Εδώ Παρουσιάστε & Βάλτε Φώτο - Βίντεο από το(α) Πικάπ σας!

Reaction score
1.173
Acoustic Solid Classic Wood + Acoustic Solid WBT 211 tonearm (made by Jelco!) Zyx R-50 Bloom cartridge και Tricord Research Diablo+NCPSU phono
Η βάση πρέπει να κάνει καλή δουλειά!!
Είναι ιδιοκατασκευή;

Reaction score
14.735
Μολις παρελαβα ενα telefunken s600 + ortofon as 212+ technics 270 c το αγορασα για τον βραχιωνα..αλα ειναι σε τελια κατασταση..ελεγα να το σφαξω και να βαλω το βραχιωνα σε ενα lenco ..επαθα πλακα με την κατασταση του και παιζει καλα το ατιμο...ασε απο πακεταρισμα ο Γερμανος πρωτη φορα εριχνα μπινελικα για το πακεταρισμα ....

Reaction score
15
Η βάση πρέπει να κάνει καλή δουλειά!!
Είναι ιδιοκατασκευή;
Ναι είναι ιδιοκατασκευή. Από MDF διπλό (πάχος 5cm). Οι βάσεις μέσω των οποίων στηρίζεται στον τοίχο είναι ατσάλινες γωνίες, όπως και το κεντρικό στήριγμο στην μέση της ξύλινης κατασκευής (για επιπλέον στήριξη). Νομίζω ότι είναι ό,τι πιο σταθερό μπορείς να βρείς! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Reaction score
8.905
st@r said:

Το κλάμπ που έχεις (στο άβαταρ) πρέπει να είναι ελαφρύ... θέλει βαρύτερο (από 450gr +) για να δουλέψει σωστά το μάτ της oyaide ;).

Last edited:

Reaction score
25
Το κλάμπ που έχεις (στο άβαταρ) πρέπει να είναι ελαφρύ... θέλει βαρύτερο (από 450gr +) για να δουλέψει καλά το μάτ της oyaide ;).
Ευχαριστώ για την επισήμανση, αν μου δοθεί η ευκαιρία θα το δοκιμάσω.

Reaction score
14.735
λοιπον αποκλειστικοτητα για το av site ...παγκοσμια πρωτη παρουσιαση το σουπερ ντουπερ εργαλειο απο την H.M.V..Και εντος ολιγων ημερων αναλυτικο τεστ ..διοτι το εργαλειο ειναι ολοκαινουργιο και χρειαζεται στρωσιμο..λεμε τωρα...
WP_20131127_003.jpg
WP_20131127_003.jpg
WP_20131127_011.jpg

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
aas gabriel mkii με βραχιονα pluto 6a prestige και κεφαλη clearaudio davinci. Το πλατω παιρνει ρευμα απο μπαταρια 65ah
Συναδελφε Βασίλιε, πολύ χαιρομαι!!! :thumbsup:
... και ωραιος δίσκος επάνω στο πλατώ!

Last edited:

Reaction score
8.905
λοιπον αποκλειστικοτητα για το av site ...παγκοσμια πρωτη παρουσιαση το σουπερ ντουπερ εργαλειο απο την H.M.V..Και εντος ολιγων ημερων αναλυτικο τεστ ..διοτι το εργαλειο ειναι ολοκαινουργιο και χρειαζεται στρωσιμο..λεμε τωρα..
Φοβερό :geek:....................................................................... για ντεκόρ! :p :laugh:

Reaction score
14.735
Φοβερό :geek:....................................................................... για ντεκόρ! :p :laugh:
Καλα καλα κοροιδευε εσυ....κατσε να στρωσει και τα λεμε....οποτε θες μια κοντρα τα βαζουμε δασκαλε..πισω και σας εφαγα λεμεεεε..ποιος με κραταει τωρα....τελικα ...δινεις κατι παραπανω και λες τερμα ρε παιδι μου εδω σταματαει η τεχνολογια ....:lolsign::D....απο θεμα αναλογικου εκλεισα....:beach: αραξα τελοςςςςςςςςςςς..:p

Reaction score
8.905
Πέρα από την πλάκα, το HMV πικάπ σκίζει :thumbsup: και το ορίτζιναλ λογότυπο στην πρόσοψη! ;)

ΥΓ. πόσο το πήρες αν επιτρέπεται?

BLUES

TV
Reaction score
995
Ωραίος. Αλλά μάλλον χρειάζεσαι ένα πλατύτερο ράφι για το πλατώ
Ναι εχεις δικιο,ειναι ολα οριακα,αλλα προτιμησα το στεπ-απ παρα νεο ρακ στην παρουσα φαση και δικαιωθηκα,ειναι σαν να ακους αλλη κεφαλη,δεν ακους σωστα τελικα τις mc χωρις στεπ--ᾱπ

Reaction score
29.589
Ποιό step up πήρες? παθητικό η ενεργό?
Σε ρωτάω γιατί οι mc, σχεδόν ποτέ δεν φορτώνονται σωστά με παθητικά step ups, με μετασχηματιστές, και παρουσιάζουν θέματα.Είμαι και γω καμμένος απο αυτά.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo