Χριστουγεννιάτικο δώρο Νο 2

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
(υπαρχει μια μικρη περιπτωση να μην υπαρχουν τα καλωδια ηχειων, υα ψαχνω , καπου τα χω βαλει αλλα δε μπορω να τα βρω... Αν, λεω αν τυχων δεν βρεθουν, η θα βαλω μονο τα ιντεκοννεκτ, τα οποια ειναι κ σχετικα ακριβα , περι τα 200 ευρω, δεν ειναι απλα καλωδια, η αν θελει καποιος φιλος, ας δωρισει ενα σετακι καλωδια ηχειων αν δε τα βρω, να ολοκληρωθει το πακετακι.
ευχαριστω

Reaction score
62
Καλημέρα

Ενα μεγάλο μπράβο για την κίνηση αυτή.

Δεν επιθυμώ να μπω στην κλήρωση

Last edited:

Reaction score
8
Δεν επιθυμω να συμετασχω και συγχαρητηρια για την κινηση, ΑΝ την εχω καταλαβει καλα εγω και ισως και οι αλλοι που δηλωνουν συμμετοχη.Εγω εχω καταλαβει οτι θα γινει κληρωση Αφου πλειοψηφισει καποιος απο τους ενδιαφερομενους με ποσο που θα παει σε καποιο κοινοφελη σκοπο!!!Σωστο η λαθος μεχρι εδω?
Απο τα γραμμενα και την συμετοχη την μεγαλη,εχω την εντυπωση οτι αυτοι που θα κερδισουν νομιζουν θα τα παρουν χωρις να δωσουν τιποτα???Αν ειμαι λαθος ας με διορθωσετε για να μην δημιουργουνται προσδοκιες!!!

Reaction score
295
Δεν επιθυμω να συμετασχω και συγχαρητηρια για την κινηση, ΑΝ την εχω καταλαβει καλα εγω και ισως και οι αλλοι που δηλωνουν συμμετοχη.Εγω εχω καταλαβει οτι θα γινει κληρωση Αφου πλειοψηφισει καποιος απο τους ενδιαφερομενους με ποσο που θα παει σε καποιο κοινοφελη σκοπο!!!Σωστο η λαθος μεχρι εδω?
Απο τα γραμμενα και την συμετοχη την μεγαλη,εχω την εντυπωση οτι αυτοι που θα κερδισουν νομιζουν θα τα παρουν χωρις να δωσουν τιποτα???Αν ειμαι λαθος ας με διορθωσετε για να μην δημιουργουνται προσδοκιες!!!
Το ποστ το ξεκίνησα με την προοπτικη να συμπληρωθεί ενα πληρες συνολάκι και απο άλλους δωροθετες.
Σ αυτην την περίπτωση ο νικητης (απο κλήρωση) θα έβαζε ενα ποσο οπου αυτος επιθυμούσε.
Τωρα αν δεν συμπληρωθεί το σύνολο ,προτείνω ξεχωριστες κληρώσεις σε διάφορα πακέτα,για να ευχαριστηθούν πολλοί.
Αν δώσουν κάποια χρήματα κάπου προτείνω να το αφησουμε σαν δική τους ηθική υποχρέωση.
Ας προτείνουν κατι και οι άλλοι δωροθέτες.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Ειμαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσω οτι το μελος "alexgeo1" εκανε καταθεση χθες στο τραπεζικο λογαριασμο του Χαμογελου του Παιδιου 100 ευρω, και σημερα συναντηθηκαμε και του εδωσα τον προενισχυτη.
Επισυναπτω φωτο απο το καταθετηριο, (καλυπτω το ονομα του μελους για ευνοητους λογους).

photo.JPG

Reaction score
766
εψαξα και γω για το τηλεκοντρολ και δεν το εχω εδω Αθηνα...μαλλον το κοντρολ το εχω ξεχασει στο Ηρακλειο... το player το εχω παροπλισμενο στην αποθηκη εδω στη πρωτευουσα, αλλα φαινεται οτι το κοντρολ το αφησα...επισης, ηθελα να αναφερω, για να μην υπαρχει ανησυχια, οτι το player, παρολο που ηταν σε αδρανεια, ειναι τσεκαρισμενο και πληρως λειτουργικο... μολις κατεβω κατω, θα ψαξω για το κοντρολ και αν το βρω θα το στειλω αμεσα σε αυτον που θα το κερδισει....αν δε το βρω θα με δωσετε αφεση:)

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Εγω οπως ειχα πει προσφερω το Denon dvd-sacd 2910 χρωμα ασημι και phono project καινουργιο θα δω πιο
μοντελο ειναι και θα το γραψω.
Μπράβο ρε Χρήστο άψογος.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
...Σ αυτην την περίπτωση ο νικητης (απο κλήρωση) θα έβαζε ενα ποσο οπου αυτος επιθυμούσε...σαν δική τους ηθική υποχρέωση...
Εγώ ελπίζω αυτός/αυτοί που θα τα κερδίσουν να νιώσουν αυτή την ηθική υποχρέωση που λες.
Το αντίθετο θα ήταν απογοητευτικό.

Reaction score
295
Λοιπόν ανακεφαλαιώνουμε γι απόψε 6/12/13
Δώρα.
1. Πικ απ Technics SL-BD2 πλήρως λειτουργικό και με καινούργια βελόνα μαζί με 5 δίσκους 33 στροφων.
2. Κασσετόφωνο AIWA AD-F270 πλήρως λειτουργικό.
3. Yamaha dvd player και 40 dvd απο AriPetro.
4. CD κλασσικης μουσικής και rock απο artvoice.
5. Kαλώδια interconnect από Kotsidis John
6. Cd player Sony CDP XA2 ES απο τον Gkat
7. Kασετινα με 2 μπομπινες μιας σπανιας ηχογραφησης του BACH απο τον Vintage Hi-Fi John
8. Stanton T50 με εχτρα βελονα απο Olymnik
9. Denon dvd-sacd 2910 και phono project απο PERITEXNIS

Υποψήφιοι για την κλήρωση:
1. Stratos1983 για πικ απ και cd κλασσικης μουσικής.
2. el_diaplo για τα CD και το CD player sony
3. Sekitouroum για το πικ απ.
4. Vahoskwn για το πικ απ Stanton T50 και cd player sony.
5. Giavra για το cd player sony.
6. parkos για το cd player sony.

Reaction score
198
επειδη δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να προσφερω καποιο χρηματικο ποσο (εστω και συμβολικο) σε κοαποιον-ους που το εχουν αναγκη, αποσυρω το ενδιαφερον μου για τα cd και το πικ απ.
καλη τυχη στους υπολοιπους.
και παλι μπραβο στους δωροθετες.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
επειδη δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να προσφερω καποιο χρηματικο ποσο (εστω και συμβολικο) σε κοαποιον-ους που το εχουν αναγκη, αποσυρω το ενδιαφερον μου για τα cd και το πικ απ.
καλη τυχη στους υπολοιπους.
και παλι μπραβο στους δωροθετες.
Τώρα με κανείς και νιώθω τύψεις...
Ας μιλήσουν τα αλλά μέλη.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.144