Τι να αγορασω για αναπαραγωγη ταινιων??

Reaction score
75
Μεχρι τωρα εχω κανει αναβαθμιση και παλι τα ιδια κανει !Ειδα το elysium σε dvd ολα καλα!!Εβαλα το batman se bluray επαιξε κανα τεταρτο όλα καλα, χωρις διακοπες!!Θα το δω ολο το βραδυ και θα δουμε!!Ξαναεβαλα το elysium bluray παλι πρόβλημα!!
Να το στειλω πισω ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Το update το κάνατε;

Άκυρο,μόλις είδα ότι κάνατε την αναβάθμιση.
Αν αντομετωπίζει πρόβλημα μόνο με το συγκεκριμένο δισκάκι τότε μάλλον θα διορθωθεί με μελλόντικο update

Reaction score
1.550
Κι εσυ βρε παιδι μου την πιο μουφα ταινια της δεκαετιας πηρες για εγκαινια; μπορει το μηχανημα να αρνειται να την παιξει γιατι του φερνει εμετο.

Reaction score
25
Σημερα παραγγελθηκε το panasonic 130 με 100ε γιατι το 120 δεν υπαρχει τουλάχιστον όχι κατω από 120ε.
Αν καποιος εχει ενστασεις να μιλησει τωρα, προλαβαίνω να το ακυρωσω αλλιως να σωπασει για παντα!!
στο what hifi εχουν βραβευσει αυτο Sony BDP-S4100 αν δεν αγορασες δες το .καλημερα

Reaction score
75
εχθες ειδα το butman, δεν ειχα κανενα θεμα το επαιξε μια χαρα!σημερα πηρα το pasific rim !απο το λιγο που το εβαλα να παιξει δεν ειχα θεμα(παντα σε bluray)!!
παντως το σετ τα σπαει , ειναι απιστευτο ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την επιλογη μου και ευχαριστω αλλη μια φορα οσους βοηθησαν για την επιλογη του!!Το παιζω στ ο-30 - -20 και γινετε πολεμος (και χωρις ακομα sub)!Δεν λειπει πουθενα το μπασο πιστευεις οτι δεν χρειαζεται sub και ο ηχος κρυσταλινος !!Με λιγα λογια εχω γινει joker απο το χαμογελο!!!!!!!

Reaction score
1.845
Στην αρχή πήγε το μυλό μου σε buttman, αλλά σκέφτηκα ότι είναι πολύ πρόστυχος τίτλος για ταινία. :p

Reaction score
75
Καλησπέρα και καλη χρονια σε ολους Ευχομαι υγεια ευτυχια να εχετε ότι ποθειτε!!

Και μιας και σας ευχηθηκα:) ας κανω και την ερωτηση μου!!
Εχω κατεβασει ταινιες σε σκληρο και θελω να τις παιξω στο panasonic!!Στο λαπτοπ τις παιζω με vlc και βαζω τους υποτιτλους από αυτό!!το br τις παιζει αλλα δεν μπορω να βαλω υποτιτλους για δεν τους βλεπει !!τι μπορω να κανω??

Reaction score
75
Μάλλον θα χρειαστείς media player.
Το εχω στο πρόγραμμα!!ειπα μηπως και δεν χρειαστεί , εχω και το λαπτοπ (το οποιο όμως δεν μου βγαζει πολυκαναλο >:(), αλλα δεν το γλυτωνω !!

Reaction score
75
Κατι άλλο που παρατηρησα και δεν ξερω γιατι , Η ταινιες που κατεβασα και το br αλλα και to vlc τις παιζουν στερεο και δεν μου βγαζουν επιλογή για σαραουντ!!Το vlc μου βγαζει ότι επιλογες εχει η καρτα του pc (δεν εχει 5.1 και το br τις παιζει μονο στερεο)!Ο av το μετατρεπει σε σαραουντ γιατι εχει επιλογή για movie!
Το vlc δεν επρεπε να εχει και επιλογή σαραουντ?(πρεπει να κατεβασω άλλο πρόγραμμα?)
Με το mp δεν θα εχω τετοια προβλήματα ετσι??

Reaction score
1.550
Οι ταινιες για να παιξουν πολυκαναλο ηχο αποτο προγραμμα πρεπει να εχουν ηδη μεσα τους πολυκαναλο ηχο. Μη νομιζεις πως εχουν ολες. Πολλες φορες για να γινει πιο ελαφρυ το αρχειο αυτοι που τις ριπαρουν εχουν συμπιεσει τον ηχο απο τον πολυκαναλο που εχει η γνησια ταινια σε δικαναλο.
Αληθεια, στην καρτα γραφικων του λαπτοπ εχεις εγκαταστησει τους τελευταιους drivers;επισης αν εχει οπτικη εξοδο θα μπορεις σιγουρα απο εκεινη να περνας πολυκαναλα format μεχρι και το dts

Reaction score
75
Οι ταινιες για να παιξουν πολυκαναλο ηχο αποτο προγραμμα πρεπει να εχουν ηδη μεσα τους πολυκαναλο ηχο. Μη νομιζεις πως εχουν ολες. Πολλες φορες για να γινει πιο ελαφρυ το αρχειο αυτοι που τις ριπαρουν εχουν συμπιεσει τον ηχο απο τον πολυκαναλο που εχει η γνησια ταινια σε δικαναλο.
Αληθεια, στην καρτα γραφικων του λαπτοπ εχεις εγκαταστησει τους τελευταιους drivers;επισης αν εχει οπτικη εξοδο θα μπορεις σιγουρα απο εκεινη να περνας πολυκαναλα format μεχρι και το dts
Το λαπ τοπ εχει εξοδο hdmi αλλα δεν εχει επιλογή για πολυκαναλο!Τωρα για οσο αφορα τους drivers δεν εχω κανει κατι και δεν ξερω πως!!??

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop