- Reaction score
- 15
Ευχαριστώ πολύ για το πικάπ! Συγχαρητήρια και πάλι για την πολύ όμορφη κίνηση. Καλές γιορτές σε όλους τους συμφορουμίτες!
Στείλε μου με πμ τα στοιχεία σου να σου στείλω το πικαπ και τους δίσκους.Ευχαριστώ πολύ για το πικάπ! Συγχαρητήρια και πάλι για την πολύ όμορφη κίνηση. Καλές γιορτές σε όλους τους συμφορουμίτες!
Done! Και πάλι ευχαριστώ!Στείλε μου με πμ τα στοιχεία σου να σου στείλω το πικαπ και τους δίσκους.
Νίκος
Αν δεν δημιουργείται πρόβλημα στη όλη διαδικασία δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα πάρει ο vahoskwn.γεια σας!!!
σας ευχαριστω πολυ ολους
εαν δεν υπαρχει προβλημα θα ηθελα και τα ακουστικα αλλα θα προτιμουσα με κληρωση
Απο εδω τελειώσαμε.Δικά σου είναι τα ακουστικά οτι θέλεις τα κάνεις.Αν δεν δημιουργείται πρόβλημα στη όλη διαδικασία δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα πάρει ο vahoskwn.
Έτσι κι αλλιώς μιας και το dvd που μου κληρώθηκε με καλύπτει και σαν cd player σκεφτόμουν να τα χαρίσω μαζί με το παλιό μου cd player πακέτο.
as you say Master!!Απο εδω τελειώσαμε.Δικά σου είναι τα ακουστικά οτι θέλεις τα κάνεις.
Μου ήλθε εχθές η ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ, θα πάω την ΔΕΥ το πρωί. Θα ενημερώσω για την παραλαβή.Έχω ήδη στείλει πμ στον ika. Τα καλώδια είναι ήδη Αθήνα προς παραλαβή. Καλές γιορτές σε όλους.