Χριστουγεννιάτικο δώρο Νο 2

Reaction score
15
Ευχαριστώ πολύ για το πικάπ! Συγχαρητήρια και πάλι για την πολύ όμορφη κίνηση. Καλές γιορτές σε όλους τους συμφορουμίτες!

Reaction score
16
Συγχαρητήρια στους Νικητές!και ένα μεγάλο Μπράβο σε όλους τους δωροθέτες,.και στην διάθεσή τους να προσφέρουν,.σε άλλους συνανθρώπους.Καλές γιορτές σε όλους.

Reaction score
295
Ευχαριστώ πολύ για το πικάπ! Συγχαρητήρια και πάλι για την πολύ όμορφη κίνηση. Καλές γιορτές σε όλους τους συμφορουμίτες!
Στείλε μου με πμ τα στοιχεία σου να σου στείλω το πικαπ και τους δίσκους.
Νίκος

Reaction score
88
ευχαριστω πολυ για το project,επιτελους να φυγει ο μικτης και να μπει ενα phono.
και ο μικτης ειναι διαθεσιμος για οποιαδηποτε αλλη κινηση ακολουθησει(numark dm905)

Reaction score
198
Παρελαβα σημερα τα cd απο τον ευγενικοτατο κυριο Δημητρη (artvoice). Ολα σε υπεραριστη κατασταση πραγματικα σαν καινουργια. Ευχαριστω και παλι.

PERITEXNIS εχω στειλει πμ.

Reaction score
1.657
γεια σας!!!
σας ευχαριστω πολυ ολους
εαν δεν υπαρχει προβλημα θα ηθελα και τα ακουστικα αλλα θα προτιμουσα με κληρωση
Αν δεν δημιουργείται πρόβλημα στη όλη διαδικασία δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα πάρει ο vahoskwn.
Έτσι κι αλλιώς μιας και το dvd που μου κληρώθηκε με καλύπτει και σαν cd player σκεφτόμουν να τα χαρίσω μαζί με το παλιό μου cd player πακέτο.

Reaction score
295
Αν δεν δημιουργείται πρόβλημα στη όλη διαδικασία δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα πάρει ο vahoskwn.
Έτσι κι αλλιώς μιας και το dvd που μου κληρώθηκε με καλύπτει και σαν cd player σκεφτόμουν να τα χαρίσω μαζί με το παλιό μου cd player πακέτο.
Απο εδω τελειώσαμε.Δικά σου είναι τα ακουστικά οτι θέλεις τα κάνεις.

Reaction score
77
Συγχαρητηρια σε ολους ....(χαρηκα ειδικα για την επιτυχια του STRATOS για το Denon που ελπιζω να το χαρει γιατι στην εποχη του και οχι μονο ειναι ενα πολυ αξιολογο player .Εχω στειλει π.μ.στους νικητες.

Reaction score
766
να πω και γω οτι το player ειναι πλεον στα χερια του parko, τον οποιο γνωρισα απο κοντα και χαιρομαι που το κερδισε, μιας και ειναι και πολυ σωστο ατομο...

καλες ακροασεις φιλε μου...

και του χρονου παίδες του avsite...:thumbsup:

Reaction score
198
Χθες παρελαβα το denon απο τον peritexnis και το μηχανημα ειναι απλα καινουργιο!! Ευχαριστω ακομα μια φορα και συγχαρητηρια στους δωροθετες κ στους τυχερους.
Καλες γιορτες σε ολους.

A

amoustakas

Guest
Έχω ήδη στείλει πμ στον ika. Τα καλώδια είναι ήδη Αθήνα προς παραλαβή. Καλές γιορτές σε όλους.

Reaction score
142
ευχαριστω και παλι τον Gkat για τα καλα του λογια
του ευχομαι ταχεια αναρρωση και
Καλες γιορτες σε αυτον, την οικογενεια του και σε ολα τα μελη του avsite!!!:gamer:

ika

News
Reaction score
16.973
Έχω ήδη στείλει πμ στον ika. Τα καλώδια είναι ήδη Αθήνα προς παραλαβή. Καλές γιορτές σε όλους.
Μου ήλθε εχθές η ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ, θα πάω την ΔΕΥ το πρωί. Θα ενημερώσω για την παραλαβή.

Reaction score
480
Και γω πηγα σημερα στο ταχυδρομειο να στειλω το δωρο μου , και να παραλαβω και κατι δικο μου , αλλα λογο σηματος , γινοταν χαμος, μετα μιση ωρα τα παρατησα κι εφυγα. Αυριο παω ξημερωματα να πιασω σειρα...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
λογω μεγαλης ελλειψης χρονου, θα παω αυτες τις μερες να στειλω κ το δικο μου δωρο..σορρυ για την αργοπορια..!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134
Members
38.534