- Reaction score
- 1.845
Ετοιμάζεσαι να κάνεις μια αγορά που δεν με έχεις πείσει ότι τη χρειάζεσαι. 

σημερα ειδα το πρωτο dvd στο hc!όταν συνδεσα το λαπ τοπ μεσο hdmi μου εβγαλε αυτό το μηνυμα:Ετοιμάζεσαι να κάνεις μια αγορά που δεν με έχεις πείσει ότι τη χρειάζεσαι.![]()
Ο υπολογιστής σου έχει μπλου ρει που σημαίνει οτι μπορείς να δεις και δίσκους οποτε γιατί να πάρεις εξωτερικο μηχανημα;
Αφού συνδέσεις με HDMI τηλεόραση και υπολογιστη δεν ειδες εικονα; ειδα!!
Υπάρχει στις ρυθμίσεις του πίνακα ελέγχου σύνδεση με εξωτερική οθόνη και στον πίνακα ελέγχου μπορείς να ορίσεις την hdmi σαν εξοδο ήχου Όταν συνδεσεις hdmi το κανει μονος του!
Δεν είχες ήχο ή εικόνα στην τηλεοραση;Ειχα απλα μου εβγαλε τα παραπανω μηνυματα!!
Για αυτό σκέφτομαι και εγω bd!!Αν και το HTPC που χρησιμοποιούσα λειτουργούσε άψογα, πήρα BD player και είμαι πανευτυχής.![]()
λοιπον αφου το συνδεσα στον avr πηγα να ρυθμισω τις παραμέτρους του ηχου !Αφου τσεκαρω 5.1 όταν παταω για save μου βγαζει μηνυμα ότι η μορφη αυτή δεν υποστηρίζεται από τη συσκευη!!αρα ή εχει πρόβλημα το προγραμμα του λαπτοπ ή δεν το υποστηριζει !!Η κάρτα γραφικών του laptop, HD 4650M, υποστηρίζει LPCM και όχι bitstream στην έξοδο του ήχου από την HDMI, αυτό σημαίνει ότι την αποκωδικοποίηση του πολυκάναλου ήχου πρέπει να την αναλάβει το πρόγραμμα αναπαραγωγής.
Όταν το συνδέσεις σε TV θα πρέπει να ρυθμίσεις την έξοδο σε stereo LPCM, αν το συνδέσεις σε AVR θα πρέπει να ρυθμίσεις την έξοδο σε 5.1 ή 7.1, πάντα από το πρόγραμμα αναπαραγωγής.
Στις ρυθμισεις του φορητου!!Που πήγες να το τσεκάρεις δηλαδή; Στις ρυθμίσεις ήχου του φορητού ή στο πρόγραμμα αναπαραγωγής; Και ποιο είναι αυτό;
Τι μας είπε ο Ζόρζ;Στις ρυθμισεις του φορητου!!
... την αποκωδικοποίηση του πολυκάναλου ήχου πρέπει να την αναλάβει το πρόγραμμα αναπαραγωγής ...
Το πρόγραμμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξέρω που έχει τις ρυθμίσεις εξόδου του ήχου (αποκωδικοποίηση).... το προγραμμα είναι αυτό ,το εγραψα και παραπανω!!
http://cyberlink-dvd-suite.software.informer.com/
το εψαξα δεν βρηκα ακομα που τις εχει, εκανα ένα update που βρηκα και το παλεβω μπας και κανω κατι!Τι μας είπε ο Ζόρζ;
Το πρόγραμμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξέρω που έχει τις ρυθμίσεις εξόδου του ήχου (αποκωδικοποίηση).
Στον ηχο του προγραματος βρησκω τις εξεις επιλογες :το εψαξα δεν βρηκα ακομα που τις εχει, εκανα ένα update που βρηκα και το παλεβω μπας και κανω κατι!
βεβαια δεν ξερω αν γνωσεις μου αρκουν , θα δειξει!!
Όταν το συνδεσω ειπες !!?θα το τσεκαρω και αυτό και βλέπουμε αλλα μεχρι τωρα δεν βρηκα πουθενα επιλογή 5.1, 7.1!!Η κάρτα γραφικών του laptop, HD 4650M, υποστηρίζει LPCM και όχι bitstream στην έξοδο του ήχου από την HDMI, αυτό σημαίνει ότι την αποκωδικοποίηση του πολυκάναλου ήχου πρέπει να την αναλάβει το πρόγραμμα αναπαραγωγής.
Όταν το συνδέσεις σε TV θα πρέπει να ρυθμίσεις την έξοδο σε stereo LPCM, αν το συνδέσεις σε AVR θα πρέπει να ρυθμίσεις την έξοδο σε 5.1 ή 7.1, πάντα από το πρόγραμμα αναπαραγωγής.
Οκ θα το τσεκαρω!!Μάλλον το HDMI-PCM είναι το σωστό, αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου.