουλάει λόγω ανάγκης και χρειάζεται ενισχυτή, έχει καλώς. Διαφορετικά είναι ντροπή...
Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, ο ίδιος όμως μπορεί να αποσυρθεί.

Reaction score
1
Θέλω να συμμετάσχω και εγώ , καλές γιορτές σε όλους και μπράβο για την κίνηση σου :)

Reaction score
40
Καλησπερα και πολλα συγχαρητηρια για την κινηση,παρακολουθω το ποστ 2 μερες τωρα και θα ηθελα να επισημανω κατι που ειπωθηκε για τον αριθμο των μημυματων,ξερω οτι το θεμα ελειξε απλα θελω να πω την προσωπικη μου αποψη.Ειμαι μελος του φορουμ κοντα ενα χρονο και το παρακολουθω καθημερινα,ειμαι φοιτητης και εχω χομπι μου τον ηχο,δυστυχως το μονο συστημα που ειχα ηταν το παλιο πικαπ του πατερα μου και ενας ενισχυτης ο οποιος παρεδωσε το πνευμα εδω και μισο χρονο,παρ ολα αυτα εμπαινα καθημερα και διαβαζα για τα συστηματα σας,τις παρουσιασεις,τις αγγελιες.Προφανως δεν εχω ουτε τις γνωσεις ουτε και τις ακουστικες εμπειριες για να μπω να σχολιασω και δυστυχως ουτε και τα μεσα για να τις αποκτησω,ομως θεωρω τον εαυτο μου αν και με 3 μονο μηνυματα που εχω γραψει μπας και καταφερνα να φτιαξω το πικαπ μου,ισαξιο μελος αυτης της κοινοτητας γιατι μοιραζομαι,με οσα μεσα διαθετω,την ιδια τρελα και μερακι με σας..Κατανοω απολυτα οτι δεν μπορει να υπαρξει διαφορετικος τροπος ελεγχου των συμμετοχων γ αυτο συγνωμη αν σας κουρασα,απλα ηθελα να πω την προσωπικη μου εμπειρια για το θεμα μηνυματα και παρουσια στο φορουμ.Ευχαριστω πολυ,αν οι διαχειριστες κρινουν οτι μπορω θα ηθελα να παρω μερος στην κληρωση,διαφορετικα καλη επιτυχια και καλες ακροασεις στους επιτυχοντες!

Reaction score
249
Κι εγώ συμφωνώ με τον Αλέκο για το ποσο των μηνυμάτων
Απλα η εγγραφή του μελους να είναι πριν το διαγωνισμό
Αλλωστε το να μη γραφεις τίποτε και να διαβάζεις - μαθαίνεις απο κάποιους που ξέρουν περισσότερα απο εσένα είναι καλυτερο απο το να γράφεις παπ@ριες όπως πολλοί απο εμας

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Το θέμα με τα μηνύματα έχει λυθεί.
Τα μηνύματα δεν αποτελούν κριτήριο συμμετοχής στην κλήρωση.
Ακολουθούν οι κανόνες που βάλαμε για την κλήρωση αυτή.

1) μπορούν να συμμετέχουν όσοι χομπίστες ΔΕΝ έχουν ηχητικό σύστημα
2) όσοι εξ' αυτών είναι άνεργοι συμμετέχουν με διπλό λαχνό
3) μέλη που εγγράφηκαν κατα τη διάρκεια της αγγελίας αποκλείονται
4) αποκλείονται συμμετοχές που γίνονται εκ μέρους άλλων
5) αποκλείονται όσοι έχουν ενεργές αγγελίες πώλησης στο τμήμα των αγγελιών
6) αποκλείονται όσοι, μετά από υπόδειξη των moderators, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμφανίζονται να έχουν σύστημα ή να αναζητούν συμβουλή για την αγορά κάποιου component για το σύστημα τους. Προφανώς αυτοί έχουν περίσσευμα χρημάτων οπότε δεν τους χρειάζεται αυτή η προσφορά.

Συμμετοχές μέχρι σήμερα το βράδυ.
Αύριο Κυριακή θα γίνει η κλήρωση.

Reaction score
40
Το θέμα με τα μυνήματα έχει λυθεί.
Τα μυνηματα δεν αποτελούν κριτήριο συμμετοχής στην κλήρωση.
Ακολουθούν οι κανόνες που βάλαμε για την κλήρωση αυτή.

1) μπορούν να συμμετέχουν όσοι χομπίστες ΔΕΝ έχουν ηχητικό σύστημα
2) όσοι εξ' αυτών είναι άνεργοι συμμετέχουν με διπλό λαχνό
3) μέλη που εγγράφηκαν κατα τη διάρκεια της αγγελίας αποκλείονται
4) αποκλείονται συμμετοχές που γίνονται εκ μέρους άλλων
5) αποκλείονται όσοι έχουν ενεργές αγγελίες πώλησης στο τμήμα των αγγελιών
6) αποκλείονται όσοι, μετά από υπόδειξη των moderators, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμφανίζονται να έχουν σύστημα ή να αναζητούν συμβουλή για την αγορά κάποιου component για το σύστημα τους. Προφανώς αυτοί έχουν περίσσευμα χρημάτων οπότε δεν τους χρειάζεται αυτή η προσφορά.

Συμμετοχές μέχρι σήμερα το βράδυ.
Αύριο Κυριακή θα γίνει η κλήρωση.
Το ξέρω ότι έχει λυθεί και συγνώμη για τη μακρυγορία μου,απλα ήθελα να αναφέρω την προσωπική μου θέση για το θέμα των κληρώσεων γενικά και των συμμετεχόντων με μικρή παρουσία στο φόρουμ όπως εγώ.Δεν έχω σύστημα,δεν εχω γνώσεις για να σχολιάσω ομως παρακολουθώ για να μάθω και θαυμάζω οτι δεν μπορώ να αποκτήσω..Προφανώς κάπως πρέπει να αποκλειστούν αυτοί που "είδαν φως και μπήκαν" ομως έτσι παίρνει δυστυχώς μπάλα κ άλλους και ξεκαθαρίζομαι δεν αναφέρομαι στο τώρα.Συγνώμη και πάλι,συγχαρητήρια για την κίνηση σας και καλη επιτυχία σε όλους!

I

iason

Guest
Αγαπητέ ΑΡΗ δεν σε γνωρίζω αλλά τέτοιες κινήσεις με κάνουν να αισθάνομαι περήφανος πού είμαι μέλος του φόρουμ.Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ :hi:και καλή τύχη στούς συμετέχοντες.
Δεν συμετέχω.
Φιλικά Ιασων.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
Φτάσαμε λοιπόν στη μέρα της κλήρωσης.
Κάνουμε τους τελευταίους ελέγχους, και θα ενημερώσω για την ώρα της κλήρωσης.
Υπενθυμίζω οτι την κλήρωση θα την κάνει ο moderator Zizik.
Stay tuned...

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Η οριστικη λιστα εχει βγει, και απο στιγμη σε στιγμη θα γινει η κληρωση.

• Like
Reactions: PPG

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Πρωτα απο ολα να δωσουμε τις ευχαριστιες μας στα μελη δωροθετες:
Artvoice, Audioj, dloger, PPG, SDr, ινγκογκνιτο μελος, Dimusique, λευτερης, leo1964, Κυριακου Γιαννηs.
Ειστε η αποδειξη οτι στις μερες μας υπαρχει ακομα ελπιδα, ας παραδειγματιστουν και αλλοι απο εσας.

Επισης να δωσουμε τα συγχαρητηρια στον SUPER DUPER MODERATOR ZIZIK, γιατι εψαξε εις βαθος προκειμενου να βεβαιωθουμε οτι τα πραγματα δεν θα πανε σε καποιον που απλα θα τα προσθεσει στη μεγαλη συλλογη του. RESPECT!!!

Ο πρωτος νικητης ειναι ο "Mark" και κερδιζει τα εξης:
Sansui A-80 ενισχυτη, Sony cd-player, magnat ηχεια
Απο "Artvoice" 100 CDs
Απο "Audioj" tuner Kenwood & κασετοφωνο Luxman
Απο "dloger" οτι κασσετες εχει μαζι με θηκη
Απο "PPG" graphic equalizer της Marantz
Απο ινγκογκνιτο μέλος ενα ζευγαρι καλωδια ηχειων 2,5 μετρων
Απο "SDr" monster cable & proel καλωδια.

Ο δευτερος νικητης ειναι ο "amp928" και κερδιζει τα εξης:
Απο "Dimusique" blu-ray player Panasonic και μερικα DVDs
Απο "λευτέρης" ενα Western Digital tv media player gen1
Απο "leo1964" δυο καλωδια ρευματος
Απο "Κυριακου Γιαννηs" μια οπτικη belkin, ενα subwoofer cable 4m belkin και μια τσαντα φωτογραφικης Nikon
Απο εμενα, εναν σκληρο δισκο με lossless αρχεια μουσικης και καμμια 30αρια DVDs

Κλεινοντας, θα ηθελα να ευχαριστησω ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ για τα καλα σας λογια, και με τη σειρα μου να σας ευχηθω υγεια και περισσοτερες ωραιες στιγμες με τους αγαπημενους σας.

ΥΓ: Το μελος "Tanto" εκανε μια προταση (ποστ #64) και ανταποκριθηκε το μελος "PERITEXNHS" (ποστ #195), θα ηθελα να δω να υλοποιειται αυτη η προταση...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Άρη για άλλη μια φορά θέλω να σε ευχαριστήσω για την κίνηση σου!
Επίσης να ευχαριστήσω όλο το φόρουμ για τις δυνατότητες και την υποστήριξη που μας παρέχει !!!
Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστω στον αγαπημένο Zizik!!!:party:
Παρακαλώ τον νικητή Mark να μου στείλει τα στοιχεία του ώστε να του στείλω το δώρο του με δικά μου έξοδα φυσικά!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.167
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS